Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » ‘INTEGRIRANI’ MUSLIMANSKI IMIGRANTI: NIJEMCI SU ‘ODVRATNI SVINJO┼ŻDERI’, ONI BI TREBALI SVI ‘NESTATI’

‘INTEGRIRANI’ MUSLIMANSKI IMIGRANTI: NIJEMCI SU ‘ODVRATNI SVINJO┼ŻDERI’, ONI BI TREBALI SVI ‘NESTATI’

muslimani-srednja-skola-svinjetina┼áokantni video nagla┼íava stavove muslimanskih migranata tinejd┼żera prema doma─çem stanovni┼ítvu, toliko mr┼żnje niste vidjeli u ┼żivotu kod mladih ljudi prema ljudima koji su im dali ┼żivot i egzistenciju, te ih primili u svoju ku─çu

Video je snimljen u njema─Źkoj ┼íkoli prikazuje “integrirane” muslimanske imigranate koji govoree o tome kako smatraju da su Nijemci “odvratni” i da bi bilo bolje da zemlja i njezini stanovnici nestanu.

Isje─Źak prikazuje ┼żenu koja razgovara sa muslimanskim migranatima tinejd┼żerima u srednjoj ┼íkoli.

Novinarka je upitala da li oni znaju ┼íto zna─Źi rije─Ź “integracija”, na ┼íto jedna djevojka odgovara: “To zna─Źi da se isklju─Źuju drugi.”

“Ne, to je upravo ono ┼íto to nije”, odgovorila je novinarka.

Na pitanje da li oni imaju bilo kakve njema─Źke prijatelje, grupa tinejd┼żera se po─Źela smijati prije nego ┼íto je djevojka odgovorila: “Ja? Niti jednog jedinog.”

“Ni ja, niti jednog”, odgovora druga djevojka.


Na pitanje za┼íto oni nemaju njema─Źke prijatelje, jedan tinejd┼żer odgovara: “Jer oni ne pripadaju nama, ne mogu biti poput njih.”

Na pitanje da li im se svi─Ĺaju Nijemci, jedna djevojka odgovara: “Ako se dru┼żite s Nijemcima, oni rade razli─Źite stvari od vas, na primjer, jede svinjetinu. Ja sam zgro┼żena odvratno┼í─çu toga, da budem iskrena.”

Ona nastavlja: “Gledajte, ako svi migranti ostanu u Njema─Źkoj, a ako bi svi Nijemc nesatli na samo jedan dan, nitko ne bi primijetio.”

Isje─Źak je jo┼í jedan uznemiruju─çi podsjetnik da Njema─Źka uvozi masovne valove imigranata – samo u 2015. dogini vi┼íe od milijun imigranata – koji jo┼í uvijek i nakon navodne “integriracije” u dru┼ítvo jo┼í uvijek gaje duboko ga─Ĺenje prema stanovni┼ítvu doma─çinima.

Ovi mladi su ogledalo svojih roditelja, i kada odrastu mogu biti samo još gori!

Kancelarka Angela Merkel je trenutno usred politi─Źke krize nakon ┼íto je vi┼íe od tisu─çu muslimanskih migranata u K├Âlnu i drugim njema─Źkim gradovima seksualno zlostavljalo i plja─Źkalo stotine njema─Źkih ┼żena na Novogodi┼ínju ve─Źer.
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , ,