Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » POLICIJA ZA PORTAL EXPRESS.DE: VEĆINA SILOVATELJA I NAPADAČA U KÖLNU NA SILVESTROVO SU SIRIJSKE IZBJEGLICE

POLICIJA ZA PORTAL EXPRESS.DE: VEĆINA SILOVATELJA I NAPADAČA U KÖLNU NA SILVESTROVO SU SIRIJSKE IZBJEGLICE

koln-sirija-imigrantiPRAVA ISTINA! Identitet silovatelja mora biti “tajan” kako se zataškavanje pojačava u Njemačkim službama i medijima. Policajac: “Mlade žene pokraj mene su plakale jer su bile ispljuvane od strane imigranata jer nisu nosile gaćice”

Iskusni policajac koji je dugi niz godina u policijskoj službi otkrio je da su 14 od 15 silovatelja dosad uhićenih koji su bili uključeni u masovno seksualno zlostavljanje žena u Kölnu na novogodišnju noć – novopridošli sirijski imigranti, prenosti Infowars.com.

U intervjuu za Express.de, policajac otkriva da je 15 ljudi uhićeno, od kojih je 14 bilo iz Sirije i jedan je iz Afganistana. Muškarci su stigli u Njemačkoj u posljednjih nekoliko dana ili tjedana, prema izbješću policije.

“14 su iz Sirije i jedan iz Afganistana. To je istina. Iako to boli”, rekao je policajac, govoreći istinu koja se javno ne smije obzaniti zbog osude javnosti.

Zasebni dužnosnik potvrdio je za Express.de da je to točno, navodi se u izvješću.

Policija je u početku tvrdila da osumnjičenici nisu bili novopridošli imigranti, govoreći kako suto nisu muškarci koji su se navodno ”stopili” sa imigrantima. No ovakav scenario nema uopće smisla.

Identitet krivaca je sada “pod ključem i tajan”, prema policijskom dužnosniku, sugerirajući da bi vlast željela zadržati podatke u tajnosti.

Bolničari i liječnici hitne pomoći koji su pomagali povrijeđenoima u noći također mogu potvrditi identitet muškaraca, u skladu s policajcem.

Policajac je također objasnio kako je imao pokraj sebe, “mlade žene pokraj mene su plakale jer su bile ispljuvane od strane imigranata jer nisu nosile gaćice.”

Policija je bila nemoćna i nije mogla zaštititi žrtve, jer nisu imali dovoljno snage i bili otpremljeni za takav događaj, prema službenika, a to je potvrdio i hotelski izbacivač hrvatskog podrijetla, koji je radio u neposrednoj blizini katedrale u Kölnu.

Dokazi o policijskom zataškavanju se već razotkrio.. Njemačka vlast je izdala priopćenje o Novoj godini tvrdeći da je prethodne noći bilo “mirno” i bez izgreda. Njemačkim medijima je trebalo nekoliko dana da izvjeste o ovoj priči, a najveća TV postaja ZDF kasnije se ispričala zbog kašnjenja.

Kao što smo već istaknuli, njemačka policija je optužena za prikrivanje zločina i seksualnih napada koje su počinili imigranati sa Bliskog istoka, kako ne bi dali “legitimitet” kritičarima masovne imigracije.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B./uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,