Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » GRADONA─îELNIK NJEMA─îKOG GRADA DAO RJE┼áENJE ZA MLADE DJEVOJKE KOJE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAJU IMIGRANTI: ‘NEMOJTE IH PROVOCIRATI! (VIDEO)’

GRADONA─îELNIK NJEMA─îKOG GRADA DAO RJE┼áENJE ZA MLADE DJEVOJKE KOJE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAJU IMIGRANTI: ‘NEMOJTE IH PROVOCIRATI! (VIDEO)’

djevojke-skolaMete┼ż na sastanku vije─ça u njema─Źkom gradu

Gradona─Źelnik u njema─Źkom gradu Bad Schlema je izazvao bijes kad je odgovorio na pitanje jednog djeda zbog brige o mladim djevojkama koje su seksualno uznemiravane od strane migranata, odgovorom: “Nemojte ih izazivati”.

Razmjena “paljbe” se dogodila tijekom sastanka op─çinskog vije─ça pro┼ílog tjedna koji je zavr┼íio zahtjevom gra─Ĺana da gradona─Źelnik odstupi od svojih du┼żnosti zbog svojih komentama, pi┼íe Infowars.

Javno mi┼íljenje o 1,1 milijuna migranata koliko je Njema─Źka primila pro┼íle godine se promjenilo nakon masovnog zlostavljanja ┼żena u K├Âlnu.

Jedan djed je ustao na sastanku vije─ça te upitao gradona─Źelnika Jens M├╝llera koji je ─Źlan stranke Kr┼í─çansko-demokratske unije iz koje je tako─Ĺer i kancelarke Angela Merkel, ho─çe li poduzeti mjere radi sprje─Źavanja nastavka uznemiravanja.

“Imam pitanje u vezi ┼íkole … u vezi tjelesnog odgoja u ┼íkolskoj dvorani”, ─Źovjek je rekao. “Moja unuka, ona ima ispod deset godina – to se tako─Ĺer dogodilo u obli┼żnjem gradu, tako je – djevojke su maltretirane od strane imigrantske ‘djece’, i ‘tra┼żitelja azila.”

“Kako ─çe to izgledati ljeti? Kad djevojke iz ┼íkole nose manje odje─çe?”, upitao je.
“To je lako; jednostavno ih ne izazivati i ne hodati u tim podru─Źjima”, gradona─Źelnik je odgovorio.

Ostatak sudionika vije─ça je odmah po─Źelo glasno zvi┼żdati, no gradona─Źelnik je naknadno udvostru─Źio svoj idiotizam, sugeriraju─çi da su Nijemci jednako krivi kad je komentirao: “Mislite li da je ovo [seksualno uznemiravanje] ne postoji me─Ĺu Nijemcima”.


“Ne smijemo vi┼íe hodati u vlastitom gradu. Idi ku─çi, de─Źko. Tko vas je izabrao?”, uzvikivao je djeda. “Imigranti dolaze ovdje, i mi ne smijemo vi┼íe slobodno hodati ovdje u gradu!”

Druga ┼żena je pozvao gradona─Źelnika da da ostavku kako su sudionici postajali sve bjesniji, da bi gradona─Źelnih M├╝ller zaprijetio da ─çe nazvati policiju i “evakuirati” zgradu.

“─îini se da se raspolo┼żenje promjenilo”, M├╝ller je kasnije priznao, etiketiraju─çi incident kao “zastra┼íuju─çi”.

Kao ┼íto smo izvijestili jo┼í u rujnu pro┼íle godine, u njema─Źkim ┼íkolama su slali pisma roditeljima tra┼że─çi od njih da ne dopuste da djevojke nose kratke hla─Źe ili kratke suknje, kako ne bi izazvale “napade” migranata koji borave u obli┼żnjim “izbjegli─Źkim” centrima.

Pitamo se koji je sljede─çi savjet kojeg ─çe njema─Źki du┼żnosnici predlo┼żit kako bi se sprije─Źili seksualni napadi – mo┼żda ─çe re─çi roditeljima da njihova djeca po─Źnu nositi burke?

Gradona─Źelnikovi komentari su skandalozni, ali nisu ni┼íta neobi─Źno kada je rije─Ź o tome kako su neki ugledni njema─Źki du┼żnosnici odgovorili na kritike.

Njema─Źki ministar unutarnjih poslova Ralf Jaeger tvrdio je da konzervativci koji su kritizirali val poplave migranata u zemlji na internetskim chat sobama, su “jednako stra┼íni” kao migranati koji seksualno zlostavljali ┼żene u K├Âlnu.

Pro┼íli mjesec, feministkinje u K├Âlnu odgovorile su na masovna zlostavljanja dominantno muslimanskih migranata koja su se dogodila na Silvestrovo posjetom najve─çem izbjegli─Źkom centaru u gradu i dijelile ru┼że imigrantima kao “gestom protiv ksenofobije”.

Jo┼í jedna feministi─Źka skupina u K├Âlnu odgovorila je na napade, osu─Ĺuju─çi “Ljude ro─Ĺene u Njema─Źkoj”.
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,