Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NAJBESMISLENIJE OBJAŠNJENJE U POVIJESTI TERORIZMA: Napadač na vojnike vikao ‘Allahu ekber’, ali nema veze s terorizmom ni islamom!

NAJBESMISLENIJE OBJAŠNJENJE U POVIJESTI TERORIZMA: Napadač na vojnike vikao ‘Allahu ekber’, ali nema veze s terorizmom ni islamom!

napad-musliman-pariz-dzamijaNapadač na vojnike vikao ‘Allahu ekber’, francuski tužitelj: ‘Napad nema veze s terorizmom ni islamom!’

To su fotografije skinute u zadnjih par tjedana, ne ona najgora vrsta, uglavnom ratoborni islamistički slogani, konstatirao je pariški tužitelj Alex Perrin. ‘Pokazuju da je simpatizirao ISIL, ali ne dokazuju da je imao ikakvih veza s terorističkim organizacijama’, umno je zaključio Francuz.

Dakle, nije bio član ISIL-a nego samo simpatizer: joj razlike, drastićne, rekli bi Nadrealisti. Imao je džihadističke propagandne materijale u računalu, ali nisu mu pronašli člansku iskaznicu ISIS-a niti ima ikakve dokumente da stvarno pripada toj organizaciji pa stoga napad, po sudu francuskog pravosuđa, nije teroristički!

Kakve to veze ima je li on s kim povezan – napad je očito motiviran istom ideologijom koja je u ratu protiv kršćanstva, iako zapad to negira i ne želi prihvatiti da mi već jesmo u ratu. Ne s nekim dečkima u pustinji, nego u građanskom ratu u Europi.

“Navodno je vikao “Allahu Ekber”, što sugerira na to da je napad imao religijske elemente”, kažu Francuzi! Ozbiljno? Ne zezate nas? I kakve to veze ima s terorizmom? Po tužitelju Perrinu: nikakve. Trebate se prvo službeno učlaniti u terorističku organizaciju, simpatizeri se ne broje u teroriste. Tu se radi o najgoroj vrsti lijevoliberalne ignorancije, zatvaranja očiju pred činjenicama koje nisu u skladu s preduvjerenjima i predrasudama.

Ako niste u toku: Francuski istražitelji su friško, nakon što su uhitili napadača, otkrili džihadistički propagandni materijal u računalu čovjeka koji je pokušao automobilom zgaziti vojnike koji su čuvali džamiju u južnoj Francuskoj na Novu godinu, i potom mudro ustvrdili kako nema dokaza da je imao veze s bilo kojom terorističkom skupinom.

29-godišnji Francuz tuniškog podrijetla namjerno se zabio svojim automobilom u skupinu od četiri vojnika na parkiralištu ispred velike džamije u predgrađu Valence u petak poslijepodne, priopćio je tužitelj novinarima u subotu. Čini se da je djelovao sam, kažu, pa to onda nije terorizam.

“Kad je uhićen, rekao je da je htio ubiti vojnike jer vojnici ubijaju njegove ljude”, dodao je tužitelj. “Rekao je da je želio poginuti u tom napadu.” I vjerojatno zaraditi one 72 djevice koje idu šehidima? Ako muslimani tako nastave, Alahu bi moglo uskoro ponestati djevica!

Tužitelj je također rekao kako nema naznaka mentalne bolesti kod neimenovanog uhićenog muslimana, rekao je tek da je po zanimanju bio nezaposlen i da do sad nije bio poznat policiji i sigurnosnim službama. Praktični je vjernik, živio je u predgrađu Lyona, 100 km sjeverno od grada Valence, gdje se incident dogodio.

“Došao je u Valence, gdje žive roditelji njegove supruge, ​​na odmor”, rekao je tužitelj. Odmor treba i nezaposlenima, izgleda. Vojnici su ga prostrijelili u ruku i nogu, i u ovom trenutku je još uvijek u bolnici. U napadu je ranjen i jedan vojnik.
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , ,