Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Nevjerojatna metoda ruskog znanstvenika: Evo kako eliminirati stres za samo 5 minuta

Nevjerojatna metoda ruskog znanstvenika: Evo kako eliminirati stres za samo 5 minuta

lovorSuvremeni način života i društvo stalno nameću stres i napetost. Međutim, nemojte misliti da to tako mora biti, već postoji prirodno rješenje koje će vam pomoći da se oslobodite od stresa i smanjite anksioznost

Što više, potrebna je samo jedna biljka!

To je lovor! Da, dobro ste procitali! Ovo jeftina biljka, porijeklom sa Mediterana, može vam pomoći da se oslobodite stresa i napetosti za manje od 5 minuta!

Naime, ruski znanstvenik, Genadij Malahov, otkriva da lovor oslobađa nevjerojatnu količinu stresa! Pored toga što je nezaobilazni začin u kulinarstvu, ova biljka sada može biti glavni način liječenja.

Sve što trebate učiniti je zapaliti suhi lovor u pepeljari.

Izađite iz sobe na 10 minuta a kada se vratite, primijetit ćete potpuno drugačiju atmosferu. Osetit ćete ugodan, opuštajući miris.

Zbog oslobađanja određenih spojeva izazvanih sagorijevanjem, poboljšava se atmosfera i stvara pozitivni protok energije. Udahnite duboko i pustite da miris umiri i tijelo i duh!
 
(webtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,