Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » VLADIMIR PUTIN: SRETNA VAM NOVA GODINA!

VLADIMIR PUTIN: SRETNA VAM NOVA GODINA!

putin-vino-alkohol-casaPredsjednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Rusima Novu godinu, posebno izdvojivši vojnike koji se bore protiv međunarodnog terorizma u udaljenim krajevima svijeta

Ruski predsjednik je rekao da prema tradiciji Rusi obilježavaju blagdan u krugu obitelji, s najbližim prijateljima.

“Naravno, nisu svi u mogućnosti dočekati Novu godinu s obitelji – treba raditi u bolnicama i u proizvodnji, ispunjavaju službeni i vojnički dug, čuvati granicu, biti na stalnom dežurstvu, osigurati našu sigurnost na kopnu, moru i u zraku.

“Mi smo zahvalni svima onima koji su danju i noću, radnim danima i praznicima uvijek na radnom mjestu”, izjavio je on.

“Danas bih posebno želio čestitati blagdan onim našim vojnicima koji se bore protiv međunarodnog terorizma, brane nacionalne interese Rusije u dalekim krajevima, pokazujući volju, odlučnost, čvrstinu karaktera.”

Posebno je istaknuo: “U ovoj godini koja odlazi, proslavili smo 70 godina od Velike Pobjede. Za nas su veliki primjer naša povijest, iskustvo naših očeva i djedova, njihovo jedinstvo i snaga duha u teškim vremenima. Oni su nam pomagali i pomagati će i nadalje da dostojno odgovorimo na suvremene izazove”.

Putin je svim obiteljima u Rusiji poželio: da roditelji budu zdravi, djeca u toplom, omladina rasti pametna i aktivna, a da ljubav i razumijevanje svima budu oslonac.

Ruski Daleki Istok već je dočekao Novu godinu, a šef države je pozvao sve da nazdrave za uspjeh u 2016-oj, za sreću, procvat i blagostanje Rusije.

“Uostalom, ova kvaliteta nam je potrebni svuda, uvijek, i u svakom poslu. Uspjeh čitave zemlje ovisi o učinkovitosti rada i postignuća svakog od nas”, rekao je Putin u novogodišnjem obraćanju Rusima.
 
(sputniknews.com/uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , ,