Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » SRUŠILI PUTNIČKI ZRAKOPLOV PA OPTUŽILI RUSE?! Nizozemske tajne službe priznale, da je u vrijeme obaranja Boinga upotrebljiv “BUK” imao samo Kijev

SRUŠILI PUTNIČKI ZRAKOPLOV PA OPTUŽILI RUSE?! Nizozemske tajne službe priznale, da je u vrijeme obaranja Boinga upotrebljiv “BUK” imao samo Kijev

piter_omzigtOVO JE NIZEOZEMSKIM POSLANICIMA OTKRIO ŠEF POVJERENSTVA ZA NADZOR NAD OBRANOM I TAJNIM SLUŽBAMA

Pojavile su se nove, senzacionalne podrobnosti obaranja malezijskog zrakoplova Boing iznad istoka Ukrajine.

Istraga o toj avio-katastrofi, kao što se zna, vodi se u Nizozemskoj, a upravo je nizozemski zastupnik Peter Omtziht objavio: da je u momentu tragedije raketni sustav “Buk” u upotrebljivom stanju imala samo Ukrajina, a ne donbaske republike DNR i LNR.

Čak je precizirao da je Ukrajina takav “upotrebljiv Buk” imala u Donbasu.

Omtziht je to objavio na svom twitter profilu.

A što je jednako važno: učinio je to nakon što u nizozemskom parlamentu nastupio šef specijalne komisije (CTIVD) za nadzor nad specijalnim službama i obranom te zemlje Harm Brauzer.

Omtziht je svoj twitt napisao još dok je parlament zasjedao. Iz konferencijske dvorane, a to znači da je vijest procurila i vrlo je bitna.

A napisao je doslovno: “CTIVD potvrđuje: službe tvrde da je samo Ukrajina imala operativan sustav BUK u istočnoj Ukrajini 17 srpnja !!!”.

“17 srpnja” je dan obaranja malezijskog Boeinga.
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,