Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Smrtonosni virus Zika je dostupan putem online prodaje, ljubazno┼í─çu Zaklade Rockefeller

Smrtonosni virus Zika je dostupan putem online prodaje, ljubaznošću Zaklade Rockefeller

zika-virus-rockerfellerNedavna pojava bolesti poznate kao Zika virus izazvala je histeriju ┼íirom svijeta, a mnogi izvje┼ítaji zapravo su pokazala da je to vjerojatno katastrofa nastala od ─Źovjeka, dok je podrijetlo Zika virusa pomalo i tajna

Virus je “otkriven” 1947. godine, me─Ĺutim, no prava istine je da nije bio otkriven u divljini niti je spontano nastao.

U stvari, njega su otrili znanstvenici Rockefeller Fondacije kod majmuna koje su imali u zato─Źeni┼ítvu, ┼íto je dovelo mnoge da vjeruju da je to rezultat neke vrste eksperimenta.

Od tada, slu─Źajevi Zika virusa su vrlo rijetki, ali u posljednjih nekoliko godina, epidemije Zika virusa je u porastu, osobito u Ju┼żnoj Americi, a posebno Brazilu.

─îudnovato, nedavna epidemija u Brazilu podudara s uvo─Ĺenje genetski modificiranih komaraca 2012. godine, od strane britanske biotehnolo┼íke tvrtke Oxitec. Ne samo da se nova epidemija pojavila odmah nakon pu┼ítanja GMO komaraca, ve─ç je tako─Ĺer do┼íla na istom podru─Źju.

Ironi─Źno, ali GM komarci su zapravo predlo┼żeni kao rje┼íenje za zarazne bolesti koje prenose komarci, no mnogi stru─Źnjaci su upozorili da nije bilo dovoljno istra┼żivanja, te da bi pu┼ítanje takvih organizma u prirodu moglo imati katastrofalne posljedice.

zika-kupovinaKako se vijest o Ziki ┼íiri ovaj tjedan, glasine su tako─Ĺer prenijete na internetu da je virus bio dostupan za online kupnju.


Naravno, stvarno i zapravo postoji prodaja Zika virusa online putem web stranice pod nazivom atcc.org, gdje se veliki broj razli─Źitih virusa i biolo┼íkih sredstava prodaje istra┼żiva─Źkim timovima.

Zbog istrage, poku┼íali smo pro─çi kroz proces prijave koja je potrebna za kupnju virusa, samo da vidimo li netko sa 516 $ mo┼że biti u mogu─çnosti dobiti Zika virus na ku─çnu adresu.

Postoje ljudi uokolo koji misle da to mo┼że biti i “teorija zavjere”, no jasno se mo┼że vidjeti da je izvor prodaje Zika virusa u stvari osoba pod imenom J. Casalsovu, iz Zaklade Rockefeller, a prodajni virus poti─Źe iz krvi eksperimentalnog ┼íumskog sentinel rezus majmuna, Uganda, 1947.

Nakon po─Źetka poku┼íaja kupnje virusa, bili smo upitani za otvaranje korisni─Źkog ra─Źuna na internetskoj stranici. Nakon toga, bili smo vo─Ĺeni kroz kroz desetak stranica formulara, gdje su nas pitali informacije o na┼íoj organizaciji, porezni ID # i razini biolo┼íke sigurnosti na┼íeg laboratorija.

Iako ovo izgleda kao da se radi o jakim mjerama sigurnosti, bili smo u mogu─çnosti unijeti la┼żne informacije za dovr┼íetak postupka prijave. Mi jo┼í uvijek ─Źekamo da na na┼í zahtjev bude odobren, ali nismo imali uploadali bilo koju vrstu dokaza da smo legitiman objekt.

2zika─îini se da virus koji je dostupan na internetu, nije lako nabaviti, i da ─çe vjerojatno zahtijevati neke izuzetno vrlo kreativne prijevara kako bi dobili virus na ku─çnu adresu.

Me─Ĺutim, to definitivno se ne ─Źini da bi bilo mogu─çe grupi ili pojedincu da pro─Ĺe kroz sve mjere sigurnosti web lokacije, da bi se narud┼żba na kraju ispunila.
 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,