Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » PROBUDIO EUROPU: Zastupnik RASTURIO EU parlament istinom koja nije dopu┼ítena u javnosti! (VIDEO)

PROBUDIO EUROPU: Zastupnik RASTURIO EU parlament istinom koja nije dopuštena u javnosti! (VIDEO)

nick-griffin-kalergiNjegove su izjave cenzurirane jer istina nije dopuštena u javnosti!

O njemu se malo pisalo, iako su njegove izjave uzbunile sve duhove Europskog parlamenta. On je biv┼íi zastupnik, a biv┼íi je zato ┼íto je izgovorio ono ┼íto se nitko ne usudi ÔÇô istinu koja nije smjela i nije mogla zbog cenzure medija doprijeti do vas.

On je Nick Griffin, biv┼íi ─Źelnik Britanske nacionalne stranke koji je jasno rekao da se trenutno izvr┼íava genocid nad europskim narodima, kao i najve─çi genocid u povijesti europskih naroda.

Spomenuo se Richarda Kalergija, jednog od za─Źetnika Europske unije o kojemu se ┼íuti, a koji je i zamislio etnocid europskih naroda prisilnim mije┼íanjem s nebijelcima kada je stvarao projekt Europske unije.

Griffin je upozorio na ono ┼íto mediji diljem svijeta skrivaju, a to je ─Źinjenica da je ono ┼íto se danas doga─Ĺa u Europi s masovnim useljavanjima davno osmi┼íljeno te da je to bio plan koji se sada ostvaruje.

Moramo biti svjesni da ÔÇśjedna nesveta, kapitalisti─Źka alijansa ljevi─Źara svjesno i neumorno radi na tome da se mije┼íanjem europski narodi doslovno preuzgoje sve do nestanka tih naroda s na┼íih prostora.ÔÇÖ

Dodao je da kriminalna elita radi na skrivanju ovog projekta raznim mantrama poput ÔÇô imigranti, izbjeglice, nacija za popunjavanje populacije itd.

Jo┼í jedna izvrsna stvar zbog koje je Europski parlament ┼íokiran jest taj da je Griffin rekao da ─çe se jednog dana svi oni koji prikrivaju taj zlo─Źin nad kr┼í─çanskim narodima Europe na─çi na optu┼żeni─Źkoj klupi jer su KRIVI za genocid.
 

 
(dnevno.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,