Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VLADA NIJE NI ZASJELA, A OCCUPY CROATIA VEĆ NAJAVIO PROSVJED: Dosta više ustaša, popova i lopova!

VLADA NIJE NI ZASJELA, A OCCUPY CROATIA VEĆ NAJAVIO PROSVJED: Dosta više ustaša, popova i lopova!

occupy-croatiaProsvjed koji će se održati u Zagrebu 30. siječnja 2016. godine u 16:30 sati na glavnom gradskom trgu protiv uzročnika pojave ultradesnice na ulici. Prosvjed protiv kazališnih predstava političkih “elita”. Prosvjed protiv rasprodaje javnih dobara i pada životnog standarda! Prosvjed protiv privatizacije Hrvatske! Za jednakost, pravednost i slobodu!

“Poludjeli vampiri koji ne razlikuju dobro od zla krstare glavnim gradom i prijete – izvikivanje ustaških (koljačkih) povika dovoljan su znak da su pred nama teški dani”, isitiču iz Occupy Croatia. Analizirajući tuđe izjave, ne vide svoje (niže u tekstu) kojima su se obratili medijima.

Pokret Occupy Croatia nije dugo izmicao fokusu javnosti. Za subotu (30. siječnja) najavili su prosjed pod nazivom “Dosta više ustaša, popova i lopova!”, i to na Trgu bana Josipa Jelačića u 16.30.

“Potaknuti cirkusom kvazi-demokratskih promjena (izborima), koje su se svele na “tehnički” puč – nazovimo stvari pravim imenom – divljanje ultranacionalista, a sve u službi interesa krupnoga kapitala i strasti političkih pudlica odlučili smo reći: DOSTA VIŠE!”, navode u medijskom priopćenju te dodaju:


“Svjesni smo da je to samo dimna zavjesa da mogu do kraja opljačkati ovo malo što je još ostalo, ali u tom gustom dimu moglo bi doći i do stvarnih žrtava – prijetnje, ubojstvima i silovanjima neistomišljenicima, su sve češće i glasnije.

“Poludjeli vampiri koji ne razlikuju dobro od zla krstare glavnim gradom i prijete – izvikivanje ustaških (koljačkih) povika dovoljan su znak da su pred nama teški dani… Stvarni štakori na vlasti (krupni kapital i kapitalistička klasa) da bi i dalje mogli krasti i rasprodati ovo malo preostalih “organa” nesretne zemlje, spremni su dopustiti sve, pa i ubojstva, ovim povampirenim stvorovima.”

Je li na pomolu novi radikalan prosvjed ili će se šačica ogorčenih razvodniti središtem hrvatske metropole, ostaje pričekati subotu…

Event pogledajte na linku https://www.facebook.com/events/1014158301940532/

Podsjetimo se zadnjih Facebook prosvjeda za ove vlasti 2011. godine:
 

 
(dnenvno.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,