Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VJEROVALI ILI NE: NASA slu─Źajno otkrila drevnu sumersku statuu na povr┼íini Marsa – VIDEO

VJEROVALI ILI NE: NASA slu─Źajno otkrila drevnu sumersku statuu na povr┼íini Marsa – VIDEO

mars-sumerska-statuaNapravljeno je jo┼í jedno misteriozno otkri─çe na povr┼íini crvenog planeta. Prema navodima lovaca na NLO-e, na fotografijama s rovera Curiosity se mo┼że vidjeti glava tajanstvene statue

NASA-ini roveri u posljednje vrijeme prave vrlo ─Źudne fotografije s Marsa na kojima se mogu vidjeti i kupole i razne druge gra─Ĺevine zakopane u pijesku, prenosi ancient-code.com.

Iako ima mnogih otkri─ça s Marsa koja se mogu racionalno objasniti, ima puno onih za koje je nemogu─çe prona─çi bilo kakvo logi─Źno obja┼ínjenje. Takav je slu─Źaj s fotografijom na kojoj se mo┼że vidjeti drevna sumerska kip poput onih iz drevne Mezopotamije.

Stru─Źnjaci za NLO-e ka┼żu da se na fotografiji jasno vidi lice statue sa dva oka, nosom, ustima i tipi─Źnom ┼ípicastom bradom karakteristi─Źnom za drevne sumerske statue.

Teoreti─Źari drevnih vanzemaljaca vjeruju da su Anunaki kolonizirali i Mars i Zemlju, ┼íto se mo┼że objasniti ─Źinjenicom da su Sumerani pisali brojne mitove o Marsu.

Dakle, da li je ova statua zaostavština nekadašnje kolonije drevnih vanzemaljaca?

Ako su Anunaki bili na Marsu kao što se vjeruje, nema sumnje da na crvenoj planeti ima još tragova njihove civilizacije.

Ono ┼íto je sigurno jest da na fotografijama koje NASA-ini roveri ┼íalju s Marsa ima puno ─Źudnih gra─Ĺevina.

Neki ka┼żu da je prosto u ljudskoj prirodi da zami┼íljamo razne oblike, ali ima fotografija koje je zaista te┼íko racionalno objasniti.

Istra┼żiva─Źi su prona┼íli brojne reference u plo─Źama s klinastim pismom za koje se vjeruje da upu─çuju na tajanstvene Anunakije koji su pored Zemlje kolonizirali i Mars.

Prema modernim prijevodima sumerskih i babilonskih mitova, na crvenoj planeti je do┼ílo do kataklizmi─Źnog doga─Ĺaja koji se poklapa sa mezoameri─Źkim mitovima o pernatoj zmiji koja je uni┼ítila Mars.

Mo┼żda je u crvenu planetu udarila kometa ili asteroid, uzrokuju─çi niz katastrofa koje su pretvorile Mars u izolirani i nenaseljivom svijet.

Da li je rover Curiosity ovoga puta zaista na┼íao pravu statuu na povr┼íini Marsa? Je li mogu─çe da je ova statua, ─Źije karakteristike su vi┼íe nego jasne, povezana s drevnim Anunakije i drevnim Sumerima?

Iako ─çe mnogi ostati skepti─Źni povodom ovog otkri─ça i mnogih drugih otkri─ça s Marsa, postoji vi┼íe nego dovoljno dokaza koji podupiru teoriju da je Mars bio naseljiv i naseljen u dalekoj pro┼ílosti.

Otkri─çe drevne marsovske atmosfere, teku─çe vode, metana i biolo┼íki korisnog du┼íika na povr┼íini Marsa ukazuju na to da je ova planeta sigurno na neki na─Źin povezana sa ┼żivotom na Zemlji.

Naravno, moramo i uzeti u obzir da je ovo još jedna od NASA-inih prijevara.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,