Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » RUSKA SUZA: Dar naroda Rusije SAD-u. Za┼íto nam nitko nije rekao o tome?

RUSKA SUZA: Dar naroda Rusije SAD-u. Zašto nam nitko nije rekao o tome?

ruska-suzaMoram priznati – nisam ni znao da taj spomenik postoji. Me─Ĺutim, trebalo mi je dvije sekunde da shvatim za┼íto je on dobio nula publiciteta

A zašto to misliš? Zašto mediji nisu izrazili zahvalnost? Ima li neka zemlja koja je izrazila više sućuti i zahvalnosti od Rusije?

Mnogi ne znaju da u Americi stoji spomenik koji je ruski narod poklonio ameri─Źkom u znak sje─çanja na teroristi─Źki napad 11. rujna 2001. godine.

Zapanjuju─çi spomenik koji blijedi u bezna─Źajnost kada god prava istina iza─Ĺe na vidjelo o 11. rujna 2001. godine.

Oko 50 milijuna ljudi posjeti New York svake godine i vi┼íe od 8 milijuna ┼żivi tamo, ali nitko, ─Źini se da nije ─Źuo za “rusku suzu” …. ali to je 30 metara visok, 175-tonski spomenik onima koji su poginuli u najcrnjem danu tog grada, izradio je predsednik ruske Akademije umetnosti Zurab Cereteli.

Koji god na─Źin na koji gledate na to, to je bilo vra┼íki pametan potez od strane Rusa.
 

 
Rusija je Americi poklonila “Suzu bola” 2006. godine, na petogodi┼ínjicu teroristi─Źkog napada. Spomenik je te┼żak 175 tona, a na njega je postavljena i granitna plo─Źa sa imenima svih poginulih u napadu.

Mediji su tvrdili da je spomenik ko┼ítao 12 miliona dolara, a potrebne koli─Źine metala umjetnik je dobio iz vojne tvornice koja pravi avione.

Reakcije ameri─Źke javnosti na spomenik su vrlo razli─Źite, dok su ga neki ─Źasopisi progla┼íavali jednim od najru┼żnijih spomenika na svetu, drugi smatraju da je impresivan.

A kako je to lijep spomenik – velika suza u kombinaciji s imenima svih koji su nestali.

Zapad je kao pakao savijen oko Rusije koju gura u kut sa Ukrajinom i sa cionisti─Źki kontroliranim medijima poku┼íava sakriti svoju umije┼íanost u ru┼íenje zrakoplova MH17 i tako dalje krivi Rusiju za ne┼íto ┼íto nema nikakve veze.
 
Google mapa spomenika i lokacija

 
Te┼íko da bio cionisti istaknuli “rusku suzu” kada oni o─Źajni─Źki poku┼íavaju da Rusija izgleda lo┼íe.

“NAJVE─ćI TRIK KOJI NEPRIJATELJ MO┼ŻE IGRATI JE DA UVJERI SVE DA VJERUJU DA SU SVI DRUGI NIHOVI NEPRIJATELJ!”

Cionisti kontroliraju ameri─Źke medije daje lijepu uspomenu, posve─çenu Putinu, a to je ukupna medijska ┼íutnja o ovom spomeniku. Spomenik je jedva poznat, ─Źak i me─Ĺu lokalnim stanovnicima Bayonnea u New Jerseyu u kojem se nalazi!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,