Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » ŠOK: Islamisti se javno zahvalili Barack Hussein Obami i proglasili ga svojim vjerskim vođom! On se nije očitovao! (VIDEO)

ŠOK: Islamisti se javno zahvalili Barack Hussein Obami i proglasili ga svojim vjerskim vođom! On se nije očitovao! (VIDEO)

obama-zahvala-sirija“Obama, ti si za na učinio tako mnogo zato te proglašavamo našim kalifom!”

Kalif je u mulimansko-arapskom svijetu vjersko-politički vođa. Obama, vođa šerijatske skupine glavorezaca – vrhunac njegove sjajne američke karijere.

Koliko će to utjecati na njegove izborne rezultate možemo samo nagađati. Kako u politici ništa nije slučajno tako ni ovaj tajming. Ono što se dugo nagađalo i smatralo zavjerom, naime, da su Amerikanci i njihove tajne službe duboko involvirane u fenomen ISIS-a, sad postaje javna činjenica.

Međutim, medijska mašinerija toliko je potkupljena da sigurno ova zahvala ISIS-a neće proći skandalozno koliko bi trebala, da živimo u realnom svijetu. Da Obama je kalif onima koji režu glave kršćanima. I to nije nikakva tajna, to je samo istina koja u ovom surovom svijetu nikog ne zanima.

U videu se još spominje i Bush: ”Sjetimo se samo Afganistana, Georg Bush nam je poklonio Irak ali, pravi junak je Obama, on je pravi začetnik našeg Kalifata. Zahvaljujući njemu rješili se se mnogih neposlušnih vlada koje nisu htjele poštivati šerijatske zakone”.

Oslobodio nas je i Gadafija koji nam je stajao na putu. Ali, sada su, Alahu hvala, sve naše organizacije ujedinjene. Barack Obama još se nije očitovao oko ovih optužbi

Zahvaljujući Obami i drugim pojedincima s vrha svijeta, kršćani će uskoro nestati s planete?

Kršćani uskoro nestaju s Bliskog istoka. Oni su iskorijenjeni – zaključak je najnovijeg izvještaja pod nazivom ‘Progonjeni i zaboravljeni’ u kojem se isto tako upozorava da islamističke skupine, prvenstveno ISIL, čiji je vjerski vođa imenovan upravo OBAMA, izvode “religijski motivirano etničko čišćenje kršćana”.

U Iraku, gdje Islamska država vrši masovna ubojstva kršćana, u posljednjih 12 godina ih je od milijun ostalo svega 275.000, a zanimljivo je isto tako da unutar cijelog ovog kaosa i svih ovih ljudi koji napuštaju Bliski istok, najmanje ima kršćana koji do smrti ostaju u svojim zemljama.

U izvješću kojeg prenosi Daily Mail pišu alarmantna upozorenja koja govore da ako svijet nastavi šutjeti na zvjerstvo koje se odvija nad kršćanima, da će oni kroz narednih par godina jednostavno nestati iz ovog drevnog biblijskog srca kršćanstva. ‘Samo prošlog tjedna, sjeverno od Damaska svoje je domove napustilo 15.000 kršćana’ stoji dalje u izvještaju!

U dva tisućljeća postojanja kršćanstva zbog vjere ih je ubijeno sedamdeset milijuna, no od ukupnog broja ubijenih “45 milijuna (oko 65 posto) su mučenici dvadesetog stoljeća. Trenutno oko 160 tisuća kršćana godišnje bivaju ubijani zbog njihove vjere u Isusa Krista. Od 200 do 250 milijuna su svednevno progonjeni zbog vlastite vjere, dok ih 400 milijuna živi pod snažnim redukcijama i osporavanjima vjerskih sloboda.

Kršćani, znate li vi to? Osim vjernika, ovim činjenicama pridodajemo i brojke od nekoliko desetaka katoličkih svećenika misionara koji su svake godine ubijani pri izvršavanju svoga poslanja. Neznanje o jednom takvom progonu širokih razmjera i baziranog na isključivo vjerskim opredjeljenjima budi sumnje radi li se ovdje o ciljanoj ignoranciji kojoj je smisao satrati Boga i Božje? Stoga širite istinu koji svi namjerno prešućuju.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , ,