Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » BUDITE PAŽLJIVI S KIM SPAVATE: Istraživanje je pokazalo da žene nose DNK seksualnih partnera

BUDITE PAŽLJIVI S KIM SPAVATE: Istraživanje je pokazalo da žene nose DNK seksualnih partnera

zena-seksualni-partnerZnanstvenici su otkrili da značajna manji dio žena ima genetsku sekvencu Y-kromosoma u krvi

To je zanimljivo jer kao što znate, Y kromosomi su kromosomi koji pripadaju muškarcima, pa dame, što oni onda tamo rade, i odakle su došli?

(Tjelesna stanica u čovjeka ima 46 kromosoma, koji čine 23 kromosomska para. Od njih su 22 para oblikom i veličinom otprilike jednaki. Preostali, 23. par, se sastoji od kromosoma koji određuju spol i nazivaju se spolni kromosomi. Žene imaju u tom paru dva jednaka spolna kromosoma koja se označavaju s XX. U muškaraca ta 2 spolna kromosoma nisu jednaka, jedan je isti kao u žena, kromosom X, a drugi je mnogo manji i zove se kromosom Y, dakle kromosomi X i Y.)

Očigledan odgovor bi bio – od trudnoće s muškim djetetom jer svaka žena koja je bila trudna nosi stanice svojeg fetusa u svojem krvotoku.

Stanice iz trudnoće će boraviti u majčinoj krvi i organima u ostatku njezinog života. Čak i ako je trudnoća prekinuta ili ako je došlo do pobačaja ovi navedeni geni će ostati s majkom.

Postoji naziv za ovo tzv. stanje, ono se zove mikrokimerizam, koji je dobio ime po grčkoj Chimeri, mitska životinja koja bljuje vatru, i koja se sastoji od dijelova triju životinja lav, zmija i koza.

Ok, tako da to objašnjava situaciju, pa barem ne za žene koje su rodile sinove. Ali što je sa ženama koje nikada nisu rodile sinove, a koje su uvijek imale muške stanice u svojoj krvi?

Ovo je pozvalo na istraživanje koji je objavljeno od strane imunologa u Fred Hutchinson Centru za Tumore u 2004.

U ovom istraživanju su uzeli uzorke iz 120 žena koje nikada nisu imale sinove. Otkrili su da 21% tih žena ima muški DNA.

Žene su tada kategorizirane u 4 skupine prema povijesti trudnoće: Skupina A imala je samo kćeri, skupina B je imao jedan ili više pobačaja, skupina C je imala inducirane pobačaje i skupina D nikad nije bila trudna prije.

Rezultati: Prevalencija muškog mikrokimerizma je bio znatno veći u skupini C, iako je još uvijek bio prisutan u svakoj skupini. Skupina A 8%, skupina B 22%, skupina C 57%, a skupina D 10%.

Zaključci ove studije napominju da su mogući izvori muškog mikrokimerizma uključuju, trudnoću, pobačaj ili seks**lni snošaj. To znači, da je samo kroz seks postoji potencijal da žene zadrže muške gena i DNK unutar njihovih organa i krv za cijeli život!

Mislim da je ova činjenica iznimno fascinantna, jer je jedan duhovni prijatelj i mentor rekao jednom da svaki put kada spavate s nekim uzimate dio njih u vas. Ovdje se ne misli na nikakvu snažnu metaforu, energiju, već fizičke komponente.

Ovdje je znanost postavila cijeli novi smisao u seks**lne odnos u cjelini. To je vrlo sveti i duhovan čin i treba ga biti u potpunosti smatrati kao takvim.

Puno ljudi pogrešno koristi seks i zaboravlja što to zapravo znači, te koliko je važno i posvećeno. To je tako važno za nas (čovječanstvo) da se to postigne.

Mnogi od nas drže puno seks**alne prtljage iz prošlosti, no nije namjera da itko žaliti prošla iskustva. Umjesto toga, otpustite prošlost i prigrlite ono što nas je prošlost naučila i krenite naprijed s ovim znanjem i razmotrite ga mudro.

Uz ove informacije smo sigurni da će razmisliti dvaput s kim ste završili u krevetu, a na samom kraju, sigurni smo da ćete sada češće koristiti kondom!
 

 
(conspiracyclub.co/preveo:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,