Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ROGER WATERS OTKRIVA: ‘Tko progovori protiv Izraela, uniÅ¡te mu karijeru!’

ROGER WATERS OTKRIVA: ‘Tko progovori protiv Izraela, uniÅ¡te mu karijeru!’

roger-water-gitaraNikome nije Äudno da postoje ‘zaÅ¡tićene’ vrste – doslovno. O tom zastraÅ¡ujućem teroru progovorio je svojevremeno i Roger Waters, zvijezda Pink Floyda koji otvoreno govori da se ameriÄki glazbenici boje progovoriti protiv Izraela

Svima je viÅ¡e manje jasno da se u svijetu možete boriti protiv svih i svakoga, meÄ‘utim ako samo progovorite protiv Izraela, Hazara, cionista…..cijela maÅ¡inerija, industrija diže se na noge protiv vas. MiÄu vas sa scene etiketiranjem, diskreditiranjem i ostalim alatkama ‘politiÄki korektne’ maÅ¡inerije.

Dennis Ross, ameriÄki diplomat svojevremeno je glasno i javno zabranjivao ameriÄkim ‘službenicima’ da upute i najmanju kritiku na raÄun cionistiÄkog režima i vlade Benjamin Netanyahua.

U posljednjem govoru direktno se obratio ameriÄkom predsjedniku Baracku Obami koji ga je otvoreno podržao u svom naumu da se zabrane bilo kakve kritike na raÄun Izraela i njihove politike. MeÄ‘utim, u jednom svijetu 21. stoljeća koji se diÄi demokratskim principima to nikome nije Äudno.

Nikome nije Äudno da postoje ‘zaÅ¡tićene’ vrste – doslovno. O tom zastraÅ¡ujućem teroru progovorio je svojevremeno i Roger Waters, zvijezda Pink Floyda koji otvoreno govori da se ameriÄki glazbenici boje progovoriti protiv Izraela koji krÅ¡e prava Palestinaca iz straha da će im karijere biti uniÅ¡tene. Watres i sebe uzima kao primjer jer je na vlastitoj koži kao protivnik izraelske politike doživio etiketiranja – poput nacist i anti-semit.

‘U glazbenoj industriji nitko se ne usudi dići svoj glas protiv Izraela! PriÄao sam s puno kolega i svi umiru od straha’ rekao je Waters za Independent dodajući da se boje da će biti uniÅ¡teni.

‘Nadam se da ću ohrabriti neke od njih da se prestanu bojati i ustanu jer ih trebamo. OÄajniÄki ih trebamo kao i kad smo trebali glazbenike da se pridruže prosvjedima zbog Vijetnamskog rata,’ rekao je Waters.

Da je totalitarizma već na djelu dokazuje i prosvjed koji je u potpunosti preÅ¡ućen u svim medijima svijeta a ukljuÄuje deset tisuća Židova koji su na ulice SAD-a izaÅ¡li prosvjedovati protiv Novog svjetskog poretka, cionizama i dvjema dinastijama koje upravljaju bankarskim sustavom i time Äitavim svijetom kao i protiv stvaranja velikog Izraela i njive dijaboliÄne politike.
 

 

 
(dnevno.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,