Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » IPAK JE ISTINA: Ameri─Źki profesor sveu─Źili┼íta otpu┼íten jer tvrdi da Bijela ku─ça izmi┼ílja masakre i ┼íirio teorije zavjere

IPAK JE ISTINA: Ameri─Źki profesor sveu─Źili┼íta otpu┼íten jer tvrdi da Bijela ku─ça izmi┼ílja masakre i ┼íirio teorije zavjere

TRACI-LAZNI-NAPADJAMES TRACY JE UVJEREN DA ADAM LANZA U OSNOVNOJ ŠKOLI SANDY HOOK U CONNECTICUTU NIKOGA NIJE UBIO

Adam Lanza, koji je 2012. godine ubio 26 osoba u osnovnoj ┼íkoli Sandy Hook u ameri─Źkom Newtownu, nazvao je 2011. godine jednu radijsku postaju te ostavio komentar za kojeg psiholozi smatraju da je bio najava izvr┼íenja jednog od najstra┼ínijih zlo─Źina u SAD-u.

Atlantsko sveu─Źili┼íte s Floride otpustio je svog profesora James Tracyja.

Na prvi pogled: ni┼íta neobi─Źno. Malo li profesora, ─Źak i sveu─Źili┼ínih, ostaje bez poslije ?! Ali, jeste neobi─Źno.

Tracy je otpu┼íten uz obrazlo┼żenje je je “godinama ┼íirio teorije zavjere”.

New York Times je objavio da je Tracy, pored ostalog, tvrdio da poznati masakr iz 2012-te kada je psihi─Źki poreme─çeni Adam Lanza u osnovnoj ┼íkoli u Connecticutu pobio 27 ljudi bio – rezultat zavjere Bijele ku─çe.

Jo┼í konkretnije: da je ameri─Źkoj administraciji taj masakr bio potreban da bi izdjelovala ograni─Źenja i zabrane u prodaji oru┼żja i njegovom raspolaganju.

Tracy je, da sve bude jo┼í ameri─Źkije, izdao vi┼íe knjiga u kojima je dokazivao da nitko od u─Źenika ┼íkole Sandy Hook za koje se tvrdi da ih je Lanza pobio – zapravo nikada nisu ni postojali.


Ovo zna─Źi: da nisu ni pobijeni i da je taj masakr namje┼ítaljka i izmi┼íljotina u re┼żiji slu┼żbenog Washingtona. A Tracy je imao i radio-emisiju koju je vodio u istom tonu.

New York Times pi┼íe i da su roditelji ubijenog 6-godi┼ínjaka Noa Poznera od Tracyja zatra┼żili da sa svog “konspirolo┼íkog stranice” ukloni fotografiju njihovog sina, ali je Tracy tada od njih tra┼żio da doka┼żu da je Noa Pozner uop─çe postojao!

Tracy je dokumente o poginulima – uklju─Źuju─çi izvode iz knjiga ro─Ĺenih – proglasio krivotvorenim.

Tracy je i o nedavnom teroristi─Źkom aktu u San Bernardinu po─Źeo tvrditi isto: vladina zavjera radi uvo─Ĺenja ograni─Źenja na raspolaganje oru┼żjem … I, to je bila kap koja je prelila “─Źa┼íu”.

Tracy je otpušten iako je stalne profesore u SAD teško istjerati s posla.

Formalno, on i nije otpu┼íten zbog svog raskrinkavanja i optu┼żivanja Bijele ku─çe, ve─ç zato ┼íto nije upravi sveu─Źili┼íta podnio izvje┼í─çe o svojim aktivnostima u medijima i anga┼żmanima izvan sveu─Źili┼íta …

Njegove pristalice, a nije ih malo, tvrde da je on otpušten nezakonito. Zbog iznošenja osobnih stavova.

A to je u suprotnosti s Prvim amandmanom na Ustav SAD koji jam─Źi slobodu govora …
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,