Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Svijet čeka sedam ratova, u svaki će se uključivati ​​sve više država

Svijet čeka sedam ratova, u svaki će se uključivati ​​sve više država

Sveta-Gora-HilandarNA SVETOJ GORI OVE GODINE IZDANA KNJIŽICA SA PROROČANSTVOM KOJE IZAZIVA KONTROVERZE

Na Svetoj Gori je ove godine objavljena knjižica “Nadolazeće nesreće”.

Sam njen naslov dovoljno govori. Ali, mnogi su već ocijenili: ni kraćeg teksta – ni više povoda za razgovore, sporenja i osporavanja.

Autor teksta se ne zna, a nije jasno – ni sa kojim od svetogorskih staraca i monaha je razgovarao. Od koga je sve ovo čuo i iznio u vlastitoj interpretaciji.

Možda i previše očekujući da mu se vjeruje na riječ.

Ovo je jedan od apokaliptičnih tekstova u duhu kršćanske tradicije kombiniran s elementima onoga što su u na balkanskom javnom prostoru unijela Tarabićeva proricanja.

U svakom slučaju, i sam skriveni autor – ne bez razloga – upozorava “Braćo, trebamo biti oprezni …”.

Dakle: čitajte tekst s kritičkom distancom.

Fakti.org će u dva nastavka objaviti ovaj pokušaj “zavirivanja u blisku budućnost”.

Da budete u toku šta se na ovom “frontu” pojavljuje i predviđa  

Evo teksta “Nadolazećih nesreća”. Čitajte:

“Na nesreću, sljedećih nekoliko tjedana bit će početak posljednjih događaja prije kraja svijeta.

Od prošle godine pokušavao sam na razne načine da informiram prijatelje, rođake i poznanike o predstojećim nesrećama. Svi oni primili su moje riječi s nepovjerenjem i smatrali me za ludog. Oni nisu htjeli ništa saznati.

To je i razumljivo – čovjek koji je daleko od Boga nikada ne želi čuti loše novosti. Takav čovjek više voli spletkarenja, ćaskanja o nogometu, o ženama, o bilo čemu, samo ne o događajima koje Bog pošalje. Nažalost, ti događaji će biti istovremeno njihova KAZNA. Kada sam o tome popričao s jednim pravednim starcem on mi je zapovjedio da ODMAH prestati obavještavati ljude.

“Ti si dužan pripremiti svoju dušu” – rekao mi je – “zato što nitko ne zna što sutra može dogoditi. Pouzdaj se u Boga i zastupništvo Svetih, posebice Presvete Bogorodice”. 

“Današnje generacije – kaže starac – udaljile su se od Boga i Božije blagodati. Svatko misli da može sve i da je sposoban postići uspjeh bez Božje pomoći – važno je da tehnologije budu na visokoj razini, a novčanik pun novca i tada će se riješiti svi problemi. Ali, baš taj tehnički progres će nas uništiti”!!! (Starac mi je rekao da Rusi imaju tajno oružje pomoću kojeg mogu uništiti čitave zemlje kao dječje igračke).

Braćo moja, kad sam posjetio tog starca počeo sam govoriti o predstojećim događajima. On je shvatio moje namjere i rekao da mi to saznanje neće donijeti NIKAKVU duhovnu korist – ja ću samo utoliti grešnu čovjekovu radoznalost. Insistirao sam, a onda je starac rekao da o nekim stvarima mogu govoriti (preciznije, da mogu NAPISATI) onim ljudima koji misle kao ja i isto tako su zabrinuti. Odlazeći od starca sav sam se tresao. Ako se i pola tih događaja stvarno desi, onda može samo jedno se kazati – TO JE UŽAS !!!

Danas ili sutra, kad se priberem, obećavam da ću vam reći sve što mi je starac rekao i što mi je dozvolio da napišem da ne bih uplašio narod i izazvao val defetističkih raspoloženja. (Ne brinite, Grčkoj se neće dogoditi ništa loše, njeni teritorij neće biti osvojen). Ali, to će biti tragedija i kazna za njezine malovjerne stanovnike, a ne za zemlju.

… (Izostavljeno) tumačiti riječi svetih i novomučenika. Ali, videći znak pokajanja ljubav Božja veoma često dolazi da nas utješi. (Tako je starac, svećenik u mirovini, počeo svoje pouke. Iako sam na nogama od jutros od 6s. i vrlo umoran, ipak ću početi pisati. Kažem, “početi ću” zato što ću pisati puno i dugo).

Sve o čemu su pisali Sveti oci naše Crkve desiti će se tako do posljednjeg detalja. Starac je rekao da je bio zadivljen kada je u mladosti pročitao proročanstva Sv. Kozme Etolskog. Počeo je moli Boga (tada još ne shvaćajući svu ozbiljnost molitve) da mu otkrije kada će se desiti najavljivani događaji.

Međutim, nakon što je posjetio Atos i razgovarao s jednim starcem shvatio je svoju pogrešku. Samo Gospodin odlučuje tko je dostojan milosti otkrovenja. I, jednom navečer kada se starac molio (to je bilo na dan kada su Turci ubili Ciprane Solomos i Izaka) pred njegovim unutarnjim pogledom kao filmska traka počeli su se razvijati predstojeći događaji.

(Ja sam, braćo, siguran da je na tom mjestu starac sakrio od mene nešto neugodno). Proročanstva nekog gdina. Georgija o sedam ratova, koja je zapisao i širio jedan od braće, pokazala su se istinitim.

Svaki od ratova biti će suroviji od prethodnog. U svaki od ratova biti će uključivano sve više država i tako će rat zahvaćati sve više prostranstva zemljine kugle.

Između ratova biti će i razdoblja mira. Stanovništvo država uvučenih u rat molit će Boga za pomoć, ali njihove molitve neće biti uslišane.

Stanovništvo država koje ne sudjeluju u ratu neće urazumiti nesreće njihovih susjeda, nego će umjesto toga težiti ratu i razaranjima da bi se osvetili svojim neprijateljima.

Na kraju će rat zahvatiti čitav svijet. Svuda će zavladati glad, rasulo, nesreće, pobune, pljačke i bolesti.

Prvi rat bio je onaj koji se desio u Gruziji.

Grčka će svoju vojsku dati pod vlast predstojećeg izabranog Cara. Rusija će pretrpjeti još jednu provokaciju – napad od strane Gruzije i ovoga puta potpuno će uništiti Gruziju. Nažalost, gubici civilnog stanovništva Gruzije biti će zastrašujući. Dok Rusi budu ratovali u Gruziji, Ukrajinci, poticani od strane Amerikanaca, također će početi grubo provocirati Rusiju.

Turska će dopustiti američkim brodovima i zrakoplovima da ulaze u njene zaljeve i zračni prostor radi nanošenja udara Rusiji.

Od tog trenutka početi će odbrojavanje za Tursku. Rusi će vrlo brzo pobijediti Ukrajince (preciznije rečeno, malo će tko od Ukrajinaca pristati da ratuje s Rusima) i biti će rado dočekani od strane stanovništva ukrajinskih gradova. Iznad Ukrajine i Crnog mora prvi put će se desiti zračne bitke između Rusa i Amerikanaca, a Rusi će neprikosnoveno pobijediti.

U Turskoj će početi diktatura, a u to vrijeme Kurdi će se podići na ustanak. Nastupit će svjetska ekonomska kriza. Rušiti će se jadan za drugim ekonomski sustavi država, zaustavit se transferi novca, nastat će pobune naroda iz ekonomskih razloga, žitelji Europe će odbijat služiti vojskama. (Evo glavne karakteristika istinitosti proročanstva: ovaj razgovor sa starcem desio se u rujnu 2007.)

Sljedeće godine u isto vrijeme, ili najkasnije u listopadu (zaboravio sam reći da kada govorim “sljedeće godine” mislim “ove godine”, zato što se razgovor desio 2007.)

Amerika i Izrael napast će na Iran. Rat će početi ODOZDO, zbog blagoslova koji štiti Grčku. Ali rat će se voditi i u našoj neposrednoj blizini: Albanija, Hrvatska, Bosna, Amerika i NATO protiv Srbije i Rusije.

U Grčkoj će za nekoliko tjedana pasti vlada, a mi ćemo na izbore. Onda će nas napasti hunta koja vlada u Turskoj. (Nadam se da se nikada neće ostvariti proročanstva koja sam prenio, da će se pokazati da je starac bio u prelesti, a ja lakovjeran i odmah mu povjerovao).

Kada se dese ovi događaji upamtite dvije stvari: nikada ne izdajte i nikada se ne odrecite KRISTA i DOMOVINE. (Sada je teško vrijeme, pojavilo se mnogo lažnih proroka, tako da se moramo oprezno odnositi prema svemu što čujemo ili čitamo).

Ne znam može li se i meni vjerovati. Neka vrijeme pokaže što je istina, a što nije. Starac mi je rekao da je onaj koji navodi točne datume – na primjer, da će se 10. lipnja 2007. desiti to i to, očito i ne treba povjerovati u te riječi. Osim toga, mnogi raskolnici-starovjerci, koji su se odvojili od Crkve šire nevjerojatne glasine i ni u njih također ne treba vjerovati. 

U proročanstvima svetaca može se govori o nesrećama i stradanjima, ali u navedeno vrijeme nastupa spokojstvo i mir. Bog voli Svoje djelo i daje mu mogućnost da se ponovo “uzdigne”. A u lažnim proročanstvima govori se samo o nesrećama koje smjenjuju jedna drugu, ali nema ni riječi o mogućnosti spasenja.

Nastavit ću sada izlagati proročanstva o ratnim događajima u svijetu, što će se dogoditi s Grčkom, posebno sa nama, Grcima, i što trebamo raditi da se spasimo.

Crno more postat će Rusko jezero nakon što bude osvojena Turska. (Turska će biti prva zemlja koja će na sebi osjetiti rusko tajno SUPER ORUŽJE).

Pošto naiđu na otpor od strane Turaka i žureći da ih pobjede dok još NATO ne stigne pružiti pomoć Turskoj, Rusi će potpuno uništiti tu zemlju. Još prije toga Rusi će ući u Gruziju, Ukrajinu, Armeniju i Azerbejdžan i potisnuti američke trupe.

Na sjeveru će Rusi upasti u zemlje Skandinavije – Finsku, Švedsku, Norvešku – i osvojit će ih. To će se dogoditi zato što će, iako te zemlje formalno podržavaju neutralnost, baš s njihovih teritorija biti nanesen prvi ozbiljan udar po Rusiji, čije žrtve će biti civilno stanovništvo.

Kazna koja će zadesiti te zemlje užasnuti će čitavo čovječanstvo.

Zatim će Rusi ući u Poljsku, Češku, Slovačku, Rumunjsku i Moldaviju. Stanovništvo pravoslavnih balkanskih zemalja podići će ustanak, svrgnuti svoje potkupljene vlade i zaključiti savez sa Rusijom. To će biti Srbi i Rumunji, ali ne Bugari. Poslije toga Rusi će krenuti na jug da pomognu svojim saveznicima – Arapima, posebno Irancima – u ratu s Amerikancima.

Do tada će poslije žestokih borbi Amerikanci zavladati čitavom obalom Irana, ali neće moći prodrijeti u dubinu zemlje jer će se Perzijanci očajnički suprotstavljati. Rusi će prijeći po čitavoj Perziji i poraziti američko-natovske trupe. Zatim će upasti u Irak, Siriju, Jordan, Libanon, Kuvajt i na kraju u Izrael.

U to vrijeme SAD i Izrael će pokušati prvi put primjeniti nuklearno oružje, ali će ih Rusi neutralizirati.To će izazvati prekide energije i komunikacija u čitavom svijetu. Zatim će Rusi ući u Egipat i zauzeti Sueski kanal.

Tijekom ofenzive na Bliskom Istoku ruske trupe će proći kroz Grčku, ali Grčkoj neće nanijeti ni najmanju štetu. Osim toga, trupe će vrlo brzo proći kroz Grčku. Ta sposobnost da na velika rastojanja brzo premještaju trupe, velike po brojnom sastavu, biti će značajna prednost Rusa.

