Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » EKSKLUZIVNO: Zavjera oko Zika virusa razotkrivena od strane liječnika iz Južne Amerike! Oštećenje mozga uzrokuju kemikalije povezane s Monsantom

EKSKLUZIVNO: Zavjera oko Zika virusa razotkrivena od strane liječnika iz Južne Amerike! Oštećenje mozga uzrokuju kemikalije povezane s Monsantom

Zika-Virus-urotaUnatoč svom javnom urnebesu, svi slučajevi sa mikrocefalijom koji su otkriveni u Brazilu nikada nisu bili znanstveno povezan s Zika virusom

Skupina liječnika iz Južne Amerike sada kaže da deformacije mozga u svijetu nisu rezultat Zika virusa već su uzrokovane masovnom fumigacijom siromašnih građana Brazila sa kemikalijom larvicidom, a ne komarcima koji nose Zika virus.

(Fumigacija je postupak uništavanja insekata (dezinsekcija) plinom, odnosno vrlo jakim otrovima (T +). Zbog visokog rizika (otrovnosti fumiganata), fumigaciju mogu provoditi samo posebno ovlaštene tvrtke poput Monsanta sa educiranim i tehnički osposobljenim kadrovima.)

Ono što vidimo kod deformiranih mozgova djece, drugim riječima, više nalikuje na djelovanje talidomida, prepisanog lijeka danog trudnicama koji uzrokuje da djeca budu rođena bez udova, prenosi NaturalNews.

(Talidomid je prodavan u brojnim zemljama širom sveta od 1957 do 1961, kad je povučen sa tržišta nakon što je ustanovljeno da je uzrok urođenih anomalija. Ovaj fijasko se smatrao “jednim od najvećih medicinskih tragedija modernih vremena”. Wikipedia)

No, službeni narativ masovnih medija prikazuje tu (lažnu) vezu sa Zika virusom kako bi opravdali još više kemijske fumigacije, više cjepiva i više genetskih komaraca.

Od liječnka sa Crvenog Sveučilišta za okoliš i zdravlje) dolazi dokument (izvorni dokument):

“Dramatičan porast od kongenitalnih malformacija, osobito mikrocefalija kod novorođenčadi, otkrivena je i brzo povezana sa Zika virusom od strane Ministarstva brazilskog zdravstva.

Međutim, oni ne prepoznaju da se u području gdje živi većina bolesnih osoba, kemijski spoj larvicid proizvodi malformacije kod komaraca, te da je to otrov (piroproksifen), te da se taj isti stavlja od strane države u pitku vodu koju koristi pogođeno stanovništvo.”

Izgleda da su svjetski zdravstveni stručnjaci pomoću priče oko komaraca Zika virusa komarci pokušali prikriti štetu uzrokovanu otrovnim kemikalijama proizvedenim od strane moćnih globalističkikh korporacija.

Larvicid koji se raspršuje u Brazilu, na primjer, naziva se “piriproksifen”, i on je proizveden od strane Sumitomo Chemical-a, korporacija poznata kao “strateški partner” Monsanta.

Argentinskog liječnika navode da je kompanija Sumitomo poznata kao “podružnica” Monsanta.

GM Watch izvještava: “Piriproksifen je inhibitor rasta ličinki komaraca, koji mijenja proces razvoja od ličinke do odraslog komarca, čime se generira malformacija u razvoju komaraca, te ih se ubija ili onesposobljuje”.

Hmmm … inhibitor rasta u razvoju organizama? Da li to podiže bilo kakav upitnik iznad vaših glava u svezi uzroka nedovoljno razvijenih kranijalnih i neuroloških sustava kod oboljele djece žrtava u svemu tome?

Iz izvješća:

Malformacije otkrivene kod tisuća oboljele djece od trudnih žena koje žive u područjima gdje je brazilska država dodavala piriproksifen se vodu za piće nisu slučajnost, iako Ministarstvo zdravlja Brazila stavlja izravnu krivnju na Zika virus kao glavni krivac dok je pokušava ignorirati svoju odgovornost i isključuje hipotezu o izravnom i kumulativnom kemijskom oštećenju kod stanovništva koje je godinama trovano.

Liječnici iz brazilske udruge za kolektivno zdravlje (ABRASCO) podnijeli su zahtjev da se hitno napravi epidemiološka studije uzimajući u obzir ovu uzročnu vezu, posebno kada među 3,893 slučajeva malformacija potvrđenih do 20. siječnja 2016., 49 djece je umrlo, a samo pet od njih je bilo potvrđeno da su zaraženi sa Zika virusom.

Žika virus ne uzrokuje mikrocefaliju!

Kao što su izvijestili argentinski liječnici u svojem izvješću, nikada nije potvrđeno da Zika virus uzrokuje moždane deformacije kod djece:

“Prethodna epidemija Zika virusa nije uzrokovala urođene mane kod novorođenčadi, unatoč zarazi od 75% populacije u tim zemljama.”

Također, u drugim zemljama poput Kolumbije ne postoje zapisi o mikrocefalijama; Ipak, ima dosta Zika slučajeva. Za razlog ove deformacije mozga se okrivljuje Zika virus, tako da moćne kemijske tvrtke mogu prodati više otrovnih kemikalija koje truju ljude i okoliš čak još i više!

Iz liječničkog izvješća:

Brazilski liječnici (Abrasco) tvrde da se strategija kemijske kontrole provodi kroz zagađivanje okoliša, kao i ljudi, te da to ne smanjuje količinu komaraca, a da je ta strategija u biti komercijalni manevar industrije kemijskih otrova, radnja koja je duboko integrirana u latinoameričko ministarstavo zdravlja, kao i WHO i PAHO.

To je začarani krug, naravno:

Vlada šprica kemikalije koje uzrokuju moždane deformacije kod djece, ali kako bi izbjegli bacanje krivnje na kemikalije, oni krive komarce i tako zahtjevaju da se više otrovnih kemikalija raspršuje, što uzrokuje još više deformacije koje zahtijevaju još više kemikalija … i tako u nedogled.

Ako je sve ovo što zvuči poznato, to je zato što je preslikano pravo iz planskog dnevnika industrije cjepiva:

Mnoga cjepiva zapravo uzrokuju epidemije (djeca koji je pogođena sa ospicama i zaušnjacima su gotovo uvijek prethodno cijepljena protiv ospica i zaušnjaka), čime se povećava javna potrošnju za sve više cjepiva koje uzrokuju sve više bolesti i tako unedogled.

To je savršen poslovni model:

Kada vaš proizvod uzrokuje epidemiju bolesti ili urođene mane, samo pronađite nešto što ćete proglasiti krivim, a zatim zatražite sve zdravstvene vlasti u zemljama da zahtijevaju kupovinu vaših proizvoda! Uostalom, čak i CDC voli ove pandemije, jer daje priliku izlagati svoj “autoritet” i gurati sve više više cjepiva.

Milijarde dolara su već obećane industriji cjepiva … čak i bez znanstvenih dokaza da postoji veza sa Zika virusom

Isključivo na osnovu lažnih informacija i šarlatanske znanosti, predsjednik Obama je prije par dana proslijedio 1,8 milijardi dolara u tvrtke za proizvodnju cjepiva i farmaceutske korporacije u borbi protiv virusa Zika.

Ipak, veza između Zika i mikrocefalije nije ništa drugo nego nedokazana, neznanstvena, mitološka pripovijest koju sanjaju dileri cjepiva. Ona nosi istu znanstvenu težinu kako i ova rečanica: “crna mačka može uzrokovati lošu sreću” ili “trljanje zečje šape mi može donijeti sreću”.

Stoga pojam “voodoo cjepiva”, je tehnički točan opis ukupnog nedostatka znanosti na kojoj se temelji industrija lažnih cjepiva. Nije li nevjerojatno kako brzo vlada, mediji i dileri cjepiva skaču na fabricirane zaključke o mikrocefaliji i bez trunke znanstvenih dokaza koji podupiru takvu ideju? (Hej, to je pandemija … za nju nisu potrebni bilo kakavi stvarni dokazi, zar ne?)

Masivna znanstvena prijevara, prijevara industrije cjepiva i prijevara kemijske industrije koje su dizajnirane da generiraju više dobiti ignorirajući prave uzroke patnje u brazilske djece

Nakon što ste sastavili sve dijelove slagalice zajedno, postaje vam kristalno jasno:

Retorika u medijima o Zika virusu je masivna šarlatanska znanstvena prijevara koja se guraju samo da proda više kemikalija, napravi više GMO komaraca, više cjepiva i da se vrši više fumigacije brazilske populacije preko smrtonosnih kemikalija.

Pravi uzrok mikrocefalije se sustavno zanemaruje, pozajmljujući još veću podršku ideji da je to sve dio Agende kontrolirane populacije trovanja ljudi u Brazilu, namjerno smanjujući njihovo potomstvo, povećavajući pobačaje i zahtijevati da žene više ne budu trudne.

Svi znakovi su tu, ljudi. Ovo je ljudski depopulacijski plan Bill Gatesa u punom zamahu, prikriven kao izbijanje virusa kojeg uzrokuju komarci. To nije pogreška kojom se larvicidne kemikalije raspršuju u najsiromašnijim područjima Brazila, ciljajući tu istu populaciju kojoj se sada godvori: “Nemojte imati više djece!”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,