Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ROGER WATERS OTKRIVA: ‘Tko progovori protiv Izraela, unište mu karijeru!’

ROGER WATERS OTKRIVA: ‘Tko progovori protiv Izraela, unište mu karijeru!’

roger-water-gitaraNikome nije čudno da postoje ‘zaštićene’ vrste – doslovno. O tom zastrašujućem teroru progovorio je svojevremeno i Roger Waters, zvijezda Pink Floyda koji otvoreno govori da se američki glazbenici boje progovoriti protiv Izraela

Svima je više manje jasno da se u svijetu možete boriti protiv svih i svakoga, međutim ako samo progovorite protiv Izraela, Hazara, cionista…..cijela mašinerija, industrija diže se na noge protiv vas. Miču vas sa scene etiketiranjem, diskreditiranjem i ostalim alatkama ‘politički korektne’ mašinerije.

Dennis Ross, američki diplomat svojevremeno je glasno i javno zabranjivao američkim ‘službenicima’ da upute i najmanju kritiku na račun cionističkog režima i vlade Benjamin Netanyahua.

U posljednjem govoru direktno se obratio američkom predsjedniku Baracku Obami koji ga je otvoreno podržao u svom naumu da se zabrane bilo kakve kritike na račun Izraela i njihove politike. Međutim, u jednom svijetu 21. stoljeća koji se diči demokratskim principima to nikome nije čudno.

Nikome nije čudno da postoje ‘zaštićene’ vrste – doslovno. O tom zastrašujućem teroru progovorio je svojevremeno i Roger Waters, zvijezda Pink Floyda koji otvoreno govori da se američki glazbenici boje progovoriti protiv Izraela koji krše prava Palestinaca iz straha da će im karijere biti uništene. Watres i sebe uzima kao primjer jer je na vlastitoj koži kao protivnik izraelske politike doživio etiketiranja – poput nacist i anti-semit.


‘U glazbenoj industriji nitko se ne usudi dići svoj glas protiv Izraela! Pričao sam s puno kolega i svi umiru od straha’ rekao je Waters za Independent dodajući da se boje da će biti uništeni.

‘Nadam se da ću ohrabriti neke od njih da se prestanu bojati i ustanu jer ih trebamo. Očajnički ih trebamo kao i kad smo trebali glazbenike da se pridruže prosvjedima zbog Vijetnamskog rata,’ rekao je Waters.

Da je totalitarizma već na djelu dokazuje i prosvjed koji je u potpunosti prešućen u svim medijima svijeta a uključuje deset tisuća Židova koji su na ulice SAD-a izašli prosvjedovati protiv Novog svjetskog poretka, cionizama i dvjema dinastijama koje upravljaju bankarskim sustavom i time čitavim svijetom kao i protiv stvaranja velikog Izraela i njive dijabolične politike.
 

 

 
(dnevno.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,