Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PROFESOR PREKINUO GOVOR ANGELE MERKEL: ‘BOJIM SE ZA BUDUĆNOST MOJE DJECE’

PROFESOR PREKINUO GOVOR ANGELE MERKEL: ‘BOJIM SE ZA BUDUĆNOST MOJE DJECE’

merkel-govor-prekidČovjek će se suočiti sa pravnim radnjama zato jer je govorio protiv priljeva muslimanskih imigranata. Više ne možeš reći ni da si zabrinut za svoju djecu, bez posljedica. Bolesna nacija… sloboda govora je postala privilegija!

Profesor koji je prekinuo govor njemačke kancelarke Angele Merkel da joj kaže: “Bojim se za budućnost svoje djece”, sada se suočava sa pravnim radnjama sa vlastitog sveučilišta na kojem radi.

Incident se dogodio u ponedjeljak tijekom Merkelovog obraćanja Fraunhofer institutu za Mikrosisteme.

“Bojim se za budućnost svoje djece. Moja djeca su 2, 4 i 9 godina”, rekao je profesor, dodajući: “Radite eksperiment i ne znate ishod.”

“Ozbiljno sam zabrinut zbog toga”, nastavio je. “Očekujem više odgovornih odluka od vas, kao fizičar.”

Merkel je odbacila govor profesora, tvrdeći: “Ja ću ispuniti svoju odgovornost i učiniti sve kako bi se Njemačka osigurala, te imala dobru budućnost.”

Čovjek je ubrzo ispraćen iz dvorane, a sada se suočava sa pravnim radnjama Merseburgškog Sveučilišta, koji su obećali preispitati njegovu poziciju i poduzeti pravne akcije protiv njega zbog “oštećenja ugleda Fakulteta.”


Profesor je nesumnjivo mislio na njemačku politiku otvorenih granica i epidemije silovanja koju provode imigranti, a kojka su kulminirala u masovnom seksualnom zlostavljanja žena u Kölnu i drugim njemačkim gradovima na Silvestrovo.

Kao što smo izvijestili ranije ovog tjedna, top psihijatar i autor bestselera Hans-Joachim Maaz tvrdi da odbijanje Angele Merkel da značajno promijeni politiku otvorena migrantske politike je dokaz da kancelarka ima, vrlo moguće, “živčani slom”.

“Psihološki ili psihosomatski kolaps je neizbježan kod nje”, upozorava Maas.

U listopadu, vrhunski sigurnosni stručnjaci upozorili su Merkel da srednja klasa u Njemačkoj postaje “radikalizirana” kao odgovor na priljev migranata  i da se domaći nemiri mogu pojaviti kao posljedica.

Upozorenje “kruži među visokim sigurnosnihm dužnosnicima u federalnoj vladi”, navodi se u izvješću.

Njemačka vlada također radi Facebook cenzuru i progon ljudi koji komentiraju protiv migranata na društvenim medijima.
 

 
(infowars.com,youtube.com/preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,