Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » TRUMP OBEĆAVA: ‘IZABERITE MENE I SAZNAT ĆETE TKO JE ZAISTA SRUŠIO BLIZANCE 11. RUJNA’

TRUMP OBEĆAVA: ‘IZABERITE MENE I SAZNAT ĆETE TKO JE ZAISTA SRUŠIO BLIZANCE 11. RUJNA’

trump-911Predsjednički kandidat Donald Trump je obećao da će učiniti javnima trenutno čuvane tajne koje okružuju napad na Svjetski trgovinski centar 9/11

Govoreći na događaju kampanje u Blufftonu države Južne Karoline, Trump je nastavio svoj napad na Busha po pitanju napada na World Trade Center u 11.9.2001.

“Otišli smo kasnije u Irak, a oni nisu srušiti WTC”, izjavio je Trump nazočnima.

“To nsu bili Iračani koji su srušili Svjetski trgovački centar, išli smo poslije u Irak, a Iran smo desetkovali i uništili”, nastavio je Trump.

“Ali to nisu bili Iračani, uskoro ćete otkriti tko je stvarno srušio Svjetski trgovački centar.”

Budući da postoje dokumenti i oni su vrlo tajni, vi ćete možda otkriti da su to bili Saudijci, u redu? No, to ćete uskoro saznati”.

Trump je mislio na 28 stranica originalne Zajedničke kongresne istrage o 9/11, koja je ostala pod oznakom tajnosti i uskraćena javnosti pod izlikomu ‘nacionalne sigurnosti’.

Dokumenti impliciraju da je saudijska kraljevska obitelj financirala navodne otmičare u SAD prije napada.
 

 
Govoreći na konferenciji za novinare u vezi nestalih stranica u 2014. godini, republikanac Thomas Massie je lobirao za oslobađanje tajne dokumentacije i da se preispita sve što se zna o događaju.

Donald Trump je u više navrata napao Jeb Busha na predizbornoj kampanji u raspravi oko pitanja o 9/11 i obavještajnih upozorenja koje su pružena Bushovoj administraciji, a naknadno su se ignorirala.

Jeb Bush je izbjegao taj problem, pa čak se i rugao onima koji su podizali pitanja o 11. rujna:
 

 
Ranije ovog tjedna Trump je udvostručio optužbe za 9/11, navodeći: “Znam da su CIA i razne druge agencije znale da će se nešto loše će se dogoditi, i nisu ništa poduzeli. Oni su bili u krivu.”

“Čelnici CIA-e i raznih drugih agencija se nisu izjasnili, a to je bio veliki problem”, dodao je Trump.
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,