Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NA MLADIMA LEŽI BUDUĆNOST: ŠVEDSKA LIBERALNA STRANKA MLADIH POZIVA NA LEGALIZACIJU NEKROFILIJE I INCESTA

NA MLADIMA LEŽI BUDUĆNOST: ŠVEDSKA LIBERALNA STRANKA MLADIH POZIVA NA LEGALIZACIJU NEKROFILIJE I INCESTA

lijes“Ja razumijem da to može vidjeti kao neuobičajeno i odvratno, ali zakon se ne može temeljiti na tome što je odvratno”

Mainstream mediji vam o ovome neće pisati, jer oni ne žele da vi to saznate na vrijeme, već onda kada bude pred izglasavanjem.

Švedska liberalna stranka mladezi predložiila je legalizaciju nekrofilije i incesta prije par dana, tijekom godišnjeg sastanka grupe u Stockholmu, prenosti Infowars.

Prema podnesenom prijedlogu, članovima liberalne stranke starosti od 15 godina i starijima bi se trebalo dopustiti da se uključe u seksualni odnos, dok seks s ljudskim lešom treba legalizirati, sve dok je pokojnik dao pismenu dozvolu prije smrti.

Govoreći sa švedskim medijem Aftonbladet.se, liberalni vođa mladih Cecilia Johnsson oslikala je potez kao progresivni korak naprijed za skandinavske zemlje.

“Mi smo organizacija mladih i jedan od naših zadataka jest napraviti jedan korak dalje”, rekao je Johnsson.

Johnsson je izjavila da, iako je većina društva gleda takvu praksu kao “odvratnom”, takvi postupci ne bi trebali biti izvan zakona od strane vlade.

“Ja razumijem da se to može gledati kao neuobičajeno i odvratno, ali zakon se ne može temeljiti na tome što je odvratno”, rekla je ona.

“Nama se ne sviđa moralni zakon u cjelini, a ovaj zakon upravo sada ne štiti nikoga.” U odnosu na nekrofiliju konkretno, Johnsson tvrdi da bi ljudima trebalo biti dopušteno da bludniče s mrtvima, tako dugo koliko su unaprijed dogovorili.

“Trebala bi biti vaša vlastita odluka što će se događati s vašim tijelom nakon što umrete, a ako se dogodi da želite ostaviti svoje ostatke muzeju ili znanosti, ili ako želite ostaviti svoje ostatke da netko spava s njima, onda bi to trebalo biti u redu”, dodala je predsjedn ica mladih liberala.

Prijedlog stranke je odmah stavio nekoliko bivših i sadašnjih članova matične stranke u defanzivu.

“Mladi liberali Švedske se fokusiraju na publicitet, ali teško da su to pitanja koja određuje našu i budućnost Švedske”, rekao je bivši Liberalni zastupnik Carl B. Hamilton na društvenim medijima. “Sigurno, morate razumjeti da se ljudi smiju vašem liberalizmu, vi niškoristi?”

Hamilton se također našalio o tome hoće li se ili ne mladi usredotočiti na bestijalnost, kao slijedeći zakon.

“Što je još na top listi maladih liberala? Seks s nilskim konjima?”, rekao je.

Unatoč šokantnoj temi za ozakonjenje, potezi stranke sve više iznenađuju da mnogi s obzirom na sve veći napor od strane nekih, liberaliziraju ponašanje koje donosi osudu od ostatka društva.

Na primjer, ljevičarski medij poput Salon.se, je proveo posljednjih nekoliko mjeseci pokušavajući uvjeriti čitatelje da je pedofilija samo seksualna orijentacija, a ne mentalni poremećaj.

“U suštini, vaš mozak zna što voli, i ne želi prihvatiti ne kao odgovor”, samooptužujući pedofil Todd Nickerson je pisao u rujnu prošle godine.

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,