Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » INFOWARS: EUROPLJANI SE OKREĆU PROTIV MUSLIMANA! “PONAŠAJTE SE ILI F- OFF”

INFOWARS: EUROPLJANI SE OKREĆU PROTIV MUSLIMANA! “PONAŠAJTE SE ILI F- OFF”

silovanje-njemackaU Njemačkoj je brutalno porasla potražnja za ne-smrtonosnim oružjem za samoobranu. Vlada Angele Merkel je posegnula za Facebookom, Twitterom i Googleom. Ona želi blokirati ljude koji kritiziraju muslimane

Jan Segers, urednik magazina Het Laatste Nieuws, nizozemskih novina sa sjedištem u Bruxellesu, je suprotstavljen trendu u Europi. Obrušio se na učestala muslimanska silovanja koja su uzela maha po Europi, priše Infowars.

Nedavno je Segers pisao o silovanju više od stotinu žena u Kölnu na Silvestrovo. Sličan incident dogodio se također u Hamburgu.

“Radi se o muslimanima”, piše on, muškarci koji su demonstrirali su “nespremni ili nesposobni poštovati temeljna načela našeg društva. Takvi ljudi nisu ovdje kao kod svoje kuće.”

Segers je onda citirao Rotterdamskog gradonačelnika Ahmed Aboutaleba koji je rekao muslimanskim muškarcima nedvosmisleno: “Ponašajte se ili odjebite!”

Problem je u “iluziji njemačkog društva u kojem različite kulture dijele jednake suživote”, Segers objašnjava.

Ova iluzija je ubijena i slomljena od strane nedavnog događaja silovanja u Kölnu. “Povjerenje Nijemaca je uzdrmano, pogotovo u svoju policiju, svoje političare i svoje medije.”

Njemačka država se bori ptotiv svake kritike

U međuvremenu, njemačka vlada je pokušavala cenzurirati rastuće neprijateljstvo prema bilegalnim migranata.

The New York Times i drugi korporativni mediji pripisuju bijes desničarima.

“Krajnja desnica i anti-useljeničke skupine i drugi Nijemci koji se protive prilivu imigranata, su kazali da je opasnost povezana s prihvaćanjem ogromnog broja migranata”, izvijestio je list u utorak.

Opasnost je vrlo stvarna i potkrijepljena je povjerljivim policijskim izvješćima koji su procurili otkrivajući da su rekordnih 38.000 tražitelja azila optuženi za zločine u Njemačkoj zemlji u 2014. godini.

Analitičari smatraju da ova brojka, prema Gatestone Institutu, iznosi više od 100 zločina dnevno i to je samo dio cjelokupne slike s obzirom na činjenici da mnogi zločini nisu uopće prijavljeni.

U srijedu je The Washington Post izvijestio da njemački tužitelji pokreću istragu zbog “raspirujućih komentara” prema imigrantima, a suci pripremaju novčane kazne, čak i kazne zatvora za “najgore prijestupnike.”

Vlada Angele Merkel je posegnula za Facebookom, Twitterom i Googlom. Ona želi blokirati ljude koji kritiziraju muslimane. Washington Post izvještava da su se društvene mreže složile da provode njemački zakon na kritike koje se odnose prema imigrantima.

Nakon masovnih silovanja u Kölnu mnogi “Nijemci su pitanju da li njihovi online komentari mogu biti skinuti, ili bi mogli biti optuženi za poticanje mrznje, za javno razmišljajući o tome da li su izbjeglice bile među azilantima.”

Prosječni Nijemci se naoružavaju sve više

Trud vlade da slomi i suzbije kritike, te da podrži multikulturalnu politiku zasjenjuje činjenica da se prosječni Nijemci sada se naoružavaju sve više.

“Diljem Njemačke, zemlje s nekim od najstrožih zakona o kontroli oruzja u Europi, potražnja je porasla za ne-smrtonosnim oružjem za samoobranu, uključujući i papar sprejeve, plinske pištolje, signalno oruzje, elektrošokere.

Nijemci prijaveljuju dozvole za nošenje oružja u rekordnom broju.
 
(infowars.com/uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,