Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Evo što se događa kada pijete 1 čašu vina prije spavanja

Evo što se događa kada pijete 1 čašu vina prije spavanja

crveno-vinoU istraživanju na Sveučilištu Harvard, proučavali su učinak crvenog vina na tjelesnu težinu na 20.000 žena u razdoblju od 13 godina. Rezultati su vrlo zanimljivi!

Oni ukazuju na to da one koje su pile 2 čaše crnog vina dnevno nisu imale nikakve probleme s pretilošću i da crveno vino povećava sagorijevanje masti. Osim toga, moćan je antioksidans i sprječava tumore

Studija je pokazala da su miševi imali manje šanse za skladištenje masti u jetri kao i da su imali nižu razinu šećera u krvi kada im se davao crveni ekstrakt vinove loze. Kiselina u grožđu može usporiti rast masnih stanica.

Crveno vino kao užina

Probajte piti crno vino umjesto večere ili između obroka. Poznato je da čaša crnog vina ima manje kalorija nego sladoled, komad torte ili čipsa.

Primjer je Linde Monk koja je poslije večere pila crveno vino i izgubila 6 kilograma u roku od 3 tjedna. To joj je pomoglo smanjiti želju za slatkišima, kao i jesti manje grickalica prije spavanja.

Zdravstvene koristi crnog vina

Zbog svog visokog sadržaja resveratrola, crveno vino ima mnoge zdravstvene prednosti. Moćan je antioksidans. Poznato je da sprječava tumore. Zbog svoje sposobnosti da spriječi oštećenje stanica, također može spriječiti Alzheimerovu bolest i zaštititi srce.

Vino je vrlo zdravo i pomaže u gubitku težine, pokušajte ne popiti cijelu bocu odjednom. Ovdje je ključna umjerenost. Pokušajte praviti razliku između grickalica u kombinaciji s vinom i samo vino umjesto grickalica. Čaša vina i čips su rezultat dodatnih kalorija.

Ne treba piti crveno vino kasno noću. To će utjecati na vaš san i samo ćete se probuditi pospani narednog dana. Pijte čašu crnog vina s vremena na vrijeme kako bi utjecali na tjelesnu težinu.

Zapravo, može dovesti do savršene figure!
 
(webtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , ,