Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Smrtonosni virus Zika je dostupan putem online prodaje, ljubaznošću Zaklade Rockefeller

Smrtonosni virus Zika je dostupan putem online prodaje, ljubaznošću Zaklade Rockefeller

zika-virus-rockerfellerNedavna pojava bolesti poznate kao Zika virus izazvala je histeriju širom svijeta, a mnogi izvještaji zapravo su pokazala da je to vjerojatno katastrofa nastala od čovjeka, dok je podrijetlo Zika virusa pomalo i tajna

Virus je “otkriven” 1947. godine, međutim, no prava istine je da nije bio otkriven u divljini niti je spontano nastao.

U stvari, njega su otrili znanstvenici Rockefeller Fondacije kod majmuna koje su imali u zatočeništvu, što je dovelo mnoge da vjeruju da je to rezultat neke vrste eksperimenta.

Od tada, slučajevi Zika virusa su vrlo rijetki, ali u posljednjih nekoliko godina, epidemije Zika virusa je u porastu, osobito u Južnoj Americi, a posebno Brazilu.

Čudnovato, nedavna epidemija u Brazilu podudara s uvođenje genetski modificiranih komaraca 2012. godine, od strane britanske biotehnološke tvrtke Oxitec. Ne samo da se nova epidemija pojavila odmah nakon puštanja GMO komaraca, već je također došla na istom području.

Ironično, ali GM komarci su zapravo predloženi kao rješenje za zarazne bolesti koje prenose komarci, no mnogi stručnjaci su upozorili da nije bilo dovoljno istraživanja, te da bi puštanje takvih organizma u prirodu moglo imati katastrofalne posljedice.

zika-kupovinaKako se vijest o Ziki širi ovaj tjedan, glasine su također prenijete na internetu da je virus bio dostupan za online kupnju.

Naravno, stvarno i zapravo postoji prodaja Zika virusa online putem web stranice pod nazivom atcc.org, gdje se veliki broj različitih virusa i bioloških sredstava prodaje istraživačkim timovima.

Zbog istrage, pokušali smo proći kroz proces prijave koja je potrebna za kupnju virusa, samo da vidimo li netko sa 516 $ može biti u mogućnosti dobiti Zika virus na kućnu adresu.

Postoje ljudi uokolo koji misle da to može biti i “teorija zavjere”, no jasno se može vidjeti da je izvor prodaje Zika virusa u stvari osoba pod imenom J. Casalsovu, iz Zaklade Rockefeller, a prodajni virus potiče iz krvi eksperimentalnog šumskog sentinel rezus majmuna, Uganda, 1947.

Nakon početka pokušaja kupnje virusa, bili smo upitani za otvaranje korisničkog računa na internetskoj stranici. Nakon toga, bili smo vođeni kroz kroz desetak stranica formulara, gdje su nas pitali informacije o našoj organizaciji, porezni ID # i razini biološke sigurnosti našeg laboratorija.

Iako ovo izgleda kao da se radi o jakim mjerama sigurnosti, bili smo u mogućnosti unijeti lažne informacije za dovršetak postupka prijave. Mi još uvijek čekamo da na naš zahtjev bude odobren, ali nismo imali uploadali bilo koju vrstu dokaza da smo legitiman objekt.

2zikaČini se da virus koji je dostupan na internetu, nije lako nabaviti, i da će vjerojatno zahtijevati neke izuzetno vrlo kreativne prijevara kako bi dobili virus na kućnu adresu.

Međutim, to definitivno se ne čini da bi bilo moguće grupi ili pojedincu da prođe kroz sve mjere sigurnosti web lokacije, da bi se narudžba na kraju ispunila.
 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,