Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » JOŠ NE VJERUJETE? MUSLIMANSKI “IZBJEGLICA” KAŽE DA JE GLAVNI CILJ ISLAMIZACIJA EUROPLJANA, A NE BIJEG OD RATA (VIDEO)

JOŠ NE VJERUJETE? MUSLIMANSKI “IZBJEGLICA” KAŽE DA JE GLAVNI CILJ ISLAMIZACIJA EUROPLJANA, A NE BIJEG OD RATA (VIDEO)

islamizcija-europaU intervjuu je čovjek iz Sirije priznao da ne bježi od rata ili progona ISIS-a

Sirijski “izbjeglica” kojeg je intervjuirao arapski televizijski kanala priznaje da mu glavni cilj nije bijeg od rata ili ISIS-a , nego da “islamizira” Europu i preobrati sve europske građane na Islam.

“Moj glavni cilj izlaska iz Sirije je dovesti ljude na prihvaćanje islama”, navodi čovjek iz Sirije stavljajući prst u zrak kao znak važnosti.

Pojedinac kaže da je spreman “prodati” svoju zemlju, pa čak i vlastite roditelje kako bi došao u “raj” pretvaranjem Europljana na islam koji će pak onda “islamizirati druge narode.”

“Kunem se Allahom da sam samo došao ovdje za ovim jednim ciljem … Ja sam primijetio da su znatiželjni i voljni upoznati islam preko nas”, dodaje on.

Kao što je Robert Spencer objašnjava, koncept iseljavanja preko Hijraha ili džihada se u Kur’anu slavi kao zaslužna sredstva širenja islama na nove teritorije.

“A tko emigrira zbog Allaha  naći će na Zemlji mnogo mjesta i obilja”, navodi se u Kur’anu (4: 100). “I tko god ostavi svoj dom kao emigrant radi Allaha i Njegovog Poslanika, a zatim ga smrt obuzime, nagrada je već postala aktualna kod Allaha. A Allah će sve oprostiti i samilostan biti. “

Kao što smo ranije izvijestili, neki islamisti su bili još jasniji u promicanju masovne migracije muslimana u Europu kao sredstvo spajanja kršćanstva s islamom.
 

 

 
Vrhovni Imam Sheikh Muhammad Ayed je održao govor u džamiji Al-Aqsa  u Jeruzalemu u kojem je tvrdio da muslimani trebaju koristiti migrantske krizu da bi se “množili” s europskim građanima i “osvojiti njihove zemlje.”

“Europa je postala stara i oronula i treba ljudsko pojačanje”, rekao je Ayed. “Oni nisu motivirani da suosjećaju sa Levantom, svojim ljudima i njihovim izbjeglicama”, rekao je Ayed, dodajući: “Uskoro ćemo ih zgazit nogama, Allahova volja.”

“Diljem Europe, svi srca su oduševljena mržnjom prema muslimanima. Oni žele da smo mrtvi, ali oni su izgubili plodnost, tako da traže plodnost u našoj sredini”, dodao je.
 

 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,