Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PROFESOR TRAZI OBAVEZNI ARAPSKI JEZIK U ŠKOLAMA ZA NJEMAČKU DJECU

PROFESOR TRAZI OBAVEZNI ARAPSKI JEZIK U ŠKOLAMA ZA NJEMAČKU DJECU

arapski-njemackaNjemačka djeca moraju biti prisiljena asimilirati se među migrante, a ne obrnuto

Istaknuti njmački profesor zahtijevo da se djeca u Njemačkoj uzimaju obavezne lekcije arapskog jezika kako bi pomogli milijunima muslimanskih migranata koji se slijevaju u zemlju.

Profesor računalnih znanosti Thomas Strothotte piše da bi arapski trebao biti “obavezan” predmet za njemačke učenike, tako da Njemačka može “postati zemlja imigracije i višejezičnog društva”, prenosi Infowars.

Prema Strothotteu, lekcije će pomoći pripremiti djecu “za duboke procesu transformacije na Bliskom istoku”.

Welt.de također izvještava da je jedna od velikih njemačkih televizijskih kuća ponudila više programa na arapskom jeziku kao odgovor na priljev muslimanskih “izbjeglica”.

Inzistirajući da njemački školarci uče arapski, profesor upućuje na to da se Nijemci moraju asimilirati u kulturu muslimanskih migranata, a ne obrnuto.

Ostale škole diljem svijeta pripremaju studente za dolazak muslimanskih migranata, a jedna škola u Kanadi iskorištava djecu da izvode pjesmu koja slavi Muhammedov dolazak u Medinu nakon što je Muhamed u to vrijeme prisiljavao kršćane da se preobrate na islam pod prijetnjom smrću.

Kao što smo već pisali, u razgovoru koje su proveli u srednjoj školi u Njemačkoj, muslimanska omladina je govorila o tome kako su Nijemci “odvratni svinjožderi”, i rekli kako će zemlja biti bolja ako bi svi Nijemci “nestali”.
 

 
(infowars,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,