Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » NIJEMCI RUŠE EUROPU! RAŠIRILI RUSKE ZASTAVE I VIČU: ‘Merkel u Sibir – Putina u Berlin!’

NIJEMCI RUŠE EUROPU! RAŠIRILI RUSKE ZASTAVE I VIČU: ‘Merkel u Sibir – Putina u Berlin!’

ruske-zastaveEuropa u kaosu, nismo ni svjesni kolikom

Ono što je prije samo godinu dana bilo nezamislivo, u Njemačkoj je postala svakodnevica. Nijemcima, ali i ostatku Europe je dosta. Dosta im je robovskog sustava koji tlači.

Dosta im je islamizacije kršćanskog stanovništva kao i prisilnog miješanja rasa u svrhu samouništenja europskih naroda. Dosta im je lažne tolerancije koja isključivo služi kaosu – apsolutnom kaosu u kojem su se našli mnogi narodi Europe. Europa više nije što je nekada bila i više nikada neće ni biti ono što je bila.

Europa ide prema potpunom uništenju, ali nikako ne slučajno već po strateški organiziranom planu, George Sorosa, financijera i aktivista globalnog kaosa, kako ih je to nazvao Orban na početku ove namještene krize.

Danas imamo Europu u čijem se srcu događaju naprosto čudne stvari. Europa uzvikuje ime ruskog predsjednika Vladimir Putina. Europom se šire masovni prosvjedi, pogotovo u Njemačkoj čiji su ljudi preljuti zbog toga što je od jedne uredne zemlje, Njemačka prerasla u neurednu tvorevinu svega i svačega.

Tako se na prosvjedima diljem Njemačke vijore i ruske zastave, a Nijemci poručuju: ‘Merkel u Sibir – Putina u Berlin!’ Posve je jasno što se time žele reći. Žele reći isto ono što je nedavno za Daily Mail rekao Bernie Eccelstone: ‘Putin bi izvrsno upravljao Europom kao što sada izvrsno upravlja krizom u Siriji.

Dobar je zato što čini ono što smatra ispravnim, teško ga se može pokolebati.’ Drugim riječima, Putin je lik koji misli svojom glavom, koji (bar kako se predstavlja) ne ovisi o vrhušci koja u ovom trenutku uništava sve vrijednosti, koja namjerno ponizuje europske narode za vlastite ciljeve usmjerene na uništenje kršćanskog čovjeka.
 

 
(dnevno.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , ,