Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » DA LI FARMACEUTSKE TVRTKE suzbijaju biljne lijekove protiv Zika virusa? Evo o kojim se lijekovima radi…

DA LI FARMACEUTSKE TVRTKE suzbijaju biljne lijekove protiv Zika virusa? Evo o kojim se lijekovima radi…

Zika-Virus-biljkeKad prava pandemija uni┼ítava ─Źovje─Źanstvo, jedan od glavnih uzroka masovne smrti biti ─çe odbijanje zdravstvenih vlasti da ─Źak i razmotri podru─Źje prirodne medicine kao izvor lijekova na biljnoj bazi

Umjesto da tra┼że odgovore na pandemiju iz ─Źitavog podru─Źja postoje─çe medicine (biljni lijekovi, autohtona medicina, naturopatska medicine, itd), danas korumpirane medicinske institucije za profit jedino zanimaju samo patentirani lijekovi ili cjepiva, ─Źak i kada takve intervencije mogu trajati godinama.

“Podigli smo cijenu od 1700 $ po boci na 75.000 $. Trebala bi trebala biti vrlo zgodna investicija za sve nas.” – navodi se u e-mailu iz farmaceutske industrije CEO-a Martin Shkrelija, koji u┼żiuva u dobiti nepotrebne hrpe lijekova koji se prodaju potencijalnim pacijentima.

Sa Zika pandemijom koja je sada eksplodirala po Meksiku i Srednjoj i Ju┼żnoj Americi, mediji u SAD-u i farmaceuti vlada predvidivo pozivaju na ulaganje desetaka milijuna dolara u istra┼żivanje cjepiva (na radost industrije cjepiva, naravno).

No, ┼íto ako je lijek ve─ç postoji i mogao bi biti na raspolaganju odmah za nov─Źanu naknadu?

Kineska medicina biljka i biljka “Qing Hao” sadr┼żi nevjerojatnu obranu protiv malarije i raka crijeva

Biljka iz kineske medicine poznata kao “Qing Hao” sadr┼żi sna┼żan prirodni lijek za malariju i raka debelog crijeva.

“Tableta koja ko┼íta jednu funtu dnevno iz temelja je promijenila lije─Źenje malarije – te se temelji na kineskom biljnom lijeku – mogla bi biti najnovije oru┼żje protiv raka debelog crijeva”, prenosi Daily Mail UK .

“Rane studije pokazuju da kod pacijenata koji su oboljeli od raka crijeva koji su uzimali lijek dva tjedna prije operacije bila je ┼íest puta manje vjerojatnost da ─çe imati recidiv bolesti u usporedbi s onima koji su uzimali placebo.”

Na engleskom jeziku, biljka se zove “slatki pelin”, sadr┼żi zapanjuju─çi niz biljnih kemijskih spojeva koji djeluju kao sna┼żan lijek u ljudskom tijelu … lijek koji mo┼że napraviti stvari kao ┼íto su izlije─Źiti malariju ili blokirati rak debelog crijeva.

Jedna od fitokemikalija kolja je odgovorna za ovaj zapanjuju─çi terapijski u─Źinak se zove “artesunat”, i bila je predmet Nobelove nagrade koju je upravo dobila kineska medicina pro┼íle godine.

“Kineski znanstvenik Tu Youyou nagra─Ĺen je u 2015. Nobelovom nagradom za medicinu za svoje otkri─çe da se ova biljka mo┼że se koristiti za lije─Źenje malarije”, prenosi Daily Mail.

Pa zašto onda CDC ili FDA testiranja artesunat ili druge ljekovite molekule iz biljaka da bi porazili Zika virus.

Odgovor je jednostavan: oni nisu zainteresirani za tretmane ili lijekove od kojih ne mogu profitirati!

FDA smiješno inzistira da biljne kemikalije nemaju nikakvu terapeutsku funkciju u ljudskom tijelu

Slu┼żbeni polo┼żaj FDA Ameri─Źke agencije za hranu i lijekove je da ne postoji takva stvar poput biljke, nutrijent ili fitokemikalija koje ima bilo kakvu mogu─çnost prevencije, lije─Źenja ili izlije─Źenja bilo koje bolesti.

To je apsurdni polo┼żaj ekstremnih nesposobnosti, naravno. Ona se ne temelji na bilo kakvoj znanosti. Umjesto toga, ona se temelji na prioritetu tr┼żi┼ínog monopola kojeg ─Źine velike farmeceutske kompanije koje zara─Ĺuju 100% od prihoda od “tretmana” bolesti, dok zbog naturopatskog lije─Źenja raka, na primjer, mo┼żete zavr┼íiti u zatvoru.

Iz tog razloga, nitko na svijetu iz mainstream medicine ─Źak nije uzeo u obzir da vr┼íi ispitivanje biljnih lijekova protiv Zika virusa … sama ideja koja proturje─Źi “farmaceutskom kultu” u kojem se navodi da samo patentirani, sinteti─Źki lijekovi mogu izlije─Źiti virusne infekcije.

Kao rezultat toga, ljudsko dru┼ítvo vjerojatno sjedi na desecima prirodnih lijekova za Zika virus koji ─çe ostati cenzurirani, potisnuti, pa ─Źak i gurnuti izvan zakona, kako bi se za┼ítitila dobit Big Pharme (i sprije─Źili javnost da ikada sazna da biljke mogu ─Źesto biti mo─çniji lijek od lijekova na recept ).

Carstvo prirodnih lijekova se namjerno ignorira ili potiskuje kako bi napravili mjesta za farmaceutsku proizvodnju “lijeka” na kojem se mo┼że zaraditi novac kroz javnu paniku koji obi─Źno slijedi nakon izbijanja pandemija.

Nemojte se zavaravati: Ako se ┼Żika virus pro┼íiri u razaraju─çu pandemiju, to ─çe biti samo zato ┼íto se prirodni lijekovi koje ve─ç postoje u prirodi sustavno potiskuju i kriminaliziraju od strane na┼íeg korumpiranog medicinskog policijskog dr┼żavnog sustava.
 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , ,