Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » UNI┼áTENJE KR┼á─ćANSTVA: RODITELJI U AUSTRIJI PODIVLJALI NAKON ┼áTO JE ┼áKOLA PROMJENILA RIJE─î “BOG” U “ALLAH” U KR┼á─ćANSKOJ PJESMI

UNI┼áTENJE KR┼á─ćANSTVA: RODITELJI U AUSTRIJI PODIVLJALI NAKON ┼áTO JE ┼áKOLA PROMJENILA RIJE─î “BOG” U “ALLAH” U KR┼á─ćANSKOJ PJESMI

Allah-PJESMA-NOTERije─Źi se mijenjaju kako ne bi uvrijedili muslimane

Roditelji djece stare 10 godina u ┼íkoli u Austriji su podivljali nakon ┼íto je u─Źitelj podijelio zada─çe kako bi nau─Źili rije─Źi u kr┼í─çanskoj himni (pjesmi) .. osim ┼íto je supstituirao rije─Ź ‘Bog’ za rije─Ź ‘Allah’.

Najve─çi austrijski list Kronen Zeitung javlja da ┼íkolski du┼żnosnici tvrde da su napravili promjenu rije─Źi pjesmu “Gottes liebe ist so wunderbar” (Bo┼żja ljubav je tako divna) na “AllahÔÇÖs liebe ist so wunderbar (Alahova ljubav je tako divna) kako se ne bi muslimanska djeca uvrijedila u istom razredu, prenosi Infowars.

List prenosi da je ljuti otac registrirao ┼żalbu inspektoratu za austrijske ┼íkole, rekav┼íi da je neprihvatljivo da promijenite tekst kr┼í─çanske himne.

U─Źitelj i ravnatelj ┼íkole su priupitani u svezi incidenta.

U─Źitelji tvrde da muslimanskoj i ne muslimanskoj djeci treba dati razli─Źite odvojene verzije himne.

“U─Źitelj je distribuirao kr┼í─çanskim i muslimanskim u─Źenicima razli─Źite tekstove.”, rekao je inspektor Karin Lang, tvrde─çi da je “U tom slu─Źaju, dijete imalo krivi primjerak u svojoj mapi”.

Incident sli─Źan sa nedavnim upozoranjem profesora na Sveu─Źili┼ítu u Be─Źu koji je upozorio na brzu islamizaciju austrijskih ┼íkola.

Vlada je objavila izvje┼í─çe u kojem je navedeno da postoji najmanje 150 “problemati─Źnih” ┼íkola u zemlji.

Profesor Ednan Aslan je upozorio da islamisti poku┼íavaju raditi paralelni obrazovni sustav ispod radara dr┼żavnih vlasti.

Zna─Źi da kontraverza oko ove pjesmarice u Austrijskoj ┼íkoli tako─Ĺer nije izolirani incident.
 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,