Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Alex Jones: Hrvatski mediji optužili Francusku za pariÅ¡ke ‘False Flag’ napade

Alex Jones: Hrvatski mediji optužili Francusku za pariške ‘False Flag’ napade

alex-jones-infowarsNakon premijere prve epizode nove sezone kultnog serijala ‘Dosjei X’ gdje je lik Tada O’Malleya utjelovljen po njegovom liku i djelu, web stranica Infowars objavila je vrlo zanimljiv Älanak, odnosno njegovu interpretaciju

Francuska Vlada indirektno priznala optužbu

Svojevremeno su svi interpretirali Älanak Slobodne Dalmacije s bombastiÄnim naslovom ‘Oružje za Charlie Hebdo prodao hrvatski branitelj’, a sada ga je dodatno zaÄinio i poznati ‘teoretiÄar zavjere’ Alex Jones.

Osim proglasa o prvoj epizodi ‘Dosjei X’ serijala gdje je naveden Äitav niz njegovih tvrdnja, kao i sam nastup jednog od likova koji je praktiÄki identiÄan njegovom – Jones je u jeku velike popularnosti obradio i tvrdnje o pariÅ¡kim napadima.

‘Francuski autoriteti su ili prethodno infiltrirali grupacije vezane uz napade i odluÄili neintervenirati ili su bili direktno involvirani u same napade’, smatra Jones, a kao izvor navodi ‘hrvatske medije’ uz dodatak par srpskih poveznica na engleskom jeziku.

‘Oružje je detektirano i dolazi iz tvornice ‘Zastava’ u srpskom Kragujevcu, a upravo ove Å¡asije piÅ¡tolja otkupila je tvrtka ‘Century International Arms’ iz Floride – inaÄe ugovorom vezana uz CIA-u. Kako je moguće da tim istim oružjem biva poÄinjen napad u Parizu?’

‘Ne znam jedino tko stoji iza tog interesnog kartela’

‘Hrvatski mediji tvrde da je poveznica u sluÄaju – gospodin Hermant – preuzeo isto to oružje u Srbiji, te je isto kasnije zavrÅ¡ilo kao alat teroristiÄkog napada.

Hrvati tvrde da postoje i mikroskopski rezultati provedene analize koji potvrÄ‘uju Äitavu priÄu. Isto oružje je navodno prodano islamistima u Briselu’ zakljuÄuje Jones. Francuzi su po njegovim izvorima priznali kako je Herment radio na procesu infiltracije teroristiÄkih ćelija koje su izvele napade.

Zato je navedeno oružje i bilo u njihovom posjedu. Iako je svjestan kako su ovakvi zakljuÄci kao stvoreni za etiketu ‘teorije zavjere’ – to ga nije sprijeÄilo u objavi.

‘I serijal ‘Dosjei X’ je na tragu onoga Å¡to godinama priÄam – ne znam tko stoji iza te nadnacionalne interesne skupine, jesu li to doista neka skrivena bića ili je pak rijeÄ o ljudima, no ono Å¡to znam je da samo slijepac viÅ¡e ne vidi Å¡to se zapravo u svijetu odvija’ poentira živopisni Jones.
 
(nexus-svjetlost.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,