Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RAZOTKRIVEN SKANDAL: Rusija objavila dokaze da su njema─Źki mediji unajmili glumce da la┼żu o ratu u Ukrajini

RAZOTKRIVEN SKANDAL: Rusija objavila dokaze da su njema─Źki mediji unajmili glumce da la┼żu o ratu u Ukrajini

zdf-ukrajina-rusijaRusija je optu┼żila najve─çi njema─Źki kanal ZDF da je unajmio glumce da glume separatisti─Źke vojnike koje navodno pla─ça Rusija u dokumentarcu o Putinu koji je objavljen prije tjedan dana

Taman kada pomislite da je rusofobna propaganda dostigla svoju granicu, njema─Źki dr┼żavni kanal ZDF, kojeg financira SAD, pre┼íao je tu granicu.

Nezadovoljni istinom o tome ┼íto se zaista doga─Ĺa u regiji Donbas u Ukrajini, oni su unajmili glumce kako bi prikazali svojoj publici ono u ┼íto ┼żele da narod povjeruje.

Ukoliko su tvrdnje to─Źne, u Njema─Źkoj bi moglo do─çi do negodovanja zbog neiskrenog izvje┼ítavanja o Rusiji iz glavne medijske tvrtke.

To bi ─Źak moglo izazvati i nacionalni skandal i postati ozbiljna politi─Źka prepreka za Angelu Merkel, za koju mnogi promatra─Źi ka┼żu da gubi na popularnosti zbog brojnih pogre┼ínih koraka koje je napravila u proteklih par mjeseci.

ZDF je odmah dao izjavu u kojoj je negirao ove navode, ali ruski dokazi su toliko jaki da je malo vjerojatno da nisu u pravu.

Ve─çina ve─çih njema─Źkih televizija se financira od novca poreznika, a 100% njih je u vlasni┼ítvu vlade. Po┼íto su Nijemci prili─Źno rigorozni kada je u pitanju po┼ítivanje pravila, koja se sigurno ne─çe dobro zavr┼íiti. Pogledajte VIDEO:

 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,