Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » SVIJET BRUJI! MUSLIMANI OTKRIVAJU: Britanska služba nam prijeti da će nas proglasiti teroristima ako ne radimo za njih!

SVIJET BRUJI! MUSLIMANI OTKRIVAJU: Britanska služba nam prijeti da će nas proglasiti teroristima ako ne radimo za njih!

bombashBrahim Ouanda, ime je muslimana koji je nakon pariškog napada osvanuo na svim naslovnicama svijeta kao – bombaš samoubojica. Međutim nakon par dana on je pozirao  s novinama koje su na naslovnici objavile njegovu fotografiju s naslovima da se ubio!

Ovu šokantnu prijevaru koja pod veliki upitnik stavlja cijeli ‘pariški napad’ prešutjeli su svi masovni mediji koji su ovog čovjeka proglasili teroristom iako čovjek nema veze s terorizmom.

Podsjetimo, velik broj ljudi i stručnjaka, pa i hrvatski geostrateg admiral Domazet Lošo rekli su kako je pariški napad potpuno lažan, odnosno da on nema veze s terorizmom već da je pomno isceniran od strane zapadnih tajnih službi, a sve u službi sijanja straha koji služi kao ‘krinka’ za uvođenje aposlutne kontrole nad svijetom!

Sada se klupko potpuno odmotova i javljaju se muslimani koji tvrde da ih vrbuje Britanska tajna služba.

Naime, pet radnika muslimanske zajednice optužuju Britansku službu sigurnosti MI5 za ucjenjivanje i uznemiravanje u pokušaju da ih uvjere da postanu doušnici, prenosi britanski list Indipendent. Muškarci tvrde da su im iz MI5 rekli da nemaju mnogo izbora – ili da rade za Službu sigurnosti ili ih čeka zatvor, a ako pobjegnu iz zemlje služba će ih pronaći. Oni su podnijeli i službenu tužbu policiju, i tijelu koje nadgleda rad Službe sigurnosti, kao i njihovom lokalnom poslaniku Franku Dobsonu. 


Trojica od ovih muškaraca kažu da su, bez ikakve osnove, zatočeni na stranim aerodromima po nalogu MI5 tokom odlaska na godišnji odmor. Nakon što su vraćeni u Veliku Britaniju, pozvani su na razgovor u prostorije MI5, gde su ih službenici lažno optužili za povezanost sa Islamskom državom, ali su, navodno, ponudili da im skinu zabranu sa putovanja u inozemstvo u zamjenu za njihovu suradnju. 

Druga dva muškarca kažu da su im agenti MI5 dolazili na kućne adrese prerušeni u poštare. Svih pet muškaraca tvrde da im je rečeno da će, ukoliko ne pristanu raditi kao doušnici, biti osumnjičeni za terorizam, baš kao što se dogodilo gore navedenom muslimanu koji nije osumnjićen već prozvan teroristom. Nakon što su jedan od muškaraca (25-godišnji radnik u kinu u sjevernom Londonu) i njegova trudna supruga, rekli liječnicima da ne žele znati spol djeteta, MI5 ih je nazvao telefonom da im kaže da čekaju devojčicu, kako bi im dali do znanja da ne postoji ništa što Služba sigurnosti ne može saznati.

Potom su rekli: “Ako ne želite da se nešto dogodi vašoj obitelji vi ćete surađivati.” Nitko od ovih muškaraca, koji rade u humanitarnoj organizaciji (KTCO),

nikada nije uhićen i osumnjićen zbog terorizma ili djela u vezi sa terorizmom. Na svojoj službenoj stranici, MI5 je objavio da je neistina da Služba sigurnosti uznemirava muslimane, prenosi Globalcir.com
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,