Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » GRADONAČELNIK NJEMAČKOG GRADA DAO RJEŠENJE ZA MLADE DJEVOJKE KOJE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAJU IMIGRANTI: ‘NEMOJTE IH PROVOCIRATI! (VIDEO)’

GRADONAČELNIK NJEMAČKOG GRADA DAO RJEŠENJE ZA MLADE DJEVOJKE KOJE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAJU IMIGRANTI: ‘NEMOJTE IH PROVOCIRATI! (VIDEO)’

djevojke-skolaMetež na sastanku vijeća u njemačkom gradu

Gradonačelnik u njemačkom gradu Bad Schlema je izazvao bijes kad je odgovorio na pitanje jednog djeda zbog brige o mladim djevojkama koje su seksualno uznemiravane od strane migranata, odgovorom: “Nemojte ih izazivati”.

Razmjena “paljbe” se dogodila tijekom sastanka općinskog vijeća prošlog tjedna koji je završio zahtjevom građana da gradonačelnik odstupi od svojih dužnosti zbog svojih komentama, piše Infowars.

Javno mišljenje o 1,1 milijuna migranata koliko je Njemačka primila prošle godine se promjenilo nakon masovnog zlostavljanja žena u Kölnu.

Jedan djed je ustao na sastanku vijeća te upitao gradonačelnika Jens Müllera koji je član stranke Kršćansko-demokratske unije iz koje je također i kancelarke Angela Merkel, hoće li poduzeti mjere radi sprječavanja nastavka uznemiravanja.

“Imam pitanje u vezi škole … u vezi tjelesnog odgoja u školskoj dvorani”, čovjek je rekao. “Moja unuka, ona ima ispod deset godina – to se također dogodilo u obližnjem gradu, tako je – djevojke su maltretirane od strane imigrantske ‘djece’, i ‘tražitelja azila.”

“Kako će to izgledati ljeti? Kad djevojke iz škole nose manje odjeće?”, upitao je.
“To je lako; jednostavno ih ne izazivati i ne hodati u tim područjima”, gradonačelnik je odgovorio.

Ostatak sudionika vijeća je odmah počelo glasno zviždati, no gradonačelnik je naknadno udvostručio svoj idiotizam, sugerirajući da su Nijemci jednako krivi kad je komentirao: “Mislite li da je ovo [seksualno uznemiravanje] ne postoji među Nijemcima”.

“Ne smijemo više hodati u vlastitom gradu. Idi kući, dečko. Tko vas je izabrao?”, uzvikivao je djeda. “Imigranti dolaze ovdje, i mi ne smijemo više slobodno hodati ovdje u gradu!”

Druga žena je pozvao gradonačelnika da da ostavku kako su sudionici postajali sve bjesniji, da bi gradonačelnih Müller zaprijetio da će nazvati policiju i “evakuirati” zgradu.

“Čini se da se raspoloženje promjenilo”, Müller je kasnije priznao, etiketirajući incident kao “zastrašujući”.

Kao što smo izvijestili još u rujnu prošle godine, u njemačkim školama su slali pisma roditeljima tražeći od njih da ne dopuste da djevojke nose kratke hlače ili kratke suknje, kako ne bi izazvale “napade” migranata koji borave u obližnjim “izbjegličkim” centrima.

Pitamo se koji je sljedeći savjet kojeg će njemački dužnosnici predložit kako bi se spriječili seksualni napadi – možda će reći roditeljima da njihova djeca počnu nositi burke?

Gradonačelnikovi komentari su skandalozni, ali nisu ništa neobično kada je riječ o tome kako su neki ugledni njemački dužnosnici odgovorili na kritike.

Njemački ministar unutarnjih poslova Ralf Jaeger tvrdio je da konzervativci koji su kritizirali val poplave migranata u zemlji na internetskim chat sobama, su “jednako strašni” kao migranati koji seksualno zlostavljali žene u Kölnu.

Prošli mjesec, feministkinje u Kölnu odgovorile su na masovna zlostavljanja dominantno muslimanskih migranata koja su se dogodila na Silvestrovo posjetom najvećem izbjegličkom centaru u gradu i dijelile ruže imigrantima kao “gestom protiv ksenofobije”.

Još jedna feministička skupina u Kölnu odgovorila je na napade, osuđujući “Ljude rođene u Njemačkoj”.
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,