Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » POLICIJA ZA PORTAL EXPRESS.DE: VE─ćINA SILOVATELJA I NAPADA─îA U K├ľLNU NA SILVESTROVO SU SIRIJSKE IZBJEGLICE

POLICIJA ZA PORTAL EXPRESS.DE: VE─ćINA SILOVATELJA I NAPADA─îA U K├ľLNU NA SILVESTROVO SU SIRIJSKE IZBJEGLICE

koln-sirija-imigrantiPRAVA ISTINA! Identitet silovatelja mora biti “tajan” kako se zata┼íkavanje poja─Źava u Njema─Źkim slu┼żbama i medijima. Policajac: “Mlade ┼żene pokraj mene su plakale jer su bile ispljuvane od strane imigranata jer nisu nosile ga─çice”

Iskusni policajac koji je dugi niz godina u policijskoj slu┼żbi otkrio je da su 14 od 15 silovatelja dosad uhi─çenih koji su bili uklju─Źeni u masovno seksualno zlostavljanje ┼żena u K├Âlnu na novogodi┼ínju no─ç – novoprido┼íli sirijski imigranti, prenosti Infowars.com.

U intervjuu za Express.de, policajac otkriva da je 15 ljudi uhi─çeno, od kojih je 14 bilo iz Sirije i jedan je iz Afganistana. Mu┼íkarci su stigli u Njema─Źkoj u posljednjih nekoliko dana ili tjedana, prema izbje┼í─çu policije.

“14 su iz Sirije i jedan iz Afganistana. To je istina. Iako to boli”, rekao je policajac, govore─çi istinu koja se javno ne smije obzaniti zbog osude javnosti.

Zasebni du┼żnosnik potvrdio je za Express.de da je to to─Źno, navodi se u izvje┼í─çu.

Policija je u po─Źetku tvrdila da osumnji─Źenici nisu bili novoprido┼íli imigranti, govore─çi kako suto nisu mu┼íkarci koji su se navodno ”stopili” sa imigrantima. No ovakav scenario nema uop─çe smisla.

Identitet krivaca je sada “pod klju─Źem i tajan”, prema policijskom du┼żnosniku, sugeriraju─çi da bi vlast ┼żeljela zadr┼żati podatke u tajnosti.


Bolni─Źari i lije─Źnici hitne pomo─çi koji su pomagali povrije─Ĺenoima u no─çi tako─Ĺer mogu potvrditi identitet mu┼íkaraca, u skladu s policajcem.

Policajac je tako─Ĺer objasnio kako je imao pokraj sebe, “mlade ┼żene pokraj mene su plakale jer su bile ispljuvane od strane imigranata jer nisu nosile ga─çice.”

Policija je bila nemo─çna i nije mogla za┼ítititi ┼żrtve, jer nisu imali dovoljno snage i bili otpremljeni za takav doga─Ĺaj, prema slu┼żbenika, a to je potvrdio i hotelski izbaciva─Ź hrvatskog podrijetla, koji je radio u neposrednoj blizini katedrale u K├Âlnu.

Dokazi o policijskom zata┼íkavanju se ve─ç razotkrio.. Njema─Źka vlast je izdala priop─çenje o Novoj godini tvrde─çi da je prethodne no─çi bilo “mirno” i bez izgreda. Njema─Źkim medijima je trebalo nekoliko dana da izvjeste o ovoj pri─Źi, a najve─ça TV postaja ZDF kasnije se ispri─Źala zbog ka┼ínjenja.

Kao ┼íto smo ve─ç istaknuli, njema─Źka policija je optu┼żena za prikrivanje zlo─Źina i seksualnih napada koje su po─Źinili imigranati sa Bliskog istoka, kako ne bi dali “legitimitet” kriti─Źarima masovne imigracije.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B./uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,