Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » BIVŠA ZAPOSLENICA RAZOTKRILA: NASA kompjuterski briše NLO sa fotografija!

BIVŠA ZAPOSLENICA RAZOTKRILA: NASA kompjuterski briše NLO sa fotografija!

nasa-photoshopBivša zaposlena američke Nacionalne zrakoplovne i svemirske administracije tvrdi da su tijekom posjete Mjesecu primjećena tri leteća tanjura

U svom video-svjedočenju Dona Hare tvrdi da je svemirska agencija skrivala činjenicu da su njeni astronauti vidjeli letjelice koje je u osobnoj prepisci nazivala “Djeda Mrazom”.

Hare kaže da su joj mnogi iz NASA rekli da je jedna od Apollo misija imala priliku vidjeti tri prizemljena NLO-a. Ona ne precizira ni tko su ti ljudi koji su s njom podijelili tu informaciju, niti kada se susret odigrao.

“Ušla sam u zonu ograničenog pristupa, gdje se nalazilo foto-laboratorij, baš u trenutku kad su razvijali film sa fotografijama napravljenim na Mjesecu i nekim satelitskim fotografijama”, prisjeća se Hare.

“Jedan čovjek skrenuo mi je pažnju na jedan dio mozaika. Mislim da su to bile satelitske slike, ali nisam sigurna. Vidjela sam okruglu sjenu koja pada na drveće na slici. Znala sam da misli da je to NLO, ali da mi ne smije to reći”, objašnjava ona.

Ne samo da Hare optužuje NASA-u za skrivanje podataka od javnosti, nego i za izmjenu i skrivanje više tisuća fotografija.

Ona stoji iza toga da agencija briše sve anomalije s fotografija, prije nego što ih prikaže javnosti. Inače, ona je u NASA radila kao ilustrator i tehničar foto-slajdova i primila je mnogo nagrada za svoj ​​rad.

“Bila sam zaprepaštena kad sam shvatila da imaju poseban protokol za brisanje NLO s fotografija”, kaže Hare.

Ona tvrdi da je kodno ime za neidentificiran leteće objekte koje su astronauti vidjeli na Mjesecu bio “Djed Mraz” i da je agencija prijetila onima koji progovore o tome što se radi s fotografijama da će izgubiti mirovinu. “Meni nisu prijetili, ali sam dobila poruku da ne treba o tome govoriti”, kaže ona.

“Ali ja sam već govorila o tome toliko mnogo da im vjerojatno više nije ni važno.” NASA nije reagirala na ove optužbe.

Hare nije jedina koja tvrdi da NASA skriva postojanje vanzemaljaca. Mlađi vodnik Carl Wolf, koji je radio kao ravnatelj obavještajne službe u sjedištu Komande taktičkog zrakoplovstva, tvrdi da je vidio manipuliranje fotografijama kako bi se izbrisale anomalije na Mjesečevoj površini.

Wolf kaže da je imao priliku vidjeti i prave fotografije iz kojih su izrazani dijelovi površine Mjeseca i da mu je jedan zaposlenik rekao da je tamo pronađena baza koju su napravili vanzemaljci.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(b92.net,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,