To će biti moguće zahvaljujući letjelicama nove, nepoznate konstrukcije, koje liče na leteće tanjure. Zatim će Rusi ući na Balkan da pomognu zemljama u borbi protiv “natovaca” koji ih napadaju, a također i muslimanskih i katoličkih balkanskih država, i pobijedit.

Ruse će slomiti i primorati ih da podijele svoje snage samo jedna stvar – IZDAJA Kineza.

Iako će u početku Kina biti na strani Rusije, nakon izvjesnog vremena sablaznivši se najvećim u povijesti podmićivanjem – vlašću nad teritorijem čitavog Sibiru, Kinezi će povući svoje postrojbe, i što je još gore omogućit trupama saveznika da Rusima nanesu udarac s leđa. (Te ništarije koje nisu poslale svoju vojsku u pomoć Rusima, sada će ih poslati protiv herojski grčke vojske, koja će pod vodstvom bogomdanog Cara Jovana sudjelovati u borbi u Armagedonu).

Detaljno opisivanje vojske i oružja koje navodim moguće je zato što je otac osobno sudjelovao u ratnim djelovanjima u Koreji u zvanju poručnika i zato drugačije gleda na ratne događaje).

Oganj koji će sići s neba i “istopiti” Kineze (tako mi je to opisao starac), donijet će slavne sluge Gospodnje – blagorodni anđeli.

Kad pobijedi Kineze Car će se boriti protiv SVIH muslimana, prvo u Aziji, zatim u Sjevernoj Africi.Ali, još nismo završili o Prvom ratu.

Rusi će uvesti trupe u Istočnu Trakiju i azijske zemlje. Zapadne trupe iskrcati će se u Albaniji i Para-Ignatievo putem (čiji će znatan dio do tada biti porušen) počet će se kretati prema istoku. Ali pošto će im biti teško da se kreću razorenim putem (bombardirani putevi, srušeni mostovi, stalni napadi Rusa) oni će donijeti lukavu odluku.

Zapad će VEĆI dio svojih trupa uputiti u Ignatievo putem Grčke. To će se dogoditi, prvo, zato što će Grčka biti neutralna država i njeni putevi neće biti razrušeni, drugo, Grčka će biti neformalni saveznik Rusije.

Rusi neće nanijeti udar po “saveznoj” i prijateljski nastrojenoj državi. Tako će se i dogoditi. Ali, saveznici će strašno mrziti Grke zato što nisu ratovali protiv Rusa i zato nisu imali nikakve štete, dok će kod njih na Zapadu njihove vlastite zemlje biti praktično uništene, a mnogi njihovi bliski poginuti.

Teško Grcima koji im padnu u ruke. Zbog beznačajnih razloga – na primjer, zbog odgovora na pitanje, je li blizu ili daleko grad, koje će oni postavljati svakom seljaku ili pastiru – Grke će mučiti samrtnim mukama. Zapadne vojske će odstupati od svog puta i napadati na velike i male gradove.

Ponoviti će se sve podlosti Križarskog pohoda. Zapadni vojnici pljačkati će kuće, silovati žene svakog životnog doba, ubijati ljude, paliti hramu. Izrugivati će se nad svećenicima, nesreće će dolaziti jedna za drugom, zato što će čim ode jedan zapadni odred odmah za njim na to mjesto doći sljedeći …

Jedini spas biće bijeg u planine ili šume. Teško starima, trudnicama, maloj djeci i invalidima. Ali nove krstaše stići će teška pogubna kazna kod zidova Konstantinopola. (BRAĆO !!! PREKLINJEM VAS !!! Ne smatrajte riječi mog starca nedostojnim povjerenja. Moj cilj uopće nije u tome unesti neslogu i posijti neprijateljstvo među Grcima, pravoslavnim kršćanima. Ja sam samo htio podijeliti s vama neke stvari koje sam saznao prije točno godinu dana iu početku nisam povjerovao, ali su ih kasnije realni događaji potvrdili.

Da bih sve ovo radi vas napisao, uzeo sam odsustvo s posla, ostavio obitelj i posvetio ovome oko 20 sati. Veoma mi je žao što nisam stigao napisati o blagoslovima, o tome što mi trebamo raditi da se sami spasimo i spasimo one koji u ovo ne vjeruju.
 
(fakti.org/uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,