Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKOM GRMI ‘ALLAHU AKBAR’: ‘Ovo je Alahova zemlja, ne vaša!’ (VIDEO)

NJEMAČKOM GRMI ‘ALLAHU AKBAR’: ‘Ovo je Alahova zemlja, ne vaša!’ (VIDEO)

NJEMAČKA-imigrantiVoditelji skupa koji su tvrdili kako je Njemačka njihova zemlja, ostali su zatečeni fanatičnim istupom nekolicine imigranata koji su na razglas tvrdili kako to “nije njihova zemlja, nego Alahova” pa sve potvrdili povikom “Allahu akbar”

Sve je uočljivija dominacija imigranata nad domicilnim stanovništvom Njemačke.

O tome jasno svjedoči snimka s prosvjednog skupa protiv njihova daljnjeg ulaska na kojem su glavnu riječ preuzeli upravo – imigranti.

Voditelji skupa koji su tvrdili kako je Njemačka njihova zemlja, ostali su zatečeni fanatičnim istupom nekolicine imigranata koji su na razglas tvrdili kako to “nije njihova zemlja, nego Alahova” pa sve potvrdili povikom “Allahu akbar”.

Postavlja se pitanje zašto to rade? Da li je ta religija religija mira ili nasilja i zašto se ne žele prilagoditi kulturi i zakonima zemlje u koju su došli?

Pogledajte video:
 

Moslem: “Das ist nicht dein Land! Weg mit dir! Dieses Land gehrt Allah!” #Islam #Sharia #Islamisierung #Grundgesetz #invasion #merkelmussweg #AufDieStrae

Posted by Beware Of Islam on Saturday, February 20, 2016

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Evo što se događa kada pijete 1 čašu vina prije spavanja
BOLNA ISTINA: IMAMO 290 TISUĆA NEZAPOSLENIH, A TVRTKE NE MOGU NAĆI RADNIKE KAKVI IM TREBAJU!? Šokantni rezultati analize koju je provela EU komisija

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,

reklama