Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RAZOTKRIVEN SKANDAL: Rusija objavila dokaze da su njemački mediji unajmili glumce da lažu o ratu u Ukrajini

RAZOTKRIVEN SKANDAL: Rusija objavila dokaze da su njemački mediji unajmili glumce da lažu o ratu u Ukrajini

zdf-ukrajina-rusijaRusija je optužila najveći njemački kanal ZDF da je unajmio glumce da glume separatističke vojnike koje navodno plaća Rusija u dokumentarcu o Putinu koji je objavljen prije tjedan dana

Taman kada pomislite da je rusofobna propaganda dostigla svoju granicu, njemački državni kanal ZDF, kojeg financira SAD, prešao je tu granicu.

Nezadovoljni istinom o tome što se zaista događa u regiji Donbas u Ukrajini, oni su unajmili glumce kako bi prikazali svojoj publici ono u što žele da narod povjeruje.

Ukoliko su tvrdnje točne, u Njemačkoj bi moglo doći do negodovanja zbog neiskrenog izvještavanja o Rusiji iz glavne medijske tvrtke.

To bi čak moglo izazvati i nacionalni skandal i postati ozbiljna politička prepreka za Angelu Merkel, za koju mnogi promatrači kažu da gubi na popularnosti zbog brojnih pogrešnih koraka koje je napravila u proteklih par mjeseci.

ZDF je odmah dao izjavu u kojoj je negirao ove navode, ali ruski dokazi su toliko jaki da je malo vjerojatno da nisu u pravu.

Većina većih njemačkih televizija se financira od novca poreznika, a 100% njih je u vlasništvu vlade. Pošto su Nijemci prilično rigorozni kada je u pitanju poštivanje pravila, koja se sigurno neće dobro završiti. Pogledajte VIDEO:

 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,