Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » ‘INTEGRIRANI’ MUSLIMANSKI IMIGRANTI: NIJEMCI SU ‘ODVRATNI SVINJOŽDERI’, ONI BI TREBALI SVI ‘NESTATI’

‘INTEGRIRANI’ MUSLIMANSKI IMIGRANTI: NIJEMCI SU ‘ODVRATNI SVINJOŽDERI’, ONI BI TREBALI SVI ‘NESTATI’

muslimani-srednja-skola-svinjetinaŠokantni video naglašava stavove muslimanskih migranata tinejdžera prema domaćem stanovništvu, toliko mržnje niste vidjeli u životu kod mladih ljudi prema ljudima koji su im dali život i egzistenciju, te ih primili u svoju kuću

Video je snimljen u njemačkoj školi prikazuje “integrirane” muslimanske imigranate koji govoree o tome kako smatraju da su Nijemci “odvratni” i da bi bilo bolje da zemlja i njezini stanovnici nestanu.

Isječak prikazuje ženu koja razgovara sa muslimanskim migranatima tinejdžerima u srednjoj školi.

Novinarka je upitala da li oni znaju što znači riječ “integracija”, na što jedna djevojka odgovara: “To znači da se isključuju drugi.”

“Ne, to je upravo ono što to nije”, odgovorila je novinarka.

Na pitanje da li oni imaju bilo kakve njemačke prijatelje, grupa tinejdžera se počela smijati prije nego što je djevojka odgovorila: “Ja? Niti jednog jedinog.”

“Ni ja, niti jednog”, odgovora druga djevojka.

Na pitanje zašto oni nemaju njemačke prijatelje, jedan tinejdžer odgovara: “Jer oni ne pripadaju nama, ne mogu biti poput njih.”

Na pitanje da li im se sviđaju Nijemci, jedna djevojka odgovara: “Ako se družite s Nijemcima, oni rade različite stvari od vas, na primjer, jede svinjetinu. Ja sam zgrožena odvratnošću toga, da budem iskrena.”

Ona nastavlja: “Gledajte, ako svi migranti ostanu u Njemačkoj, a ako bi svi Nijemc nesatli na samo jedan dan, nitko ne bi primijetio.”

Isječak je još jedan uznemirujući podsjetnik da Njemačka uvozi masovne valove imigranata – samo u 2015. dogini više od milijun imigranata – koji još uvijek i nakon navodne “integriracije” u društvo još uvijek gaje duboko gađenje prema stanovništvu domaćinima.

Ovi mladi su ogledalo svojih roditelja, i kada odrastu mogu biti samo još gori!

Kancelarka Angela Merkel je trenutno usred političke krize nakon što je više od tisuću muslimanskih migranata u Kölnu i drugim njemačkim gradovima seksualno zlostavljalo i pljačkalo stotine njemačkih žena na Novogodišnju večer.
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , ,