Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » SYLVESTER STALLONE: ​​VOLIM DONALD TRUMPA

SYLVESTER STALLONE: ​​VOLIM DONALD TRUMPA

stallone-trump1Još jedna slavna potvrda i podrška republikanskom GOP favoritu

Milijarder i predsjednički kandidat i hotelski mogul Donald Trump naveliko prima podrške sa svih strana, također je primio još jednu veliku celebrity podršku, ovaj put od glumca Sylvester Stallonea.

U intervjuu za Variety, Stallone – koji je osvojio Zlatni globus u nedjelju za sporednu ulogu u nastavku filma Rocky pod naslovom “Creed” – tvrdi da obožava Trumpa.

Sa portala Variety:

Iako je on bio prozvan republikancem zbog potpore John McCaina 2008. godine na predsjedničkoj kampanji, Stallone kaže da on nije član republikanskog GOP-a (grand old party).

“Neka najbolji borac pobijedi”, rekao je on.

“Ne mislim uvijek može biti potpuno jednostrano. Otvorite svoj um za sve vrste mogućnosti. Tko dođe i pokaže se u bolje za vrijeme kroz koje prolazi ovaj planet upravo sada? Upravo sada, to je prilično zbunjujuće na svakoj strani.”

Što on misli republikanskim favoritima? “Volim Donald Trumpa”, rekao je on.

“On je sjajan dickensov karakter. Znaš na što mislim? Postoje određeni ljudi poput Arnolda, Babe Ruth, koji su veći od života. Ali ja ne znam kako to prevesti”, nasmijao se, “voditi svijet.”

Stalloneovi komentari ga stavljaju na rastući popis slavnih, uključujući i glumicu Aissa Wayne, kći Johna Waynea, rokera Ted Nugenta i glumca Clint Eastwooda, koji su izrazili pozitivne komentare o Trumpu.
 
(preveo:NSP)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , ,