Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Da li je Obama lagao o smrti Osame bin Ladena? Da, ovdje je dokaz …

Da li je Obama lagao o smrti Osame bin Ladena? Da, ovdje je dokaz …

obama-govorDu┼żnosnici Bijele ku─çe i CIA-e agresivno osporavaju izvje┼í─çe koje navodi da je predsjednik Barack Obama lagao javnosti o ulozi pakistanskih specijalnih snaga u napadu u kojem je poginulo biv┼íi ┼íef al Qaide Osamu bin Laden kako bi mogao preuzeo zasluge za misiju

Što se stvarno dogodilo?

Dobitnik Pulitzerove nagrade novinar Seymour Hersh tvrdi da je Obamina verzija neto─Źna, te naziva Obamu la┼żljivcem!

Hersh tvrdi da je predsjednik Barack Obama namjerno doveo javnost u zabludu o akciji u kojoj je ubijen Osamu Bin Ladena kako bi mogao preuzeo zasluge za misiju, piše conspiracyclub.co.

Me─Ĺu eksplozivnim tvrdnjama koje je Hersh objavio nalazi se i ovo:

Pakistanci su u biti dr┼żali bin Ladena zato─Źenog u logoru Abbottabad godinama prije akcije hvatanja.

CIA je saznala mjesto na kojem se nalazi bin Laden preko pakistanskog obavje┼ítajnog du┼żnosnika koji je upozorio ameri─Źke operativce nadaju─çi se nagradi od 25 milijuna dolara za otkrivanje informacije o vo─Ĺi terorista.

Top Ameri─Źki du┼żnosnici su pregovarali sa pakistanskim du┼żnosnicima da bi proveli akciju i ubili bin Ladena na pakistanskom tlu.

Dokazi o DNA uzorcima koji bi pokazali da se radi o bin Ladenu nisu postojali – to je sve izmi┼íljeno kao dio izmi┼íljene razra─Ĺene pri─Źe.

Pakistanska obavje┼ítajna slu┼żba, ISI, je prekinula elektri─Źnu mre┼żu u susjedstvu gdje se Bin Laden skrivao na dan napada i osigurala je da pakistanske snage ne ometaju ameri─Źki helikopteri koji su letjeli u suverenom zra─Źnom prostoru.

Nije uop─çe bilo pucnjave tijekom racije jedinica SEAL – jedini metak koji je ispaljen je bio onaj koji je ubio bin Ladena, kojeg je Hersh opisao kao “skrivenog” i “nenaoru┼żanog” kada je ubijen.

Bin Laden je tada bio odsje─Źen od al-Qaide i vi┼íe nije upravljao teroristi─Źkom skupinom u tom trenutku.

Niti jedna korisna obavještajna informacija se nije nalazila u njegovom logoru.

Nakon što je ubijen, Bin Laden je pokopan na moru, umjesto u Afganistanu.

Obama je javno najavio akciju komandosa i uzeo sve javne zasluge za to, unato─Ź dogovoru s Pakistanaca da ─çe zadr┼żati akciju tajnom kroz sedam dana.

Predsjednik SAD je na kraju rekao je bin Laden ubijen u napadu drona.

Obamina najava je izazvala loše reakcije kod pakistanske vlade, te su nakon toga bile narušene vojna i obavještajna veza dviju zemalja.

Bijela ku─ça nije obavjestila pakistanske du┼żnosnike o napadu, ali Hersh vjeruje da je to la┼ż, jer su ─Źlanovi Obamine administracije bili kontradiktorni.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,