Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Charlie Hebdo “apstraktnog boga” sa masonskom piramidom na glavi optu┼żio za pro┼ílogodi┼ínji masakr u svojoj redakciji

Charlie Hebdo “apstraktnog boga” sa masonskom piramidom na glavi optu┼żio za pro┼ílogodi┼ínji masakr u svojoj redakciji

charlie-hebdo-naslovnicaNa naslovnoj strani objavio je karikaturu Boga sa naslovnim tekstom “UBOJICA JE JO┼á NA SLOBODI”

Francuski satiri─Źni tjednik Charlie Hebdo ne miruje. Malo mu bilo ┼íto je i sebi navukao bijedu na vrat.

U specijalnom izdanju, posve─çenom godi┼ínjici masakr u svojoj redakciji tiskanom u milijun primjeraka, odlu─Źio se za novu provokaciju.

Na nasovnu stranu je – kao krivca za ono ┼íto se dogodilo 7. sije─Źnja pro┼íle godine – postavio karikaturu “apstraktnog boga” sa masonskom piramidom na glavi umrljanog krvlju, i sa “kala┼ínjikovom” preko le─Ĺa.

Ovome je dodao popratni tekst: “Pro┼íla je godina, a ubojica je jo┼í na slobodi”.

Dakle: ubojica (Bog), a ne ubojice (islamski teroristi – bra─ça Sherif i Said Kuasa) koje je Charlie Hebdo isprovocirao karikaturama muslimanskog proroka Muhameda.

Autor karikature, u kojoj nema ništa osim nove gole provokacije, napravio je Loran Suris.

Indikativno je da je predsjednik odbora Dr┼żavne Dume RF za dru┼ítvena udru┼żenja i vjerske organizacije, Jaroslav Nilov, vode─çe figure Charlie Hebdoa nazvao suu─Źesnicima u zlo─Źinu koji su prije godinu dana po─Źinila bra─ça Kuasa.

Bog je na naslovnoj strani Charlie Hebdoa predstavljen kao bradati sjedi starac u sandalama.

Njegov glavni urednik Gerard Biar povodom specijalnog izdanja i optu┼żivanja boga rekao je: “Za nas nema svetogr─Ĺe, ─Źak ni kao pojam”.

Protiv proglašavanja Boga za ubojicu ustali su i francuski katolici i muslimani.
 
(fakti.org/uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,