Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » JOŠ JEDAN DOKAZ TKO PODRŽAVA ISIS: SKUPINA HAKERA OTKRILA da nalozi koji na Twitteru podržavaju ISIS su vođeni s adresa povezanih s britanskom vladom!

JOŠ JEDAN DOKAZ TKO PODRŽAVA ISIS: SKUPINA HAKERA OTKRILA da nalozi koji na Twitteru podržavaju ISIS su vođeni s adresa povezanih s britanskom vladom!

britanija-isis-hakeriIako se vjerovalo da je njihovo sjedište u Saudijskoj Arabiji, nakon dulje pretrage utvrđeno je da trag vodi do Odjela za rad i mirovine britanske vlade

Skupina tinejdžera otkrila je detalje o IP adresama koje su koristila trojica džihadista kako bi pristupili Twitteru i tako vodili online regrutaciju, piše RT.

Iako se vjerovalo da je njihovo sjedište u Saudijskoj Arabiji, nakon dulje pretrage utvrđeno je da trag vodi do Odjela za rad i mirovine britanske vlade.

“Nalozi vode do Londona, doma britanskih tajnih službi”, kazali su hakeri i dodali “Ne mislite li da je to čudno?”

Ovo otkriće izazvalo je sumnje da netko u britanskoj vladi vodi islamističke naloge ili da su ih tajne službe pokrenule kako bi uhvatili teroriste u zamku.

Službenici su priznali da su nešto ranije ove godine dvije IP adrese prodali saudijskim tvrtkama i da je to razlog zbog kojega se pomislilo da su Britanci povezani s Islamskom državom.

Odmah nakon što su prodane adrese, njih su preuzeli teroristi u svoje svrhe u cilju širenja propagande.

“Pažljivo biramo kojim točno tvrtkama prodajemo adrese, ali kako ih njihovi klijenti koriste, to je već izvan našeg domašaja”, kazali su u britanskoj vladi.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,