Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » AMERIČKI STUDENTI POTPISALI PETICIJU ZA ZABRANU RASISTIČKE PJESME ‘WHITE CHRISTMAS’ (BIJELI BOŽIĆ)

AMERIČKI STUDENTI POTPISALI PETICIJU ZA ZABRANU RASISTIČKE PJESME ‘WHITE CHRISTMAS’ (BIJELI BOŽIĆ)

bijeli-bozic“Bijela nadmoć je posvuda.”

Američki studenti su potpisali peticiju za zabranu rasističke pjesmu “White Christmas” koja se pušta na radio postajama, nazivajući pjesmu uvredom svh obojenih ljudi kojima se nameće da se “bijeli” povezuje s dobrim i lijepim.

Srećom, peticija je zapravo bila test i varka novinara MRCTV-a  Dan Josepha.

On je na ovaj način htio pokazati koliko su studenti na sveučilištu korektni i tolerantni prema drugim bojama kože i drugim religijama, te pokazati političku ispravnost.

U videu niže, Dan Joseph je na javnoj površini Sveučilišnog kampusa pokrenuo peticiju za učinkovitu zabranu klasične pjesme Bing Crosbya “White Christmas” na svim medijima uključujući prvenstveno radio postaje.

Joseph je podvalio smicalicu bezazlenim studentima s različitim politički korektnim pitanjima kao što su da “Bijeli Božić “održava ideju da je bijelo po prirodi naravno, dobro”, dok se kvaka nalazi u frazi poput “bijela nadmoć je posvuda, čak i u blagdanskim pjesmama odmor.”

Dan Joseph je provokativno navlačio studente izrazima u peticiji poput “mikro-agresija” i potreba za “sigurnim mjestom” daleko od strahovito uvredljive pjesme.

Neki studenti nisu zagrizli mamac, te su se smijali peticiji. Drugi, poput jedne crne djevojka, skočila na prvo spominjanje izraza “bijela prevlast u vrijeme blagdana.”

Krilatice i fraze su proradile, jer je anketar Joseph je uspio dobiti ukupno 18 potpisa u samo jednom satu, sa studentima svih rasa podstava gore da ga držati bijelog čovjeka.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,