Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » KAOS NA VRHU SVIJETA! DONALD TRUMP UNIŠTAVA NWO: Ubit će ga – čak mu i javno to govore!

KAOS NA VRHU SVIJETA! DONALD TRUMP UNIŠTAVA NWO: Ubit će ga – čak mu i javno to govore!

donald-trump-kartaDonald Trump vrlo je zanimljiv lik sa svjetske pozornice. Toliko otvoreno istupa protiv Novog svjetskog poretka i tajnih planova elitne vrhuške koja preko nekoliko pojedinaca provodi nezamislivu torturu nad čitavim čovječanstvom da cijela njihova strategija polako pada u vodu

A najzanimljivije u svemu je promatrati vrhušku koja se pored Trumpa doslovce koprca u vlastitoj bijedi. Zamislite, Trump je toliko zasmetao da je viši republikanski savjetnik, Rick Wilson, pozvao u intervjuu za MSNBC prošle nedjelje na ubojstvo Trumpa, navodeći da je on “vrlo moćna sila” i da “elita neće sjediti mirno sa strane, već će ispalit metak u njega”.

Je li vam ovo zastrašujuće? Riječ je dakle o suptilnim, ali opet vrlo otvorenim prijetnjama smrću na koje upozoravaju i ruske strane obavještajne službe koje navode da zaista postoji zavjera za ubojstvo predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa zbog toga što on predstavlja ozbiljnu prijetnju po status vladajuće elite u Americi.

Zapravo, pravo stanje stvari, spregu medija i elite vidimo u posljednjem, potpuno prizemnom linču na Donalda Trumpa, koji bi normalnim ljudima mogao otvoriti oči.

Naoko zabavno, a u stvarnosti vi možete vidjeti gnjusno i neprofesionalno baratanje medijima u korist svjetske elite koja ima zadatak doslovce Trumpa zbaciti sa političke scene!

Zastrašujuće tehnike diskreditacije

Dovoljno je baciti dosjetku u pravo vrijeme i s pravog mjesta i već se svjetina diže na noge virtualnim vilama i noževima. Nespretna izjava slikovitog Donalda Trumpa o muslimanima, odnosno homoseksualcima, izgovorena u žaru predizborne borbe u kojoj se Cezarovi lavovi uistinu razdiru do kosti prešla je granice ljudskog razuma i već preselila u bajku.

Tako se nekako sve pravo našlo na svom mjestu u ovo bajkovito predbožično vrijeme u kojem od malog Bogića ni traga, već se bore dvije mračne sile, mračni čarobnjak Valdemort i još mračniji pretendent na prijestolje zemlje Miki Mausa i Batmana.

Povod za ovu vrhunsku virtualnu priču bio je neki tko zna čiji komentar od prije par dana na izjavu Donalda Trumpa da bi muslimanima trebalo zabraniti ulazak u USA: ‘Čak ni Voldemort nije uspio postati takva karikatura zla kakav je sada postao Donald Trump.” Ništa posebno, izjava je podijeljena preko Twitrera samo 35 puta.

Ali, sada na scenu stupaju maheri!

BBC-jeva kuhinja otkriva Twitt i spretno ga, doduše izmijenjenog, umeće u svoj tekst o Trumpu, čak ga stavlja u naslov: ‘Kako je američki biznismen Donald Trump postao Valdemort?’ Naoko, dječji vic od članka, ali izazvao je to takvu lavinu po društvenim mrežama, počevši od fanova Harryja Pottera kojih ima na milijune, ipak je dosad prodano oko 485 milijuna knjiga pa do same autorice, obožavane J. K. Rowling koja je progutala BBC-ijevu udicu i brzo zatvitala: ‘Nesuporedivo uvredljivo. Valdemort nije bio ni približno tako zao!’ To je bio okidač za sve ostale ‘poteriste’.

Mreža se užarila, branio se crni Valdemort od tamo nekog bijelog vilenjaka preko bare koji se zove Donald Trump i koji bi zatvorio svoja vrata jadnim muslimanima baš pred Božić. I tako Donald postaje gori od Valdemorta, crtaju se karikature, pričaju se vicevi, raspravlja se koji je vrag crniji, a britanska scena do kraja se zapalila.

Digli su se na noge gajevi i svi drugi mogući zmajevi, humanitarci, djeca, mame, visokoučeni, sva moguća raja, a Valdermort postaje u usporedbi s jadnim Trumpom božićni anđelak, brane ga i političari, a na spomen Donalda Trumpa svi se hvataju za trbuh. Donald Trump – Valdemort, HA HA HA!!

Engleska i Amerika ismijavaju jednog čovjeka na najprimitivniji način, nazivajući ga rasističkim smećem, dok je istovremeno muslimanima strogo zabranjeno ulaziti na kraljevski otok pa su tako ispred Calaisa, na ulazu u tunel prema Doveru niknule neviđene nastambe muslimanske sirotinje kojoj su Britanci hladno zatvorili vrata, a na neke su čak i pucali.

Ogromni valovi smrada i bešćutnosti tako zapljuskuju obale Francuske i Engleske, ali oni su već prije zatvorili svoja vrata i svoje noseve i sad bez ikakvog straha od izbjeglica ismijavaju jednog Donalda Trumpa. Istovremeno američka Vlada nakon napada u San Bernandinu ozbiljno razmatra zatvoriti muslimanima ulaz na tri godine, ali o tome se naravno šuti, bitno je uništiti karijeru Donalda Trumpa koja je već sada zapečaćena.

Jer tko bi htio za predsjednika nekog goreg od Voldermorta? Dajte, molim vas! Mračni lik iz bajke razlio se u stvarnost i odnio politiku i političare u svoje ponore koji nadilaze dječju maštu, a vrhunac svega je to što Europski parlament ozbiljno raspravlja da zabrani Trumpu ulazak u Englesku.

Zašto sve to?

Trump je neovisni zagovaratelj naroda! Čovjek koji misli svojom glavom, a takvi nisu potrebni, zar ne? Uskoro će biti zabranjeni svi koji misle, svi koji govore i svi koji čine po svojoj savjesti za narod i protiv depopulacije naroda.

Naime, Donald Trump eliti je zasmetao jer je otvoreno raskrinkao naprasnu islamizaciju zapadnog svijeta s ciljem huškanja ‘naroda protiv naroda’ s ciljem kaosa, nadalje raskrinkao je i lažne terorističke napade koji služe isključivo oduzimanju ljudske slobode, ali i medije za koje je otvoreno rekao da lažu, manipuliraju i zamagljuju stvarnost u korist elite.

Također, on je izravno napao farmaceutsku industriju rekavši da ‘naša djeca nisu konji da ih cijepimo uvijek i stalno’, ali i dodao da je smanjenje cjepiva nužno kako bi spriječili porast autizma kod djece.

Jasno je upozorio roditelje svijeta da je veza između autizma i procjepljivanja itekako stvarna i da ih elita drugim riječima ubija. Naravno, Trump je istog trenutka u medijima predstavljen kao najveći zločinac pa nam je to apsolutni pokazatelj da ovaj čovjek govori istinu te da je jedini cilj elite njega maknuti sa scene; bilo metkom ili perom, svejedno je, bitno je jedino da se čovječanstvo ne probudi, a žalosno je što se to sve i ostvaruje po njihovoj zamisli.
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,