Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » PROBUDIO EUROPU: Zastupnik RASTURIO EU parlament istinom koja nije dopuštena u javnosti! (VIDEO)

PROBUDIO EUROPU: Zastupnik RASTURIO EU parlament istinom koja nije dopuštena u javnosti! (VIDEO)

nick-griffin-kalergiNjegove su izjave cenzurirane jer istina nije dopuštena u javnosti!

O njemu se malo pisalo, iako su njegove izjave uzbunile sve duhove Europskog parlamenta. On je bivši zastupnik, a bivši je zato što je izgovorio ono što se nitko ne usudi – istinu koja nije smjela i nije mogla zbog cenzure medija doprijeti do vas.

On je Nick Griffin, bivši čelnik Britanske nacionalne stranke koji je jasno rekao da se trenutno izvršava genocid nad europskim narodima, kao i najveći genocid u povijesti europskih naroda.

Spomenuo se Richarda Kalergija, jednog od začetnika Europske unije o kojemu se šuti, a koji je i zamislio etnocid europskih naroda prisilnim miješanjem s nebijelcima kada je stvarao projekt Europske unije.

Griffin je upozorio na ono što mediji diljem svijeta skrivaju, a to je činjenica da je ono što se danas događa u Europi s masovnim useljavanjima davno osmišljeno te da je to bio plan koji se sada ostvaruje.

Moramo biti svjesni da ‘jedna nesveta, kapitalistička alijansa ljevičara svjesno i neumorno radi na tome da se miješanjem europski narodi doslovno preuzgoje sve do nestanka tih naroda s naših prostora.’

Dodao je da kriminalna elita radi na skrivanju ovog projekta raznim mantrama poput – imigranti, izbjeglice, nacija za popunjavanje populacije itd.

Još jedna izvrsna stvar zbog koje je Europski parlament šokiran jest taj da je Griffin rekao da će se jednog dana svi oni koji prikrivaju taj zločin nad kršćanskim narodima Europe naći na optuženičkoj klupi jer su KRIVI za genocid.
 

 
(dnevno.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,