Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » NAJJAČA IZJAVA DONALD TRUMPA: George W. Bush je odletio van zemlje u Saudijsku Arabiju odmah nakon 11. rujna 2001. (VIDEO)

NAJJAČA IZJAVA DONALD TRUMPA: George W. Bush je odletio van zemlje u Saudijsku Arabiju odmah nakon 11. rujna 2001. (VIDEO)

trump-wtc-new-yorkTijekom nedavne republikanske debate Jeb Bush je uzvratio na tvrdnju Donald Trumpa da je George W. Bush odmah nakon napada 11. rujna letio u Saudijsku Arabiju vodeći sa sobom članove Bin Ladenove obitelji iz zemlje van na sigurno

Unatoč tome da korporativni mediji inzistira da je sve vezano za 11. rujna teorija zavjere, ovdje imamo definitivni dokaz da brat Jeb Busha, trenutnog predsjedničkog kandidata dao povlašteni tretman Saudijcima – uključujući i one Saudijce, koji su se smatrali osnovnim svjedocima napada 11. rujna na WTC u New Yorku, piše Infowars.

NBC News je izvijestio:

Pregled koji je obavio FBI i izvijesti o putovanju Saudijca koji su bili smješteni na Floridi, i njihov daljnji odlazak iz Sjedinjenih Država s drugim Saudijcima, pokazuje da je FBI uspio intervjuirati glavne svjedoke; te se oslonio na pogrešne informacije iz “druge ruke”; pogrešno protumačio naloge pod kojima je FAA uspio zatvoriti i naknadno uspostaviti transport u američkom zračnom prostoru nakon 9/11 napada; pogrešno prijavio sredstvo transporta; pa čak i izvijestio identitet princa Sultana krivo.

U 2005. godin AFP je izvijestio da “nedavno objavljeni američki vladini dokumenti pokazuju da su FBI agenati dali osobnu pratnju do zračne luke pratnju dvaju uglednih obitelji iz Saudijske Arabije koji su izbjegli iz SAD-a, dok je nekolicini drugih Saudijaca bilo dopušteno napustiti zemlju bez prethodnog razgovora i ispitivanja”.

Neobično da je bilo nekoliko letova “građana Saudijske Arabije koji su odmah nakon 11. rujna 2001. napustili zemlju zrakoplovom, dok je ostatku zemlje bilo zabranjeno letjeti.”

Dva tuceta članova obitelji Osame bin Ladena je žurno napustilo zemlju odmah nakn 11. rujna, ali je saudijski veleposlanik u Washingtonu inzistirao da se ti letovi obave kada se ponovo uspostavi zračni promet.

Nova izvješća, međutim, to dokazuju.

“Iako je američki zračni prostor bio zatvoren, Bushova administracija je dopustila odmah nakon napada da zrakoplovi lete uokolo po SAD-u i skupljaju članove obitelji iz 10 gradova, uključujući iz Los Angelesa, Washington DC, Bostona i Houstona”, izvjestio je Sky News nakon što je to razotkrio bivši šef Bijele kuće za borbu protiv terorizma Richard Clarke.

“Bili smo usred najgoreg terorističkog čina u povijesti, a ovdje smo gledli evakuaciju bin Ladenovih! … Želio sam otići na najvišu razinu u Washingtonu”, izjavio je Tom Kinton, direktor zračne luke u Bostonu.

Trump je još jednom stisnuo šamar iluminatsko masonskim krugovima koji prikrivaju pravu istinu napada na WTC 11. rujna 2001. godine.

Jeb Bush se nakon ove izjave uvrijedio, ali je teško osporiti povijest.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,