Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » VLADIMIR PUTIN: SRETNA VAM NOVA GODINA!

VLADIMIR PUTIN: SRETNA VAM NOVA GODINA!

putin-vino-alkohol-casaPredsjednik Rusije Vladimir Putin ─Źestitao je Rusima Novu godinu, posebno izdvojiv┼íi vojnike koji se bore protiv me─Ĺunarodnog terorizma u udaljenim krajevima svijeta

Ruski predsjednik je rekao da prema tradiciji Rusi obilje┼żavaju blagdan u krugu obitelji, s najbli┼żim prijateljima.

“Naravno, nisu svi u mogu─çnosti do─Źekati Novu godinu s obitelji – treba raditi u bolnicama i u proizvodnji, ispunjavaju slu┼żbeni i vojni─Źki dug, ─Źuvati granicu, biti na stalnom de┼żurstvu, osigurati na┼íu sigurnost na kopnu, moru i u zraku.

“Mi smo zahvalni svima onima koji su danju i no─çu, radnim danima i praznicima uvijek na radnom mjestu”, izjavio je on.

“Danas bih posebno ┼żelio ─Źestitati blagdan onim na┼íim vojnicima koji se bore protiv me─Ĺunarodnog terorizma, brane nacionalne interese Rusije u dalekim krajevima, pokazuju─çi volju, odlu─Źnost, ─Źvrstinu karaktera.”

Posebno je istaknuo: “U ovoj godini koja odlazi, proslavili smo 70 godina od Velike Pobjede.┬áZa nas su veliki primjer na┼ía povijest, iskustvo na┼íih o─Źeva i djedova, njihovo jedinstvo i snaga duha u te┼íkim vremenima.┬áOni su nam pomagali i pomagati ─çe i nadalje da dostojno odgovorimo na suvremene izazove”.

Putin je svim obiteljima u Rusiji po┼żelio: da roditelji budu zdravi, djeca u toplom, omladina rasti pametna i aktivna, a da ljubav i razumijevanje svima budu oslonac.

Ruski Daleki Istok ve─ç je do─Źekao Novu godinu, a ┼íef dr┼żave je pozvao sve da nazdrave za uspjeh u 2016-oj, za sre─çu, procvat i blagostanje Rusije.

“Uostalom, ova kvaliteta nam je potrebni svuda, uvijek, i u svakom poslu. Uspjeh ─Źitave zemlje ovisi o u─Źinkovitosti rada i postignu─ça svakog od nas”, rekao je Putin u novogodi┼ínjem obra─çanju Rusima.
 
(sputniknews.com/uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , ,