Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » MISTERIJ NESTALOG AVIONA: Tražili malezijski Boeing, na dnu oceana uočili objekt sličan ostacima zrakoplova

MISTERIJ NESTALOG AVIONA: Tražili malezijski Boeing, na dnu oceana uočili objekt sličan ostacima zrakoplova

Olupina-mh370Tim koji pretražuje zabačene dijelove Indijskog oceana u potrazi za nestalim zrakoplovom Malaysia Airlinesa s leta MH370 došao je do važnog otkrića

…ali koje nema veze s njihovom misijom, prenosi britanski Telegraph

Istraživači su na dubini od oko 6400 metara našli olupinu broda iz 19. stoljeća – naime, iz velike daljine veliki metalni objekt na dnu oceana izgledao je slično ostacima zrakoplova.

O pronađenom brodu nije mnogo toga poznato, osim da je vjerojatno riječ o teretnjaku.

Do otkrića je tim došao pomoću sonara, ali ih sam pronalazak nije posebno usrećio.

U nedostatku novih, pouzdanih informacija koje bi mogle pomoći u otkrivanju lokacije nestalog zrakoplova, vlasti su odlučile da na ovom području više neće biti daljnje potrage – poručili su iz australskog Zajedničkog centra za koordinaciju agencija, koji nadzire međunarodnu potragu za ostacima Boeinga na letu MH370.

Podsjetimo, zrakoplov Malaysia Airlinesa nestao je u ožujku 2014. na letu prema Kuala Lumpuru, a u njemu se nalazilo 239 ljudi.

Prošlog srpnja dio krila s nestalog zrakoplova pronađen je na otoku Reunionu, no taj pronalazak nije doveo do novog napretka u potrazi.
 
(jutarnji.hr/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,