Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » NAJVE─ćA DR┼ŻAVNA STUDIJA ┼áOKIRALA: Necijepljena djeca su zdravija! (grafi─Źki prikaz)

NAJVE─ćA DR┼ŻAVNA STUDIJA ┼áOKIRALA: Necijepljena djeca su zdravija! (grafi─Źki prikaz)

cijepljenje-studijaOvo je otkri─çe ┼íokantno s obzirom na medicinsko, propagandno poricanje bilo kakve povezanosti izme─Ĺu cjepiva i autizma

KIGGS je naziv jedne od najve─çih ikad provedenih znanstvenih studija o zdravlju djece i mladih u Njema─Źkoj, ali i cijeloj Europi. Proveo ju je Robert Koch Institut (RKI), odnosno slu┼żbeni njema─Źki zarazni institut!

Studija je malim koracima kroz godine obuhvatila nevjerojatan broj ispitanika, odnosno njih ─Źak 18 tisu─ça. U studiji je sudjelovao podjednak broj cijepljenih i necijepljenih ljudi.

Javnost je s nestrpljenjem o─Źekivala rezultate jer se smatra da je ova studija jedna od najrelevantnijih, pogotovo kada je u pitanju cijepljenje. Iako su se trudili matemati─Źki ÔÇśna┼ítimatiÔÇÖ studiju, kako tvrde neovisni njema─Źki znanstvenici, rezultati ove studije su toliko jasni da ih nije mogu─çe ni ÔÇśprilagoditiÔÇÖ masovnoj propagandi.

Naime, statisti─Źki podatci studije jasno su pokazali da su necijepljena djeca puno boljeg zdravstvenog stanja nego cijepljena.

U javnost je podatke pustila Angelika Muller, informati─Źarka koja ih je preuzela sa slu┼żbenih stranica instituta ─Źim su postali dostupni. Tabelarno ih je prilagodila javnosti na na─Źin da zelena boja ozna─Źava necijepljenu djecu, a crvena cijepljenu.

studija1studija2Rezultati koji su doslovce ┼íokirali europsku javnost pokazuju da su necijepljena djeca ─Źak 10 posto otpornija od cijepljene djece.


Tako─Ĺer, pokazala je da necijepljena djeca ne boluju od ┼íiroko rasprostranjenih alergija na travu, nikal, da ne obolijevaju od neurodermatitisa, skolioze, ADHS-a, ali i da su otporniji na upale uha i upale plu─ça te da su puno manje skloni infekcijama, kao i autizmu.

Tako─Ĺer, studija je dokazala da necijepljena djeca imaju manje problema s vidom i s govornim pote┼íko─çama, za razliku od cijepljene djece.

Cijepljena djece ─çe tako─Ĺer imati tri puta ve─çu vjerojatnost od razvoja hiperaktivnosti, a imaju ─Źak 17 puta ve─çu vjerojatnost za razvoj oboljenja ┼ítitne ┼żlijezde, izvje┼ítava Koop.online.

Najja─Źi dokaz o vezi izme─Ĺu cjepiva i razvoja autizma mo┼że se na─çi upravo u rezultatima ove studije. Prema prikupljenim podatcima iz 2011., samo je ─Źetvero djece od 8000 necijepljene djece imalo autizam, ┼íto je manje od pola posto ukupnog stanovni┼ítva.

Stopa autizma u op─çoj populaciji, prema tablicama njema─Źke KiGGS studije koja se koristi za usporedbu, iznosi vi┼íe od 2,24 posto kod djece.

To zna─Źi da cijepljena djeca imaju oko tri puta ve─çu vjerojatnost za razvoj autizma u odnosu na necijepljenu djecu. Ovo je otkri─çe ┼íokantno s obzirom na medicinsko, propagandno poricanje bilo kakve povezanosti izme─Ĺu cjepiva i autizma o ─Źemu mo┼żete ─Źitati OVDJE!
 

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,