Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » ┼áEF VOJSKE ┼áVEDSKE UPOZORAVA: 3. SVJETSKI RAT UNUTAR EUROPE ‘ZA NEKOLIKO GODINA’

┼áEF VOJSKE ┼áVEDSKE UPOZORAVA: 3. SVJETSKI RAT UNUTAR EUROPE ‘ZA NEKOLIKO GODINA’

svedska-zastava-1Zemlja nije slu┼żbeno bila u ratu vi┼íe od 200 godina

┼ávedska, koja nije slu┼żbeno bila u ratu u vi┼íe od 200 godina, uskoro ─çe biti povu─Źema u Europski sukob, navodi se u internom vojnm dokumentu koji je poslan vojnicima i dr┼żavnih slu┼żbenicima prije vojnih manevara koji ─çe se odr┼żati slijede─çi tjedan.

Navode─çi situaciju u ┼ávedskoj, nedavne odluke doma─çih politi─Źara i globalnu nestabilnost, ┼íef ┼ívedske vojske general Anders Br├Ąnnstr├Âm je rekao ljudima pod njegovim zapovjedni┼ítvom su mogu o─Źekivati ÔÇőÔÇőda ─çe se voditi rat u Europi protiv obu─Źenih protivnika “u roku od nekoliko godina“.

Knji┼żica koju su bobili vojnici sadr┼żi i njegovo va┼żno upozorenje, a ona ─çe tako─Ĺer biti podijeljena dr┼żavnim slu┼żbenicma, politi─Źarima i gostima sljede─çi tjedan na godi┼ínjim manevrima i vojnim demonstracijama.

Raspravljaju─çi o novom vojnom prora─Źunu kojeg je donijela ┼ívedska vlada pro┼íle godine za period 2016-2020, general Br├Ąnnstr├Âm je rekao: “Uvjet na┼íe sposobnosti za obavljanje oru┼żanih borbi protiv iskusnog protivnika bio je jasan, a to je u kontekstu cilja stvoranja crte boji┼ínice protiv vojnog napada i obrane ┼ávedske”.

“Globalna situacija koju pro┼żivljavamo, koja je tako─Ĺer pokazatelj strate┼íkim odlukama koje donose politi─Źari, nas dovodi do zaklju─Źka da bi moglo biti u ratu u roku od nekoliko godina”.

Govore─çi o primjedbama, ┼ívedski najprodavaniji tabloid Aftonbladet objavio je da je general Br├Ąnnstr├Âm rekao da je pogor┼íana sigurnosna slika u Europi glavni ─Źimbenik koji stoji iza upozorenja, ┼íto ukazuje da bi vo─Ĺenje vojne kampanje Islamska dr┼żave u Europi i ┼íirenja nestabilnosti iz Ukrajine moglo dovesti do sukoba.

Senzacionalno, on je izjavio da je Tre─çi svjetski rat upravo iza ugla.
 

 
(Novisvjetskiporedak.com)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , ,