Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » UNIŠTENJE KRŠĆANSTVA: RODITELJI U AUSTRIJI PODIVLJALI NAKON ŠTO JE ŠKOLA PROMJENILA RIJEČ “BOG” U “ALLAH” U KRŠĆANSKOJ PJESMI

UNIŠTENJE KRŠĆANSTVA: RODITELJI U AUSTRIJI PODIVLJALI NAKON ŠTO JE ŠKOLA PROMJENILA RIJEČ “BOG” U “ALLAH” U KRŠĆANSKOJ PJESMI

Allah-PJESMA-NOTERiječi se mijenjaju kako ne bi uvrijedili muslimane

Roditelji djece stare 10 godina u školi u Austriji su podivljali nakon što je učitelj podijelio zadaće kako bi naučili riječi u kršćanskoj himni (pjesmi) .. osim što je supstituirao riječ ‘Bog’ za riječ ‘Allah’.

Najveći austrijski list Kronen Zeitung javlja da školski dužnosnici tvrde da su napravili promjenu riječi pjesmu “Gottes liebe ist so wunderbar” (Božja ljubav je tako divna) na “Allah’s liebe ist so wunderbar (Alahova ljubav je tako divna) kako se ne bi muslimanska djeca uvrijedila u istom razredu, prenosi Infowars.

List prenosi da je ljuti otac registrirao žalbu inspektoratu za austrijske škole, rekavši da je neprihvatljivo da promijenite tekst kršćanske himne.

Učitelj i ravnatelj škole su priupitani u svezi incidenta.

Učitelji tvrde da muslimanskoj i ne muslimanskoj djeci treba dati različite odvojene verzije himne.

“Učitelj je distribuirao kršćanskim i muslimanskim učenicima različite tekstove.”, rekao je inspektor Karin Lang, tvrdeći da je “U tom slučaju, dijete imalo krivi primjerak u svojoj mapi”.

Incident sličan sa nedavnim upozoranjem profesora na Sveučilištu u Beču koji je upozorio na brzu islamizaciju austrijskih škola.

Vlada je objavila izvješće u kojem je navedeno da postoji najmanje 150 “problematičnih” škola u zemlji.

Profesor Ednan Aslan je upozorio da islamisti pokušavaju raditi paralelni obrazovni sustav ispod radara državnih vlasti.

Znači da kontraverza oko ove pjesmarice u Austrijskoj školi također nije izolirani incident.
 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,