Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » THE TELEGRAPH: Sin lidera Hamasa postao kršćanin! Islam je droga, Isus je lijek! (VIDEO)

THE TELEGRAPH: Sin lidera Hamasa postao kršćanin! Islam je droga, Isus je lijek! (VIDEO)

hamas-islam-isusJusef Mosab Hasan, bivši lider Islamske omladine Palestine i sin šeika Hasana Jusefa, jednog od osnivača Hamasa, radikalne islamističke terorističke organizacije, postao je kršćanin. I ne samo da se obratio, već je dao intervju u kojem je oštro progovorio protiv islama, osudivši ga da je nasilna religija!

Intervju koji je 2008. dao za The Telegraph ponovo kruži internetom. Evo što tamo kaže o islamu i muslimanima.

“Problem je u samom islamskom Bogu. To je šokantno. On je bog mučenja i obmane, to je ono što on govori o sebi“, izjavio je Hasan.

Na konstataciju novinara da će takvom izjavom vrlo razbjesniti milijune muslimana diljem svijeta, odgovorio je da ne želi uvrijediti muslimane, jer su oni i njegova obitelj.

“Neki će se uvrijediti, ali siguran sam da će se neki probuditi“, rekao je .

A na opasku novinara da će ga “neki pokušati ubiti“, odgovorio je:

“Moguće. Ubit će moje tijelo, ali što je s mojom dušom i mojim idejama, mojim vjerovanjima koje dijelim sa svima? Da li će moći to ubiti? Ne vjerujem.”

Još je rekao da je svaki musliman koji vjeruje da je ono što piše u Kuranu došlo od Boga “bolestan i da mu treba pomoć”.

“Vjerujem da Islam već propada. Izvana izgleda kao da raste, ali iznutra propada. On ne pomaže ljudima. Za 10 godina ga neće biti”, zaključio je Mosab Hasan.

Progovorio je i o Hamasu, rekavši da u toj organizaciji svatko u svakoga sumnja.

“Hamas počinje sumnjati u sve. U same sebe, svoje žene, u svoju djecu, sve Oni muče i ubijaju vlastite ljude. Zabadaju im igle pod nokte”, rekao je, optuživši vođe Hamasa kao najodgovornije za mučenje vlastitih ljudi.


On tvrdi da Islam najviše od svih religija proturječi samom sebi, a da religiozni i drugi lideri koriste određene dijelove Kurana, kako im odgovara u određenom političkom trenutku.

Zavolio sam Isusa jer je rekao: “Ljubite neprijatelje svoje”. To je nešto što me je dirnulo i promijenilo mi život zauvijek. To mi je bilo kao lijek. Kuran je bio kao droga”.

Kad je objavio knjigu “Sin Hamasa”, njegov otac, šeik Jusef Hasan ga se javno odrekao.

“Zamolit ću vas da se molite za moju obitelj. Ja znam njihova srca, oni su dobri ljudi. Ali, nažalost, njihov Bog ne posjeduje ni minimum humanosti, on želi da budu zvijeri. Naš problem je u njihovom Bogu, u njihovoj ideologiji. Treba napraviti razliku između muslimana i Islama. Muslimani su divni ljudi. Problem je u islamskom Bogu. Ovo govorim kao autoritet koji točno zna što je Islam. Moje mišljenje je da je to najveća laž u povijesti “, kazao je Mosab Hasan.

On navodi da je najveći problem što četvrtina stanovništva misli da je to religija od Boga.

“Problem nisu muslimani. Oni su veliki i divni ljudi . Oni su moj narod i ja razumijem njihovu tugu, poznajem njihovu patnju i njihova srca. Kad odete bilo gdje na Bliski Istok, kod muslimana, vidjeti ćete njihovu strast, njihovu gostoljubivost i bit ćete zbunjeni. Oni su bolji od mnogih kršćana. Ali ne uspoređujemo ljude nego ideologije. Otvorite Kuran, sura 9, stih 5 i vidjeti ćete što bog Kurana traži od svih nas da činimo prema drugima…“ i dodao:

“Nisu muslimani krivi što su rođeni u takvoj kulturi, ali oni trebaju priznati činjenice, a ja izgledam kao izdajica zato što dajem mom narodu ono što im treba, a ne ono što žele.”

Pogledajte svjedočanstvo:
 

 
(dnevno.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,