Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » YOUTUBE ZABRANIO DOKUMENTARAC koji je izazvao reakcije diljem planeta – EVO ZAŠTO (VIDEO)

YOUTUBE ZABRANIO DOKUMENTARAC koji je izazvao reakcije diljem planeta – EVO ZAŠTO (VIDEO)

banke-svijet“Kako su banke opljačkale svijet” je izuzetan dokumentarac zabranjen na Youtube koji se teško uopže nalazi sa prijevodom. Na razumljiv način objašnjava kako je izbila aktualna recesija – nevjerovatnom, legalnom bankarskom mega-pljačkom financijskog sustava!

Izuzetan dokumentarac zabranjen na YouTube kanalu na razumljiv način objašnjava kako je izbila nedavna financijska kriza – nevjerojatnom, legalnom bankarskom mega-pljačkom financijskog sustava!

Ovaj dokumentarac izazvao je ogromne reakcije širom planeta, i smatra se najboljim prikazom na koji način bankarski sustav predvodi porobljavanje država dok u isto vrijeme carstvo bankara i svjetovnih kraljeva neoborivo raste.

Kroz svjedočenja glavnih insidera jasno ćete shvatiti kako funkcionira globalni, klasični i ozakonjeni monetarni kriminal u kojemu su svi političari i vođe samo poslušnici prave, nevidljive moći – međunarodnih bankara koji pokušavaju zavladati svim živim i neživim na svijetu i što im naposljetku i uspijeva!
 

Kako su banke opljačkale svet – “Inside Job” from Sandra Panovic on Vimeo.
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , , , , ,