Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » VISOKO POZICIONIRANI ČLAN BILDERBERG GRUPE: ‘GLOBALNA SUPER ELITA’ MORA POD SVAKU CIJENU ZAUSTAVITI DONALD TRUMPA

VISOKO POZICIONIRANI ČLAN BILDERBERG GRUPE: ‘GLOBALNA SUPER ELITA’ MORA POD SVAKU CIJENU ZAUSTAVITI DONALD TRUMPA

trump-bilderberg“Potencijalne posljedice bi bile zastrašujuće”

Redoviti Bilderberg sudionik i urednik poznatih novina Financial Times Martin Wolf tvrdi da “globalna super elita” mora zaustaviti Donald Trump od osvajanja izbora.

Prema New Republic profilu, Wolf je “nevjerojatno dobro povezan u elitnim krugovima za koje piše” i među svojim bliskim prijateljima broji mnoge utjecajne središnje bankare.

U uvodniku pod naslovom Ekonomski gubitnici u ratu protiv elita, Wolf piše da su ekonomski “gubitnici” odbacili “elitu koja dominira ekonomskim i kulturnim sferama njihovih zemalja” i da su “moguće zastrašujuće posljedice” zbog toga.

Tvrdeći da je “možda već prekasno”, da se zaustavi val populizma kojeg Trump predvodi, Wolf primjećuje da je elita postala “odvojena od domaćih sluga i problema, tvoreći mjesto globalnoj super-eliti.”

Posljedice toga su takve da su obični Amerikanaci “otuđeni” i “zlostavljani” razdorom zbog velike imigracije koji koristi samo velikim korporacijama koju vodi elita “nesposobnih grabežljivaca.”, kaže Wolf.

“Nativni populisti ne smiju pobijediti. Znamo tu priču: ona završava vrlo loše. U slučaju SAD, ishod bi imao ozbiljnu globalnu nesigurnost.”, kaže ovaj član Bilderberg skupine.

“Amerika je osnivač i ostaje jamac našeg globalnog liberalnog poretka. Svijet očajnički treba dobro informirano američko vodstvo koje Donald Trump ne može dati.”

“Rezultati njegove pobjede mogu biti katastrofalni”, piše Wolf.

Kao što smo izvijestili jučer, Davosov marketinški stručnjak u namjeri sprječavanja da Trump osvoji Bijelu kuću, ugledni CEO Martin Sorrell je izjavio: “Nije važno koga su republikanci stavili … Hillary će pobijediti.”

Financial Times su novine globalne eilite koja je zastupljena na Bilderberg konferencijama s nekoliko drugih osoba, uključujući i Gideon Rachmana, koji je u 2008. godini gurao naziv “svjetske vlade”.

U novije vrijeme, FT je objavio anonimni uvodnik koja je pozivao na ukidanje novca kako bi dao središnjim bankama i vladama više snage.
 
(preveo:NSP)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , ,