Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » THE ECONOMIST: Naslovnica za 2016. godinu prikazuje Antikrista

THE ECONOMIST: Naslovnica za 2016. godinu prikazuje Antikrista

economist-2016Kao i prošle godine magazin “The Economist” je ponovo objavio zanimljivu naslovnicu za 2016. godinu

No što se krije iza ovogodišnje naslovnice?

Da li je Economist glasnik elite koji samo na prikriveni način želi prikazati planove za slijedeću godinu?

Naravno, to ne znamo, ali znamo da elite ima planove za male građane, i da se svi planovi, naravno, ne mogu ispuniti, ali to njih nije briga.

Riječ je o The Economistu, najjačem svjetskom ekonomskom magazinu čija je ciljana publika zapravo svjetska elita. The Economist je u vlasništvu mračne hazarske obitelji Rothschild i malim djelom u vlasništvu također hazarskog Židova John Micklethwaita koji je ujedno i glavni urednik magazina, stoga je njegova važnost na svjetskoj sceni izuzetna.

Oni točno znaju s kim komuniciraju preko svog magazina i to je zapravo ono što je u ovoj priči strašno. Svake godine Rothschildov list na naslovnici donese ‘proročka’ zbivanja koja su nam pripremili za narednu godinu. Tako je naslovnica The Econimista u 2015. predvidjela sve od terorističkog napada u Parizu do bombice u Sjevernoj Koreji, a zabilježen je čak i naziv kluba u kojem se napad dogodio kojeg simbolizira Batman (šišmiš je naziv kluba) a ispod njega su i brojevi 13.11.15 čime je obilježen i sam datum napada.

Na naslovnici je prikazan i bijes istoka kao i zbunjeni,  nepripremljeni zapad, pad aviona … itd. Sve to prikazano je kroz okultnu simboliku i kabalistička učenja o čemu govori i sam urednik magazina.

Naslovnica The Economista koja se pojavila krajem prošle godine i ovaj put je uzvitlala prašinu u javnosti. The Economist je tjednik kojeg izdaje kuća Rothschild i već par godina unazad ima običaj na svojim naslovnicama pod kraj godine najavljivati događaje za slijedeću godinu, tj. plasirati urbi et orbi svoju iluminatsku – izokrenutu sliku svijeta.

The Economist je tjednik elite koji kroz kriptične, zakučaste simbole, koje ta mračna, vampirska vrhuška tako voli i dobro razumije, daje smjernice i uvid u neku višu stvarnost koju su njihovi osobni demoni zamislili za našu planetu.

I ove godine je ta njihova “viša” stvarnost mračna i zatrašujuća kao i lani unatoč velikom nasmijanom suncu i mahom dobroćudnim izrazima lica.

Svijet iluminata je izokrenut i stoga ne čudi da je u tom svijetu sunce simbol žrtvenog boga Ra ili Ozirisa čiji se dolazak najavljuje u društvu leptirića monarha.  Nije nam za cilj ulaziti u njihov svijet simbolike koja je toliko smiješna i bolesno izopačena da se ni ne može shvatiti ozbiljno. Pa ipak, i kao takva, simboli su postali naša svakodnevica pa se ni ne propituju, međutim ekipa koja radi na ovom projektu komunicira pomoću simbola, upravo onih koje susrećemo svugdje svaki dan.  

Umjesto skrivenog oka boga Ra kojeg uobičajeno viđamo u okultnoj simbolici, RA je sada objavljen u punoj snazi, i veličini. Likovi ispod ‘crnog sunca’  su se za razliku od lanjske ilustracije malo zarotirali kao figure na šahovskoj ploči pa je u prvom planu Angela Merkl kao predvodnica novog vrlog svijeta, Obama je na izlazu i nije baš zadovoljan ali, još će poslužiti, Hillary Clinton, koja jako gleda u lijevo, je iluminatska pobjednica na američkim izborima.

Iza Merkel desno je Janet Jelen, predsjednica FEDA , dakle, banke i virtualni novac bez pokrića mogao bi i dalje, uz Merkl, biti najmoćnije oružje elite.

Novi “vožd” Putin, namirisan i svjež, tek je iza indijskog premijera. Njegov lik je ove godine bez naočala, jasan i u prirodnoj boji za razliku od mnogih. Mnoge intrigrira ta boja likova na naslovnici,  neki su crno-bijeli a neki u prirodnoj boji.

Ako znamo da je crno- bijeli svijet svijet iluminata onda ih lako možemo pozicionirati. Onih u prirodnoj boji je jako malo a ti likovi koji su u prirodnoj boji po svemu sudeći, ne pripadaju, za  sad, posvećenom krugu MARIONETA unutar piramide iako i to može biti kriptična varka. Npr. tu je papa Franjo u društvu arhieskopa ortodoksne crkve Kyrila. Papa Franjo nam maše ispod “crnog sunca” kao na odlasku, tako je na lanjskom Coveru mahao Obama, u društvu je arhieskopa ortodoksne crkve.

Maše nam i obojana Marine la Pen,  najvjerojatnije i ona na odlasku, po želji iluminata. Još je jedna žena prirodne boje a to je šefica MMF-a, Cristine Lagard. Promijenila je, izgleda ‘društvo’ od lani i sada igra po svojim pravilima. Ali, to je u tom svijetu crnih loža  nedopustivo, zato ne čudi vijest iz prosinca da joj već prijete tužbe i novi skandali koji će ju srušiti.

Najzanimljiviji i neočekivani lik je lik robota u sredini slike koji se neprimjetno umiješao u masu ljudi, očito transhumano biće čije vrijeme tek dolazi li koji je već i sad prisutan ali neprimjetan.

Na ilustraciji vidimo dijete koje puže prema kugli zemaljskoj što bi moglo simbolizirati novi svijet, novo rođenje novog poretka. Po prvi puta na naslovnici je posebno istaknut i papa Franjo i to kao suprotnost Antikristu odnosno Maitreji koji je strateški postavljen u sredinu ove ilustracije. Desno je i nepoznati lik s brčićima Hitlera i naočalama H. Poterra što bi označavalo magiju i diktaturu u bezličnom, birokratkom licu – u jednom. Kao da govori – znanje je moć.

Osim Antikrista kojeg su mnogi odmah prepoznali na naslovnici, jako je upečatljiva i zastava duginih boja kao i bankar s jarećim nogama, čovjek u kupoli itd. a sve to opisuje narav novog poretka. Od homo vlasti, preko oduzimanja svih prava do đavla koji se skriva u bankarskom odjelu.

Na naslovnici Rothschildova magazina može se naći još mnoštvo okultne simbolike koju su predstavili čitavom svijetu kao i plan za ovu godinu koji će po svemu sudeći biti ključna godina u kojoj bi se Novi svjetski poredak konačno mogao i službeno oformiti, na propast svijeta kakvog poznajemo.
 
Pogledajte analizu detalja sa naslovnice:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,