Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » BUDITE PA┼ŻLJIVI S KIM SPAVATE: Istra┼żivanje je pokazalo da ┼żene nose DNK seksualnih partnera

BUDITE PA┼ŻLJIVI S KIM SPAVATE: Istra┼żivanje je pokazalo da ┼żene nose DNK seksualnih partnera

zena-seksualni-partnerZnanstvenici su otkrili da zna─Źajna manji dio ┼żena ima genetsku sekvencu Y-kromosoma u krvi

To je zanimljivo jer kao što znate, Y kromosomi su kromosomi koji pripadaju muškarcima, pa dame, što oni onda tamo rade, i odakle su došli?

(Tjelesna stanica u ─Źovjeka ima 46 kromosoma, koji ─Źine 23 kromosomska para. Od njih su 22 para oblikom i veli─Źinom otprilike jednaki. Preostali, 23. par, se sastoji od kromosoma koji odre─Ĺuju spol i nazivaju se spolni kromosomi. ┼Żene imaju u tom paru dva jednaka spolna kromosoma koja se ozna─Źavaju s XX. U mu┼íkaraca ta 2 spolna kromosoma nisu jednaka, jedan je isti kao u ┼żena, kromosom X, a drugi je mnogo manji i zove se kromosom Y, dakle kromosomi X i Y.)

O─Źigledan odgovor bi bio – od trudno─çe s mu┼íkim djetetom jer svaka ┼żena koja je bila trudna nosi stanice svojeg fetusa u svojem krvotoku.

Stanice iz trudno─çe ─çe boraviti u maj─Źinoj krvi i organima u ostatku njezinog ┼żivota. ─îak i ako je trudno─ça prekinuta ili ako je do┼ílo do poba─Źaja ovi navedeni geni ─çe ostati s majkom.

Postoji naziv za ovo tzv. stanje, ono se zove mikrokimerizam, koji je dobio ime po gr─Źkoj Chimeri, mitska ┼żivotinja koja bljuje vatru, i koja se sastoji od dijelova triju ┼żivotinja lav, zmija i koza.

Ok, tako da to obja┼ínjava situaciju, pa barem ne za ┼żene koje su rodile sinove. Ali ┼íto je sa ┼żenama koje nikada nisu rodile sinove, a koje su uvijek imale mu┼íke stanice u svojoj krvi?

Ovo je pozvalo na istra┼żivanje koji je objavljeno od strane imunologa u Fred Hutchinson Centru za Tumore u 2004.

U ovom istra┼żivanju su uzeli uzorke iz 120 ┼żena koje nikada nisu imale sinove. Otkrili su da 21% tih ┼żena ima mu┼íki DNA.


┼Żene su tada kategorizirane u 4 skupine prema povijesti trudno─çe: Skupina A imala je samo k─çeri, skupina B je imao jedan ili vi┼íe poba─Źaja, skupina C je imala inducirane poba─Źaje i skupina D nikad nije bila trudna prije.

Rezultati: Prevalencija muškog mikrokimerizma je bio znatno veći u skupini C, iako je još uvijek bio prisutan u svakoj skupini. Skupina A 8%, skupina B 22%, skupina C 57%, a skupina D 10%.

Zaklju─Źci ove studije napominju da su mogu─çi izvori mu┼íkog mikrokimerizma uklju─Źuju, trudno─çu, poba─Źaj ili seks**lni sno┼íaj. To zna─Źi, da je samo kroz seks postoji potencijal da ┼żene zadr┼że mu┼íke gena i DNK unutar njihovih organa i krv za cijeli ┼żivot!

Mislim da je ova ─Źinjenica iznimno fascinantna, jer je jedan duhovni prijatelj i mentor rekao jednom da svaki put kada spavate s nekim uzimate dio njih u vas. Ovdje se ne misli na nikakvu sna┼żnu metaforu, energiju, ve─ç fizi─Źke komponente.

Ovdje je znanost postavila cijeli novi smisao u seks**lne odnos u cjelini. To je vrlo sveti i duhovan ─Źin i treba ga biti u potpunosti smatrati kao takvim.

Puno ljudi pogre┼íno koristi seks i zaboravlja ┼íto to zapravo zna─Źi, te koliko je va┼żno i posve─çeno. To je tako va┼żno za nas (─Źovje─Źanstvo) da se to postigne.

Mnogi od nas dr┼że puno seks**alne prtljage iz pro┼ílosti, no nije namjera da itko ┼żaliti pro┼íla iskustva. Umjesto toga, otpustite pro┼ílost i prigrlite ono ┼íto nas je pro┼ílost nau─Źila i krenite naprijed s ovim znanjem i razmotrite ga mudro.

Uz ove informacije smo sigurni da ─çe razmisliti dvaput s kim ste zavr┼íili u krevetu, a na samom kraju, sigurni smo da ─çete sada ─Źe┼í─çe koristiti kondom!
 

 
(conspiracyclub.co/preveo:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,