Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » NAJJA─îA IZJAVA DONALD TRUMPA: George W. Bush je odletio van zemlje u Saudijsku Arabiju odmah nakon 11. rujna 2001. (VIDEO)

NAJJA─îA IZJAVA DONALD TRUMPA: George W. Bush je odletio van zemlje u Saudijsku Arabiju odmah nakon 11. rujna 2001. (VIDEO)

trump-wtc-new-yorkTijekom nedavne republikanske debate Jeb Bush je uzvratio na tvrdnju Donald Trumpa da je George W. Bush odmah nakon napada 11. rujna letio u Saudijsku Arabiju vode─çi sa sobom ─Źlanove Bin Ladenove obitelji iz zemlje van na sigurno

Unato─Ź tome da korporativni mediji inzistira da je sve vezano za 11. rujna teorija zavjere, ovdje imamo definitivni dokaz da brat Jeb Busha, trenutnog predsjedni─Źkog kandidata dao povla┼íteni tretman Saudijcima – uklju─Źuju─çi i one Saudijce, koji su se smatrali osnovnim svjedocima napada 11. rujna na WTC u New Yorku, pi┼íe Infowars.

NBC News je izvijestio:

Pregled koji je obavio FBI i izvijesti o putovanju Saudijca koji su bili smje┼íteni na Floridi, i njihov daljnji odlazak iz Sjedinjenih Dr┼żava s drugim Saudijcima, pokazuje da je FBI uspio intervjuirati glavne svjedoke; te se oslonio na pogre┼íne informacije iz “druge ruke”; pogre┼íno protuma─Źio naloge pod kojima je FAA uspio zatvoriti i naknadno uspostaviti transport u ameri─Źkom zra─Źnom prostoru nakon 9/11 napada; pogre┼íno prijavio sredstvo transporta; pa ─Źak i izvijestio identitet princa Sultana krivo.

U 2005. godin AFP je izvijestio da “nedavno objavljeni ameri─Źki vladini dokumenti pokazuju da su FBI agenati dali osobnu pratnju do zra─Źne luke pratnju dvaju uglednih obitelji iz Saudijske Arabije koji su izbjegli iz SAD-a, dok je nekolicini drugih Saudijaca bilo dopu┼íteno napustiti zemlju bez prethodnog razgovora i ispitivanja”.

Neobi─Źno da je bilo nekoliko letova “gra─Ĺana Saudijske Arabije koji su odmah nakon 11. rujna 2001. napustili zemlju zrakoplovom, dok je ostatku zemlje bilo zabranjeno letjeti.”

Dva tuceta ─Źlanova obitelji Osame bin Ladena je ┼żurno napustilo zemlju odmah nakn 11. rujna, ali je saudijski veleposlanik u Washingtonu inzistirao da se ti letovi obave kada se ponovo uspostavi zra─Źni promet.

Nova izvje┼í─ça, me─Ĺutim, to dokazuju.

“Iako je ameri─Źki zra─Źni prostor bio zatvoren, Bushova administracija je dopustila odmah nakon napada da zrakoplovi lete uokolo po SAD-u i skupljaju ─Źlanove obitelji iz 10 gradova, uklju─Źuju─çi iz Los Angelesa, Washington DC, Bostona i Houstona”, izvjestio je Sky News nakon ┼íto je to razotkrio biv┼íi ┼íef Bijele ku─çe za borbu protiv terorizma Richard Clarke.

“Bili smo usred najgoreg teroristi─Źkog ─Źina u povijesti, a ovdje smo gledli evakuaciju bin Ladenovih! … ┼Żelio sam oti─çi na najvi┼íu razinu u Washingtonu”, izjavio je Tom Kinton, direktor zra─Źne luke u Bostonu.

Trump je još jednom stisnuo šamar iluminatsko masonskim krugovima koji prikrivaju pravu istinu napada na WTC 11. rujna 2001. godine.

Jeb Bush se nakon ove izjave uvrijedio, ali je teško osporiti povijest.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,