Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PROFESOR TRAZI OBAVEZNI ARAPSKI JEZIK U ┼áKOLAMA ZA NJEMA─îKU DJECU

PROFESOR TRAZI OBAVEZNI ARAPSKI JEZIK U ŠKOLAMA ZA NJEMAČKU DJECU

arapski-njemackaNjema─Źka djeca moraju biti prisiljena asimilirati se me─Ĺu migrante, a ne obrnuto

Istaknuti njma─Źki profesor zahtijevo da se djeca u Njema─Źkoj uzimaju obavezne lekcije arapskog jezika kako bi pomogli milijunima muslimanskih migranata koji se slijevaju u zemlju.

Profesor ra─Źunalnih znanosti Thomas Strothotte pi┼íe da bi arapski trebao biti “obavezan” predmet za njema─Źke u─Źenike, tako da Njema─Źka mo┼że “postati zemlja imigracije i vi┼íejezi─Źnog dru┼ítva”, prenosi Infowars.

Prema Strothotteu, lekcije ─çe pomo─çi pripremiti djecu “za duboke procesu transformacije na Bliskom istoku”.

Welt.de tako─Ĺer izvje┼ítava da je jedna od velikih njema─Źkih televizijskih ku─ça ponudila vi┼íe programa na arapskom jeziku kao odgovor na priljev muslimanskih “izbjeglica”.

Inzistiraju─çi da njema─Źki ┼íkolarci u─Źe arapski, profesor upu─çuje na to da se Nijemci moraju asimilirati u kulturu muslimanskih migranata, a ne obrnuto.

Ostale škole diljem svijeta pripremaju studente za dolazak muslimanskih migranata, a jedna škola u Kanadi iskorištava djecu da izvode pjesmu koja slavi Muhammedov dolazak u Medinu nakon što je Muhamed u to vrijeme prisiljavao kršćane da se preobrate na islam pod prijetnjom smrću.

Kao ┼íto smo ve─ç pisali, u razgovoru koje su proveli u srednjoj ┼íkoli u Njema─Źkoj, muslimanska omladina je govorila o tome kako su Nijemci “odvratni svinjo┼żderi”, i rekli kako ─çe zemlja biti bolja ako bi svi Nijemci “nestali”.
 

 
(infowars,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,