Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKA VLADA ĆE POTROŠITI 600 MILIJUNA EURA DA STAMBENO ZBRINE MIGRANATE PO SUPERLUKSUZNIM HOTELIMA U BERLINU

NJEMAČKA VLADA ĆE POTROŠITI 600 MILIJUNA EURA DA STAMBENO ZBRINE MIGRANATE PO SUPERLUKSUZNIM HOTELIMA U BERLINU

IMIGRANTI-BERLIN10.000 beskućnika u Berlinu će i dalje ostati na ulici, dok će imigranti dobiti “all inclusive”

Njemačka vlada je postavila proračun potrošnje od 600 milijuna € eura da bi stambeno zbrinula migranate u hotelima u Berlinu po cijeni od 18.000 € po “izbjeglici”, a grad već sada ima 10.000 beskućnika koji će ostati na ulicama.

Prema izvješću Frankfurter Allgemeine Zeitungu, “Berlinski senat pregovara s lancima hotela o dugoročnom zakupu 10.000 hotelskih mjesta za “izbjeglice“, piše Infowars.

Grand City Hoteli će osigurati 22 hotela koji će uključivati ​​Holiday Inn i Wyndham hotele.

Brojka od 10.000 imigranata je značajna s obzirom da se izjednačava se populacijom beskućnika u Berlinu.

Trošak za svakog migranta će biti € 50 eura za noć za hotelski smještaj ili € 18.000 eura godišnje, a uključivat će “all inclusive” program njege (saune, masaže, puni pansion) i integracije.

“Budući da je njemački Senat zainteresiran za višegodišnje trajanje najma, to bi dovelo do volumena financijskih sredstava od najmanje € 600 milijuna eura”, rekao je izvor za novine.

Glasnogovornik Senata je izrazio iznenađenje kada je Frankfurter Allgemeine otkrio detalje tajnog plana, primjećujući: “Te informacije nisu smjele biti javne.”

Dogovor je privlačan lancima hotela, jer će vlada jamčiti popunjenost od 95% u odnosu na uobičajenu popunjenost 60 do 65 posto.

80.000 azilanata je stiglo u Berlin samo prošle godine, a to je tek dio od 1,1 milijuna koliko je imigranata poplavilo Njemačku prošle godine, a to je brojka koja je osam puta veća od berlinskih beskućnika.

Drugim riječima, Berlin se mogao u potpunosti riješiti svojih beskućnika, ali će umjesto toga koristiti novac poreznih obveznika za financiranje smještaja za ne-Nijemce s Bliskog istoka i sjeverne Afrike.

Kritičari tvrde da je posao otvoren za korupciju i zloporabu, jer je proveden tajnim putem bez ugovora i bez ponuda.

Vlast u Berlinu je već zaplijenila 50 gimnazije, uredskih zgrada i bankarskiih zgrada da bi zbrinula migranate koji dolaze u grad.

Potez koji će vjerojatno povećati javni bunt protiv kancelarke Angele Merkel i njezine otvorene granične politike.

Tijekom prosvjeda u Neubrandenburg, prosvjednici su vikali i zviždali Merkel:
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,