Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NA MLADIMA LE┼ŻI BUDU─ćNOST: ┼áVEDSKA LIBERALNA STRANKA MLADIH POZIVA NA LEGALIZACIJU NEKROFILIJE I INCESTA

NA MLADIMA LE┼ŻI BUDU─ćNOST: ┼áVEDSKA LIBERALNA STRANKA MLADIH POZIVA NA LEGALIZACIJU NEKROFILIJE I INCESTA

lijes“Ja razumijem da to mo┼że vidjeti kao neuobi─Źajeno i odvratno, ali zakon se ne mo┼że temeljiti na tome ┼íto je odvratno”

Mainstream mediji vam o ovome ne─çe pisati, jer oni ne ┼żele da vi to saznate na vrijeme, ve─ç onda kada bude pred izglasavanjem.

┼ávedska liberalna stranka mladezi predlo┼żiila je legalizaciju nekrofilije i incesta prije par dana, tijekom godi┼ínjeg sastanka grupe u Stockholmu, prenosti Infowars.

Prema podnesenom prijedlogu, ─Źlanovima liberalne stranke starosti od 15 godina i starijima bi se trebalo dopustiti da se uklju─Źe u seksualni odnos, dok seks s ljudskim le┼íom treba legalizirati, sve dok je pokojnik dao pismenu dozvolu prije smrti.

Govore─çi sa ┼ívedskim medijem Aftonbladet.se, liberalni vo─Ĺa mladih Cecilia Johnsson oslikala je potez kao progresivni korak naprijed za skandinavske zemlje.

“Mi smo organizacija mladih i jedan od na┼íih zadataka jest napraviti jedan korak dalje”, rekao je Johnsson.

Johnsson je izjavila da, iako je ve─çina dru┼ítva gleda takvu praksu kao “odvratnom”, takvi postupci ne bi trebali biti izvan zakona od strane vlade.

“Ja razumijem da se to mo┼że gledati kao neuobi─Źajeno i odvratno, ali zakon se ne mo┼że temeljiti na tome ┼íto je odvratno”, rekla je ona.

“Nama se ne svi─Ĺa moralni zakon u cjelini, a ovaj zakon upravo sada ne ┼ítiti nikoga.” U odnosu na nekrofiliju konkretno, Johnsson tvrdi da bi ljudima trebalo biti dopu┼íteno da bludni─Źe s mrtvima, tako dugo koliko su unaprijed dogovorili.


“Trebala bi biti va┼ía vlastita odluka ┼íto ─çe se doga─Ĺati s va┼íim tijelom nakon ┼íto umrete, a ako se dogodi da ┼żelite ostaviti svoje ostatke muzeju ili znanosti, ili ako ┼żelite ostaviti svoje ostatke da netko spava s njima, onda bi to trebalo biti u redu”, dodala je predsjedn ica mladih liberala.

Prijedlog stranke je odmah stavio nekoliko biv┼íih i sada┼ínjih ─Źlanova mati─Źne stranke u defanzivu.

“Mladi liberali ┼ávedske se fokusiraju na publicitet, ali te┼íko da su to pitanja koja odre─Ĺuje na┼íu i budu─çnost ┼ávedske”, rekao je biv┼íi Liberalni zastupnik Carl B. Hamilton na dru┼ítvenim medijima. “Sigurno, morate razumjeti da se ljudi smiju va┼íem liberalizmu, vi ni┼íkoristi?”

Hamilton se tako─Ĺer na┼íalio o tome ho─çe li se ili ne mladi usredoto─Źiti na bestijalnost, kao slijede─çi zakon.

“┼áto je jo┼í na top listi maladih liberala? Seks s nilskim konjima?”, rekao je.

Unato─Ź ┼íokantnoj temi za ozakonjenje, potezi stranke sve vi┼íe iznena─Ĺuju da mnogi s obzirom na sve ve─çi napor od strane nekih, liberaliziraju pona┼íanje koje donosi osudu od ostatka dru┼ítva.

Na primjer, ljevi─Źarski medij poput Salon.se, je proveo posljednjih nekoliko mjeseci poku┼íavaju─çi uvjeriti ─Źitatelje da je pedofilija samo seksualna orijentacija, a ne mentalni poreme─çaj.

“U su┼ítini, va┼í mozak zna ┼íto voli, i ne ┼żeli prihvatiti ne kao odgovor”, samooptu┼żuju─çi pedofil Todd Nickerson je pisao u rujnu pro┼íle godine.

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,