Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » IPAK JE ISTINA: Američki profesor sveučilišta otpušten jer tvrdi da Bijela kuća izmišlja masakre i širio teorije zavjere

IPAK JE ISTINA: Američki profesor sveučilišta otpušten jer tvrdi da Bijela kuća izmišlja masakre i širio teorije zavjere

TRACI-LAZNI-NAPADJAMES TRACY JE UVJEREN DA ADAM LANZA U OSNOVNOJ ŠKOLI SANDY HOOK U CONNECTICUTU NIKOGA NIJE UBIO

Adam Lanza, koji je 2012. godine ubio 26 osoba u osnovnoj školi Sandy Hook u američkom Newtownu, nazvao je 2011. godine jednu radijsku postaju te ostavio komentar za kojeg psiholozi smatraju da je bio najava izvršenja jednog od najstrašnijih zločina u SAD-u.

Atlantsko sveučilište s Floride otpustio je svog profesora James Tracyja.

Na prvi pogled: ništa neobično. Malo li profesora, čak i sveučilišnih, ostaje bez poslije ?! Ali, jeste neobično.

Tracy je otpušten uz obrazloženje je je “godinama širio teorije zavjere”.

New York Times je objavio da je Tracy, pored ostalog, tvrdio da poznati masakr iz 2012-te kada je psihički poremećeni Adam Lanza u osnovnoj školi u Connecticutu pobio 27 ljudi bio – rezultat zavjere Bijele kuće.

Još konkretnije: da je američkoj administraciji taj masakr bio potreban da bi izdjelovala ograničenja i zabrane u prodaji oružja i njegovom raspolaganju.

Tracy je, da sve bude još američkije, izdao više knjiga u kojima je dokazivao da nitko od učenika škole Sandy Hook za koje se tvrdi da ih je Lanza pobio – zapravo nikada nisu ni postojali.

Ovo znači: da nisu ni pobijeni i da je taj masakr namještaljka i izmišljotina u režiji službenog Washingtona. A Tracy je imao i radio-emisiju koju je vodio u istom tonu.

New York Times piše i da su roditelji ubijenog 6-godišnjaka Noa Poznera od Tracyja zatražili da sa svog “konspirološkog stranice” ukloni fotografiju njihovog sina, ali je Tracy tada od njih tražio da dokažu da je Noa Pozner uopće postojao!

Tracy je dokumente o poginulima – uključujući izvode iz knjiga rođenih – proglasio krivotvorenim.

Tracy je i o nedavnom terorističkom aktu u San Bernardinu počeo tvrditi isto: vladina zavjera radi uvođenja ograničenja na raspolaganje oružjem … I, to je bila kap koja je prelila “čašu”.

Tracy je otpušten iako je stalne profesore u SAD teško istjerati s posla.

Formalno, on i nije otpušten zbog svog raskrinkavanja i optuživanja Bijele kuće, već zato što nije upravi sveučilišta podnio izvješće o svojim aktivnostima u medijima i angažmanima izvan sveučilišta …

Njegove pristalice, a nije ih malo, tvrde da je on otpušten nezakonito. Zbog iznošenja osobnih stavova.

A to je u suprotnosti s Prvim amandmanom na Ustav SAD koji jamči slobodu govora …
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,