Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » RUSKA SUZA: Dar naroda Rusije SAD-u. Zašto nam nitko nije rekao o tome?

RUSKA SUZA: Dar naroda Rusije SAD-u. Zašto nam nitko nije rekao o tome?

ruska-suzaMoram priznati – nisam ni znao da taj spomenik postoji. Međutim, trebalo mi je dvije sekunde da shvatim zašto je on dobio nula publiciteta

A zašto to misliš? Zašto mediji nisu izrazili zahvalnost? Ima li neka zemlja koja je izrazila više sućuti i zahvalnosti od Rusije?

Mnogi ne znaju da u Americi stoji spomenik koji je ruski narod poklonio američkom u znak sjećanja na teroristički napad 11. rujna 2001. godine.

Zapanjujući spomenik koji blijedi u beznačajnost kada god prava istina izađe na vidjelo o 11. rujna 2001. godine.

Oko 50 milijuna ljudi posjeti New York svake godine i više od 8 milijuna živi tamo, ali nitko, čini se da nije čuo za “rusku suzu” …. ali to je 30 metara visok, 175-tonski spomenik onima koji su poginuli u najcrnjem danu tog grada, izradio je predsednik ruske Akademije umetnosti Zurab Cereteli.

Koji god način na koji gledate na to, to je bilo vraški pametan potez od strane Rusa.
 

 
Rusija je Americi poklonila “Suzu bola” 2006. godine, na petogodišnjicu terorističkog napada. Spomenik je težak 175 tona, a na njega je postavljena i granitna ploča sa imenima svih poginulih u napadu.

Mediji su tvrdili da je spomenik koštao 12 miliona dolara, a potrebne količine metala umjetnik je dobio iz vojne tvornice koja pravi avione.

Reakcije američke javnosti na spomenik su vrlo različite, dok su ga neki časopisi proglašavali jednim od najružnijih spomenika na svetu, drugi smatraju da je impresivan.

A kako je to lijep spomenik – velika suza u kombinaciji s imenima svih koji su nestali.

Zapad je kao pakao savijen oko Rusije koju gura u kut sa Ukrajinom i sa cionistički kontroliranim medijima pokušava sakriti svoju umiješanost u rušenje zrakoplova MH17 i tako dalje krivi Rusiju za nešto što nema nikakve veze.
 
Google mapa spomenika i lokacija

 
Teško da bio cionisti istaknuli “rusku suzu” kada oni očajnički pokušavaju da Rusija izgleda loše.

“NAJVEĆI TRIK KOJI NEPRIJATELJ MOŽE IGRATI JE DA UVJERI SVE DA VJERUJU DA SU SVI DRUGI NIHOVI NEPRIJATELJ!”

Cionisti kontroliraju američke medije daje lijepu uspomenu, posvećenu Putinu, a to je ukupna medijska šutnja o ovom spomeniku. Spomenik je jedva poznat, čak i među lokalnim stanovnicima Bayonnea u New Jerseyu u kojem se nalazi!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,