Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Seksualni prijestupnici iz Kölna: Pozvala nas je Merkel! Nemate nas pravo uhititi!

Seksualni prijestupnici iz Kölna: Pozvala nas je Merkel! Nemate nas pravo uhititi!

imigranti-merkelNjemački organi reda i mira bili su potpuno bespomoćni tijekom masovnih napada u Kölnu jer se nikada ranije nisu suočili sa sličnim nepoštovanjem i tako nasilnim ponašanjem, prenosi njemački list Bild

Migranti koji su sudjelovali u masovnim napadima na žene u Kölnu u novogodišnjoj noći, demonstrativno su poderali putovnice, tvrdeći da policija nema pravo privoditi ih jer su u Njemačku došli na poziv Angele Merkel, navedeno je u izvještaju koji je objavio Bild.

Kako navodi list, izvješće u kojem se detaljno opisuje što se uistinu dogodilo na trgu ispred Kolnske katedrale i u zdanju gradske željezničke stanice, primjer je apsolutne nemoći policije.

Prijestupnici koji su se okupili na trgu ispred Kelnske katedrale, prvenstveno migranata, bili su pod djelovanjem alkohola i narkotika, bacali su mnoštvo petardi, bacali su boce, otimali torbe i novčanike, napadali žene, piše u izvješću.

Procijenivši situaciju, policija je odlučila evakuirati ljude s trga jer je “kaos” mogao završiti žrtvama. Prestupnici su se potom razdijelili u skupine i nastavili napadati ljude u raznim dijelovima grada.

Kako se naglašava u izvješću, migranti su osilivši se pokazali krajnje nepoštovanje prema organima reda. Prestupnici su na očigled policije trgali osobne dokumente, izjavljujući da će “sutra dobiti nove”.

“Ja sam iz Sirije, morate biti prijateljski nastrojeni prema meni! Ovdje me je pozvala Merkel”, riječi su jednog od uhićenih za silovanje koje se navode u izvješću.

Kolnska policija je u utorak priopćila da je dobila oko 90 poziva žena koje su u novogodišnjoj noći seksualno uznemiravali muškarci “afričke i arapske vanjštine”.
 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,