Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » MISTERIJ NESTALOG AVIONA: Tražili malezijski Boeing, na dnu oceana uoÄili objekt sliÄan ostacima zrakoplova

MISTERIJ NESTALOG AVIONA: Tražili malezijski Boeing, na dnu oceana uoÄili objekt sliÄan ostacima zrakoplova

Olupina-mh370Tim koji pretražuje zabaÄene dijelove Indijskog oceana u potrazi za nestalim zrakoplovom Malaysia Airlinesa s leta MH370 doÅ¡ao je do važnog otkrića

…ali koje nema veze s njihovom misijom, prenosi britanski Telegraph

IstraživaÄi su na dubini od oko 6400 metara naÅ¡li olupinu broda iz 19. stoljeća – naime, iz velike daljine veliki metalni objekt na dnu oceana izgledao je sliÄno ostacima zrakoplova.

O pronaÄ‘enom brodu nije mnogo toga poznato, osim da je vjerojatno rijeÄ o teretnjaku.

Do otkrića je tim došao pomoću sonara, ali ih sam pronalazak nije posebno usrećio.

U nedostatku novih, pouzdanih informacija koje bi mogle pomoći u otkrivanju lokacije nestalog zrakoplova, vlasti su odluÄile da na ovom podruÄju viÅ¡e neće biti daljnje potrage – poruÄili su iz australskog ZajedniÄkog centra za koordinaciju agencija, koji nadzire meÄ‘unarodnu potragu za ostacima Boeinga na letu MH370.

Podsjetimo, zrakoplov Malaysia Airlinesa nestao je u ožujku 2014. na letu prema Kuala Lumpuru, a u njemu se nalazilo 239 ljudi.

Prošlog srpnja dio krila s nestalog zrakoplova pronađen je na otoku Reunionu, no taj pronalazak nije doveo do novog napretka u potrazi.
 
(jutarnji.hr/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,