Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, Uncategorized » NJEMAČKA: IMIGRANTI IZBOLI OCA, NAGANJALI NJEGA I BEBU DOK NIJE SKOČIO U ZAMRZNUTI RIBNJAK (VIDEO)

NJEMAČKA: IMIGRANTI IZBOLI OCA, NAGANJALI NJEGA I BEBU DOK NIJE SKOČIO U ZAMRZNUTI RIBNJAK (VIDEO)

ribnjak-imigrantiKulturno “obogaćivanje” Europe se nastavlja

Migranti u Njemačkoj su izboli oca koji je šetao sa svojom bebom, a zatim je bježao od strane dvojce imigranata i da bi se spasio, bio je prisiljen skočiti u zaleđeni ribnjak, nakon čega je oživljavao svoju bebu koja je bila na ruba smrti.

Incident se dogodio u gradu Hamburgu u ponedjeljak navečer. 24-godišnji otac je hodao pored ribnjaka Lohmühle oko 22:30 sati, kada se susreo sa dva tamnokosa muškarca koji su govorili strani jezik.

Napadači su zahtijevali od oca da im preda novac i telefon. (napadači iz Kölna su također masovno krali mobitele i novac) Prosvjedovali jer nije imao ništa, otac je potom zlobno izboden od strane napadača dok je pokušavao pobjeći sa svojom kćerkom.

Otac je bio prisiljen skočiti u ribnjak koje je bilo zaleđen i djelomično pokriven ledom.

Njegovi vapaji za pomoć čuli su lokalni stanovnici koji su pozvali policiju. Spasitelji su izvukli par iz ribnjaka i morali su oživjeti bebu, koja je kasnije odveden u KBC Eppendorf jedinicu intenzivnog liječenja. Otac je dobio hipotermiju i više ubodnih rana.

“Napadači su opisani kao dva muškaraca stara oko 30 godina; jedan od njih je 170 do 175 cm, ima crnu kosu, govorio je “nepoznat jezik” i nosio je tamnu jaknu s kapuljačom s krznenim rubom. Njegov suučesnik je oko 10 cm viša, ima crnu kosu i nije govorio njemački”, izvještava 10NewsDK.

Incident služi kao još jedan podsjetnik da je Njemačka pozvala neodređeni broj migranata u zemlju, a koji su skloni kriminalnim ponašanjem, te se nalaze u milijun plus “izbjeglica” koje su stigle u posljednjih godinu dana.

Međutim, ljevičari u zemlji i dalje su ustrajni da zabrinutost migranatima koji se bave kaznenim djelima, unatoč masovnim zlostavljanju žena u Kölnu i drugih njemačkih gradova na Silvestrovo, nazivaju fanatizmom.
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI, Uncategorized · Tags: , , , , , , , , ,