Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Seksualni prijestupnici iz K├Âlna: Pozvala nas je Merkel! Nemate nas pravo uhititi!

Seksualni prijestupnici iz K├Âlna: Pozvala nas je Merkel! Nemate nas pravo uhititi!

imigranti-merkelNjema─Źki organi reda i mira bili su potpuno bespomo─çni tijekom masovnih napada u K├Âlnu jer se nikada ranije nisu suo─Źili sa sli─Źnim nepo┼ítovanjem i tako nasilnim pona┼íanjem, prenosi njema─Źki list Bild

Migranti koji su sudjelovali u masovnim napadima na ┼żene u K├Âlnu u novogodi┼ínjoj no─çi, demonstrativno su poderali putovnice, tvrde─çi da policija nema pravo privoditi ih jer su u Njema─Źku do┼íli na poziv Angele Merkel, navedeno je u izvje┼ítaju koji je objavio Bild.

Kako navodi list, izvje┼í─çe u kojem se detaljno opisuje ┼íto se uistinu dogodilo na trgu ispred Kolnske katedrale i u zdanju gradske ┼żeljezni─Źke stanice, primjer je apsolutne nemo─çi policije.

Prijestupnici koji su se okupili na trgu ispred Kelnske katedrale, prvenstveno migranata, bili su pod djelovanjem alkohola i narkotika, bacali su mno┼ítvo petardi, bacali su boce, otimali torbe i nov─Źanike, napadali ┼żene, pi┼íe u izvje┼í─çu.

Procijeniv┼íi situaciju, policija je odlu─Źila evakuirati ljude s trga jer je “kaos” mogao zavr┼íiti ┼żrtvama. Prestupnici su se potom razdijelili u skupine i nastavili napadati ljude u raznim dijelovima grada.

Kako se nagla┼íava u izvje┼í─çu, migranti su osiliv┼íi se pokazali krajnje nepo┼ítovanje prema organima reda. Prestupnici su na o─Źigled policije trgali osobne dokumente, izjavljuju─çi da ─çe “sutra dobiti nove”.

“Ja sam iz Sirije, morate biti prijateljski nastrojeni prema meni! Ovdje me je pozvala Merkel”, rije─Źi su jednog od uhi─çenih za silovanje koje se navode u izvje┼í─çu.

Kolnska policija je u utorak priop─çila da je dobila oko 90 poziva ┼żena koje su u novogodi┼ínjoj no─çi seksualno uznemiravali mu┼íkarci “afri─Źke i arapske vanj┼ítine”.
 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,